Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Åh hvor er hun fin Det gør mig ondt at du har mistet Sinus, en af vores venner har lige mistet deres hund til det samme , der før havde jeg aldrig hørt om det. Store spor kan ikke fyldes, men bare man følger dem der bedste man kan og det er jeg sikker på at den der lækkerpot gør.
 4. Må jeg præsentere Hera - Hovawart-pige på 10 mdr. Det er nogle store sko hun skal udfylde efter Sinus, men hun gør virkelig hvad hun kan... Jeg sagde farvel til Sinus i august 2019, efter en del sygdom. Han havde lige gennemgået en større operation i lænden, og var faktisk blevet så god som ny (så god man nu blir når man har rundet de 10 år). Men så fik han vejrtrækningsproblemer, som viste sig at være delvis lammelse af struben. Rent bortset fra det ikke er rart, når man ikke kan trække vejret ordentligt, så var muligheden for at struben klappede sammen og han ville kvæles tilstede, så vi valge at give ham fred inden det blev værre.
 5. Jeg har ikke eksakt viden, og det er jo svært når ikke engang din dyrlæge, som har set hunden kan finde svar. Men jeg tænker straks nyrerne! Jeg har set en hund med akut nyresvigt, som havde mange af de samme symptomer. Pas på med at fokusere på mave-problemer - tænk bredt. Vælg evt. en second opinion hos en anden dyrlæge/dyrehospital. God bedring med din lille hund.
 6. Sorry to say - men bare ordet "pack-leader" gir mig myrekryb!!! Jeg ville aldrig - som i ALDRIG NOGENSINDE - overlade min hund til en fremmed, for at få den kastet ind i en flok på 10 andre hunde. I øvrigt har jeg hund for selv at gå tur med den, træne med den osv. så den har ikke brug for en pack-leader 🥴
 7. Hofferne

