Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Seneste time
 2. Kattelov - borgerforslag

  Tak for støtten. Der er brug for så mange stemmer som muligt, så få gerne andre til at skrive under også. Den 16. maj mødes 20 dyreværnsorganisationer om lovforslaget. Det er dem, der i sidste ende, vil skulle tage dialogen med politikerne, for de står med hænderne i det her område hver dag. De er eksperterne. Vi er bare dyrevenner, der har forsøgt at stykke noget sammen - som man sikkert let kan pille fra hinanden, hvis man vil. Men prøv at se det lidt i helihopterperspektiv. Det er - som det står til sidst - et udkast. Vi har ikke alle svar, og jeg kunne godt sidde og svare på dele af det, men det er ikke det vigtige - vi har sikkert skrevet ting i det som er vrøvl. Men det er derfor ekspertene skal på banen senere, hvis det lykkes at åbne døren for dem - og for at åbne den dør, er der brug for hver en stemme Så lad det ikke afholde jer fra at støtte, fordi I måske ikke kan være helt enige i alt, der står nu - vi er ikke jurister eller eksperter i dyrevelfærd. Vi har sparket en bold op, som vi inderligt håber I vil gribe og spille videre, så vi kan få dem, der ved noget på banen sammen med vores politikere. Overvej derfor at skrive under. Der er brug for alle stemmer Og selv hvis det ikke lykkes at samle nok stemmer, så se den debat, der allerede er skabt. Alene den er en sejr for kattene. Vi håber inderligt, at I vil bakke op om sagen. Vores fodfejl til trods. Men hvis jeg kort skal svare: Færden på andres grund vil være lettere at stoppe, hvis du kan kontakte en kats ejer, fordi du kan finde den ejer. Ganske som hvis en hund løber rundt i din have, så er det lettere at gøre noget ved, fordi hunden har et ID og er registreret et samlet sted. Resten er holdningsændring. Det har vi valgt at holde ude, fordi vi er nødt til at starte helt fra bunden: hvis du vælger et dyr, så vedkend dig, at du ejer det. Det er absolut første skridt for noget som helst andet.
 3. Today
 4. Kattelov - borgerforslag

  Jeg forstår stadig ikke sammenhængen, men det er ikke fordi jeg ikke synes der skal gøres noget ved vildkatte og udekatte der generer
 5. Kattelov - borgerforslag

  Jeg har også skrevet under - håber på at der kommer nok underskrifter
 6. Kattelov - borgerforslag

  Det vil på sigt betyde at katten får en værdi;) det har den ikke i dag, jo mere værdi katten får jo færere herreløse katte vil der være, har katten en værdi er folk ikke så tilbøjelig til at slippe katten løs, den kunne jo blive kørt ned, i dag får du en ny kat smidt i nakken, kommer katten til at koste, vil folk også være mere tilbøjelig til at passe på den;) det kommer ikke bare sådan det vil tage mange år, men hvis der skal ske noget er vi nødt til at starte hvor folk kan være med, nemlig ved obligatorisk mærkning af katten;)
 7. Kattelov - borgerforslag

  Selvfølgelig skal man starte et sted. Og ID-mærkning er bestemt en god idé. Jeg mangler bare en forklaring på hvordan det skal kunne hjælpe på fremmede katte på ens grund når nu det nævnes som argument. Det er jo fint nok at kattene bliver mærkede, men hvis man selv står for at skulle indfange og aflevere kattene på et internat eller ved dyrlæge så bliver det nej tak herfra til den løsning. Det vil ikke kunne lade sig gøre for mig. Samtidig har jeg oplevet at "kattefælder"(kan ikke huske hvad de hedder) der bliver sat ud og tjekket er noget man selv, som anmelder, skal betale for. Det synes jeg ikke er rimeligt uanset om det drejer sig om vildkatte eller folk bag kattefælderne der kører forgæves, hvis der ikke er gået katte i fælderne.
 8. Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Hvordan går det med Bobo nu?
 9. Yesterday
 10. Frolic som foder

  Frolic er noget skrammel ja, men jeg tænker såmænd ikke at den falder død om af at æde det. Så hvad gør det, at de vælger at fodre den med det? Det er deres pengepung. Tænker dog at de vil opleve at deres hund kommer til at skide store røde klamme smatlorte... men igen, ikke noget man dør af - hverken ejer eller hund.
 11. Varm hund

  Ingen af mine døjer normalt med varme, men når vi får disse vanvittige skift i temperaturer - hvor det går fra 5 grader den ene dag til 20 grader den næste - så påvirkes de af det! Tror simpelthen ikke de når at afklimatisere! Hvorimod en normal stigning betyder intet, så kan de stadig arbejde på varme sommerdage - med måde selvfølgelig
 12. Varm hund

  Jeg ville nok i stedet lade ham blive i dk når han lider sådan allerede - det kan blive meget varmt i Kroatien
 13. Islandsk fårehund søges

  Det går ikke, det er en stor hestestald. Men tak.
 14. Islandsk fårehund søges

  Jeg kender en 7 år gammel kastreret hanhund dog uden tavle som skal omplaceres. Han kan med alle hunde og mennesker men stresser over katte og heste. Kan godt gå i stalden men ikke være med ved ind/udluk. Eller det vil i al fald kræve tålmodighed og træning. Han er en virkelig nem og rar hund i de rigtige rammer! Og så er han gudesmuk! 20170815_082207.mp4
 15. Varm hund

