Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Yesterday
 2. skade

  Køb af brun pinscher

  Der er vist heller ikke så mange brune, der var snak om at de ville blive godkendt for nogle år siden, men det blev ikke til noget. Fulgte lidt med, da jeg også synes farven er fin.
 3. Amocca

  Køb af brun pinscher

  Ah ok. Ja jeg tænker på den røde / brune version. Troede det var den trådstarter mente. Men ok, hvis der er andre farvevarianter end de to så har jeg aldrig mødt dem
 4. Sidste uge
 5. skade

  Køb af brun pinscher

  https://pedigreedatabaseonline.com/germanpinscher/en/Norrström-Marabou/pedigree/8413/i Den her er brun. Billedet er af en rød (min tæve)
 6. skade

  Køb af brun pinscher

  Det er den røde du tænker på, der findes også en rød m. rust som ikke er godkendt (den samme som dobermannen også kan ha)
 7. Amocca

  træningstøj

  Nogen der har prøbet dem her? De ser jo nærmest mirakuløse ud. Tynde og lette at bevæge sig i, men stadig megavarme... Jeg ved ikke helt om jeg tror på det LOL https://tumblecat.com/products/cold-proof-winter-pants?fbclid=IwAR2qhIPb7Lc5wayzENbhmogjlWzksHWfa-q0jW1znDrtO2iCzYk9hJG1L90&utm_source=ønskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=ønskeliste
 8. Amocca

  Køb af brun pinscher

  øhm... den brune farve er da så absolut godkendt. En tysk pincher kan være rød/brun eller sort med røde/brune aftegninger. Tror dog kun der er den kennel på falster som du henviser til. Har en kursist der har tyske pinschere - alle 3 røde/brune. Hun har hentet sine i Sverige.
 9. Beaglepack

  Hundens forældre ?

  Man skal være medlem af DKK for at få adgang til hunde web. Man skal bruge sit DKK nr som man får tilsendt af dem for at kunne logge på. Spørg opdrætter om oplysninger på forældrene hundene. Jeg har aldrig haft problemer med ikke at få svar på mine spørgsmål vedr. mine beagler.
 10. JeanetteH

  Hundens forældre ?

  Det mener jeg nu nok, at man kan uden at være medlem. Det er hundeweb du søger i, ikke?
 11. Øffegrisen

  Hundens forældre ?

  Jeg har prøvet, men jeg er ikke medlem. Om det er derfor ved jeg ikke, men jeg kan i hvert fald ikke få noget frem.
 12. pivpiv

  Hundens forældre ?

  Det kan man inde på dkk, men jeg ved ikke om det kræver at man er medlem.
 13. Øffegrisen

  Hundens forældre ?

  Hej, Prøver lige at spørge jer kloge hoveder herinde: Jeg skal til at købe hvalp og kikker lidt rundt omkring. Ved nogen af jer hvor/om jeg kan se afstamningen på en hund ? (har kik på et kommende kuld og vil gerne slå forældrene op? (Det er DKK stambogsregistrede forældre, tror jeg i hvert fald nok).
 14. pivpiv

  Min hund "hopper/ryster" og falder

  jeg ville få ham godt og grundigt undersøgt ved dyrlægen, blodprøver og grundig undersøgelse. Så grunden findes og han lindres, for det kan ikke være rart for ham. Nogle tror bare at man kan spørge herinde og derved spare en dyrlæge tur, selv ved alvorlige ting, derfor villejeg lige nævne det. Nogle er helt klare ved epilepsi anfald, men jeg ved ikke hvor længe sådanne anfald normalt varer. Hvor ofte får han de anfald? Nå ja og velkommen til
 15. Cobramand

  Min hund "hopper/ryster" og falder

  vi har snakket med dyrlæge og hun mener ikke at det er epilepsi da det kun varer ca 2-3 sek og han er klar hele tide. Han er en 10 år gammel blanding vi ved ikke hvad da han kommer fra serbien, og jo jeg ved godt at i ikke er dylæger men det kunne være at der var andre der har været ude for det.
 16. pivpiv

  Min hund "hopper/ryster" og falder

  Du har vel søgt dyrlæge, ikke? Ingen af os herinde er dyrlæger, så jeg vil virkelig anbefale dyrlæge. I mine ører kan det lyder som et epileptisk anfald eller noget i den dur. Men igen dyrlæge og få undersøgt og få hjælp for det kan ikke være rart for ham. Hvor gammel er han og hvad race?
 17. Cobramand

