Hop til indhold

Pasning - gensidig - bamse ikke kastreret hanhund - eller anbefaling af dyrepension


Bamse
 Share

Recommended Posts

Vi bor syd for køge - og søger det helt rette match til Bamse, Bamse er 3 år gammel, blanding af engelsk bulldog og labrador. Han er en lille, forsigtig men meget kærlig hund der søger tryghed når han er blandt mennesker. Han har haft en grim fortid før han kom til os,han er fra en dyreværnssag og adopteret igennem Rødovre, men er nu piv forkælet og en lækker vovse - han elsker at lege og putte - med dem han stoler på. Børn er han ok med - han er bange for babyer og høns
:o
)

 

Han er ikke aggressiv, kan med de fleste hunde / ikke alle hanhunde - og mennesker. Vi søger pasning hvor han ikke er alene som vi arbejder med og han kan nu være alene hjemme op til ca. 3 timer. Han bider ikke ting i stykker der ikke er hans, går rimelig pænt i snor ( og går til hundetræning for at blive bedre til ikke at trække i snoren ) og er den sødeste hund, der dog er meget forsigtig og generelt foretrækker mænd fremfor kvinder. Vi passer gerne den anden vej - så vovserne kan få gavn af hinanden.

Skriv gerne hvis det var noget for dig - gerne i nærheden.

 

Er der nogen der har erfaringer med en god hundepension i nærheden af køge ( vi kører gerne langt efter rette sted - da bamse boede i en stald før vi fik ham og derefter i bur på Rødovre inden vi overtog ham - skal han ikke bo i bur igen..) Vi har 10 dage vi skal være væk i november hvor han desværre ikke kan komme med - og vi tænker der da må være noget som er en mellemting - håber nogen herinde kan hjælpe med tips - og måske vi også finder en buddy til bamse.

 

KH

Britt og Bamse

 

image.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...