  Mange tak for Jeres svar, vi må vist tage vores forholdsregler når vi tager til Kroatien på sommerferie. Kolde kødben og børne pool
 16. Kattelov - borgerforslag

  Man skal starte et sted;) dvs mærkning, de herreløse katte bør efter min mening aflives, men det skal nok komme efterhånden, man er simpelthen nødt til at starte et sted, det her forslag er efter min mening fint som start;) vi kan jo ikke bare læne os tilbage og sige, men det vil ikke hjælpe på dit og dat! Nej det vil ikke løse alle problemer, men det vil være en fin start på at give katten en status i det danske samfund lad os få startet nu! Jeg har skrevet under
 17. Kattelov - borgerforslag

  Og hvad gør man så med alle de katte der lever "vildt" i DK og som ingen ejere har? Her tænker jeg på de mange "sommerhus" katte blandt andet. Vi har en dame boende på vores vej - hun "henter" katte til sig her og derfra - de kommer og går og er til stor gene for alle os der bor i området. Her render nok 10-15 katte rundt. Vi har talt med kommunen flere gange og de har haft personer ude hos hende - men intet er sket. Det der skal til er at alle de såkaldte vilde katte skal indsamles og det tror jeg ikke regeringen vil skyde penge ind i. Jeg har flere gange haft fat i Falck for at fjerne katte fra min matrikel - hvis noget skal gøres så er det at gå efter de katte som render rundt her og der.
 18. Sidste uge
 19. Kattelov - borgerforslag

  Fint forslag, men hvordan skulle ID-mærkning af katte hjælpe på problemet med udekatte der ikke holder sig på ejerens egen matrikel?
 20. Kattelov - borgerforslag

  Hej alle Undskyld det handler om kat, men håber I vil bakke op og skrive under https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-00948
 21. Islandsk fårehund søges

  Så har den desværre ingen interesse. Men tak for du skrev
 22. Islandsk fårehund søges

  Den befinder sig i Århus. Vi har ikke stamtavle på den. Moderen var ikke 100 procent ægte. Den har ikke specielt antipati mod tæver. Om den kan lide de hunde den møder afhænger mere af den anden hunds “personlighed”. Vores hund er en alfa- hund - ingen tvivl om det. Den knurrer ad andre hunde når den er i snor. I uden snor ingen problemer.
 23. Islandsk fårehund søges

  Hvor I landet befinder den sig? Er der stamtavle på og kan den med andre tæver?
 24. Islandsk fårehund søges

  Hej Er du stadig interesseret i en islandsk fårehund? Vi søger nemlig et nyt godt hjem til vores tæve som er 8 år gammel.
 25. Fri billedtråd 2018

  Wauw nogle billeder @Umulia. Elsker især Oluf i polar landskabet Jeg har endelig fået Sony telefon igen, ville egentlig have købt mig et rigtig DSLR kamera, men er nu ret tilfreds med kvaliteten af de billeder min XZ1 compact tager 😀 så her kommer lidt Dette billede er endda beskåret og dermed zoomet ind, men står stadig rimelig skarpt 👌 Taget med "Motion Eye" teknologien Et enkelt stående japansk kirsebær træ ved min mor: Inca's nye yndlings sted, stolen i udestuen Og til sidst Vallø slot, elsker at gå tur med Eddie her
 26. Varm hund

  Mine beagler er meget forskellige i pelsen. Oscar har en ret kraftig pels og en del underuld - derfor får han det med varmen - hvor imod den yngste ikke har ret meget underuld og generelt tyndere pels ikke lider så meget som Oscar. Jeg kan jo af gode grunde ikke klippe mine hunde - men tager forbehold for de ekstra varme dage - da er gå turen kortere og foregår før den værste varme sætter ind. Til nu har det jo ikke været voldsom varmt - det er værre når temp. kravler over 25 grader.
 27. Varm hund

  ja, min schæferblanding bliver meget nemt for varm. Hun er lidt ulden i pelsen, men ikke sådan overdrevet meget.
 28. Varm hund

  Hej Er der hunde der får det varmere end andre, ligesom der jo er mennesker der sveder nemmere end andre? Charlie er en blanding af bomuldshund/ puddel og shih tzu, og han sveder ret hurtigt synes jeg, de solskinsdage vi har haft har ikke været sjove for ham, og igår da vi gik en lille tur ja der lagde han sig ned midt på turen og pustede som de jo gør når de har det varmt, men jeg synes bare det virker lidt underligt. Men da jeg ikke har så meget viden om hunde ved jeg ikke om nogle får det varmere end andre. Han er idag blevet sommer klippet, da han har ret meget pels.
 29. Labrador uden appetit

  Det kunne også være slutningen af perioden 7-10 måneder hvor de bliver fysisk kønsmodne. Der kan de godt være "underlige". Vores lab er 12 måneder nu, så har lige været igennem perioden. Hvis afføring er normal og det ellers ikke varer ved i flere dage, ville jeg heller ikke være bekymret.
 1. Load mere aktivitet
×