  Min hund "hopper/ryster" og falder

  Min hund er begyndt at "hoppe" dvs at han ryster op og ned og er pludselig begyndet at falde/vælte med bagenden men han er heletiden klar i blikket og er ikke fraværende, er der nogen der har en ide.
 18. Tidligere
 19. skade

  Køb af brun pinscher

  Det er tysk pinscher du mener? hvis det er så er der ikke så mange opdrættere i Danmark, den mest aktive er "Cassis heartbeat" på Falster. Den brune farrve er ikke godkendt og der laves derfor ikke ret mange hvalpe med den farve, jeg kender kun til et par kuld i Sverige, så hvis den skal være brun så skal i nok til Sverige.
 20. Amdersher

  Køb af brun pinscher

  Hej er faldet for den tyske brune pinscher og vores familie kunne godt tænke os den slags hund. det er ingen til salg i DK. nogle gode råd ? Nogen der kan hjælpe ? mvh Anders
 21. Hofferne

  træningstøj

  Jeg har den - faktisk er det nummer to af slagsen - jeg elsker den jakke! Jeg nærmest bor i den hele vinteren, og ja den er varm, man behøver ikke en masse trøjer osv. under. Et tip er at vaske den med imprægnering når man vasker den. Den første jakke havde jeg i 6-7 år, den var slidt, men ikke i stykker, men den begyndte at tage vand ind i sømmene. Så sidste vinter købte jeg en ny Ang. størrelser så tænker jeg den er "normal" - eneste negative jeg har er, at den kan godt virke lidt tung, men det vænner man sig til...
 22. Bibs

  træningstøj

  Prøver lige at spørge i denne “gamle” tråd, som bare stadig er den bedste tråd, når det gælder tøj til hundefører 😊 er der nogen af jer der kender til Arrak Outdoors vinterjakke ? 🙏 hvordan er størrelserne ? er den varm er den holdbar ? jeg har hundelufter jakken vol.2.0 fra dogcoach som jeg allerede har fået byttet 1 gang og gider ikke det sjov mere! Så vil gerne have en god vinterjakke til hundetræning mm. som har alle de nødvendige lommer, reflekser så man bliver set og som er varm 😉
 23. Alle selvrespektive legepladser som pandamania slot er sikker på at tilbyde kunderne at spille gratis. Efter at have registreret sig på online casino, bliver den nye spiller begejstret, han minder om, at han altid er heldig for begyndere og begynder at spille for penge med det samme. Vi råder dig til at udsætte denne beslutning.

 24. pivpiv

  Hjælp til dyrlægen.

  Det lyder ganske fornuftigt at de beholder ham, så må der komme styr på det og forhåbenligt inden længe.
 25. Deenmaan

  Hjælp til dyrlægen.

  Han fik noget de tre første dage der slet ingen effekt havde, så gav dyrlægen noget andet i ca en uge, i løbet af den uge så det ud til at blive bedre, så dyrlægen mente at han bare skulle have noget hver 4. dag men efter de første tre dage var det nærmest eksploderet i forhold til den første uge. De har nu beholdt ham på klinikken og vil beholde ham til de får styr på det som de nu mener kan skyldes en parasit.
 26. pivpiv

  Hjælp til dyrlægen.

  Hvor er det synd. Er det blevet podet? Så det ved hvad det er. Jeg ville nok søge en anden dyrlæge hvis det er muligt. Men en ting er sikkert, det der er så alvorligt at man ikke bare kan løse det med ting fra skabet. Har du informeret dyrlægen om at antibiotikaen ikke virker?`Nogle gange rammer man jo forkert og skal prøve en anden slags - alt efter hvad det er hunden er ramt af.
 27. Beaglepack

  Hjælp til dyrlægen.

  Stakkels hund 😟 Dyrlægen bør finde ud af hvad det er for en type betændelse det handler om. Man giver ikke bare antibiotika uden at vide hvorfor. Antibioika er et vis begreb og der findes jo et hav af sådanne ting som har hver deres virkning. Er det muligt at finde en anden dyrlæge? og forklare denne at årsagen til betændelsen skal findes. Tænker også der skal noget til at vaske huden af med.
 28. Deenmaan

  Hjælp til dyrlægen.

  Ja det er jo så det der er problemet, dyrlægen giver antibiotika og har gjort det i 12 dage hvor det gradvist er blevet værre.
 1. Load mere aktivitet


×