  vil ikke lystre

  En hvalp på 10 uger lystrer ikke - den ved jo stadig ikke hvad den må og ikke må 🙂 Det er noget I skal lære den. Den skal aktiveres, og alt efter hvilken race, så er der flere muligheder. Men det er altid en god ide at starte til hvalpetræning. Der får man som ejer en masse gode værktøjer, som man kan arbejde videre med derhjemme. Hvad race er det? Har I ikke en opdrætter, som kan hjælpe jer med nogle gode råd?
 8. Sidste uge
 9. En hvalp tager ca lige så lang tid som en baby, den skal ud ca hver 2-3 time om dagen og 1-2 gange om natten i starten, du skal bruge tid på at lege, at socialisere og at opdrage hvalpen, min erfaring, nej det kan de færreste førstegangs forældre og det er hunden som taber! Så mit bedste råd, lad være
 10. Alle hunde bør gå til træning, man får så mange gode fif og hjælp. En hvalp ved ikke hvad den må og ikke må, hvis ikke den trænes og lærer hvad nej betyder og hvad den må tage og hvad den ikke må. Og det skal man forvente tager den tid det nu engang tager - så der ryger nok lidt den bider i. De fleste hvalpe skal ud og tisse om natten, de kan ikke holde sig så mange timer. Så ja forvent at den skal ud. Hvordan tænker I på at aktivere hvalpen?
 11. Hej pivpiv 🤗 Mener du stadig det kan være muligt hvis søren er på arbejde fra kl 7 til kl 16? Tanken er også at jeg kommer til at være alene meget med begge. Vi er ret heldige at vores barn sover rigtig godt om natten 😜 skal en hvalp da ud og tisse om natten? 😬 Og hvad refererer du helt præcis til det med at træning er guld værd 💜
 12. Det kan det da. En træner hund og en passer baby. På gode dage er baby bare med til hundetræning og på dårlige dage deler i. Når hvalp skal ud så er I alligevel vant til at være oppe i ny og næ om natten Måske en lille kravlegård til baby eller hvalp, for de to når ikke lige legestadiet samtidigt - men her er træningen guld værd. Så ja da, hvis det er det i vil, så kan I sagtens. Det er arbejde, men det er jo også skønt. Hvalpen kan ikke gå så langt til at starte med, men så må den putte under barnevognen eller løftes når I er på tur. Mulighederne er mange.
 13. Hej 🤗 Vi har muligheden for at få en Malteser. Vi har også en baby på 4 måneder. Vi er nysgerrig på hvad jeres erfaringer er omkring dette? Vi har en lille have. Ville det kunne lade sig gøre? Kærlig hilsen Lærke og Søren
 14. Hej alle.. Vi er desperate! Vi har en lille dejlig hund på 2 år, han er en blanding af en mops og en dværgpinscher. For en månedstid siden stoppede han med at spise hans fuldfoder, vi prøvede at skifte i overensstemmelse med dyrlægen, men han ville stadig ikke. Han vil heller ikke spise de fleste godbidder længere. Kun spegepølse stiger og leverpostej. Han gider ikke lege mere, og er ikke særlig kontaktsøgende. Han har ikke sovet i en uge, altså Maks 30 min pr dag. Han er utrolig urolig og går rund. Han sidder op og falder sammen pga af træthed, også ryste hele hans lille krop! Han vil dog stadig gerne ud på gåture. Vi har selvfølgelig været hos dyrlægen, ja utallige gange faktisk. Der er taget blodprøver, urinprøve, Ultralysscanning, røntgen og kiggertundersøgelse af hans mave, men stadig intet er fundet. Vi har betalt 30.000 og er ikke færdige endnu... De ved ikke hvad der er galt, men tydeligt er det at noget ikke er som det skal være. Vi har fået stærkesmerstillende med hjem, sol skulle få han til agere mere normalt igen, men det har heller intet hjulpet. Vi er så desperate nu at vi forsøger at finde viden og hjælp over alt. Derfor skriver jeg her i gruppen for at høre om nogen har oplevet noget lign. Eller hørt om nogen som har. Helst kun kommentarer fra folk som har viden om det eller oplevet lign. Tusind tak fordi i ville læse mit ellers lange indslag.
 15. aaaarrrrgggg, det er da vist en plat form for reklame.
 16. Hej. Jeg kan godt lide at spille forskellige slags spil. Jeg ved, at folk er negative til dette, men det er min hobby. Jeg spiller ikke for sejr, jeg spiller for følelser. Nogle gange er det sjovt at observere chat på steder som dette. Nogle gange har jeg endda vinde noget, men det er ikke værd at følelser jeg ser. Du finder du på denne oversigt af det websted, du har brug for. Hvis du er interesseret i noget som dette.
 17. Lidt sjovt at få den tråd op igen jeg har en lille hundepension og hygger mig dagligt med mine egne 4 hunde og pensionshundene verdens bedste arbejde
 18. Jeg er pt arbejdsløs (siden 1. januar). Men er uddannet indenfor kontorfaget.. Har siddet i kundeservice de sidste 8 år.. Min fritid () bruger jeg på at lege med kamera, vaske sækkepuder når katten mener han skal pisse på dem:evil: og ellers bare være sammen med vuffer'n og katten, når jeg ikke er sur på ham:mrgreen:
 19. Hvis du har kontakt med en, der har racen, ville jeg da prøve at spørge, om det ikke var muligt at komme på besøg hos dem
 20. Therese

  Hundehvalpe

  Lige umiddelbart, udfra det der billede, synes jeg ikke det virker alarmerende. For mig ligner det bare almindelig tåreflåd, men jeg er ikke dyrlæge og jeg har ingen erfaring med hvalpe, så jeg kan ikke med 100 % sikkerhed sige, at der ikke er noget galt. Igen, hvis du er meget bekymret vil jeg anbefale dig at tage kontakt til din dyrlæge.
 21. Vi har lidt kontakt med en fra Kerry blue terrier klubben, ved der kun er ca 100 af racen i landet. Vi er klar over, at vi må til udlandet for at få en hvalp.. Men det kunne jo være, at der var en som kendte en der lige havde denne race, hvor det var muligt at komme på besøg..
 22. Hej Annette. Jeg vil anbefale dig at opsøge opdrættere og besøge dem. Det er ikke en særlig udbredt race, så det er nok svært at opstøve dem, sådan lige.
 23. Tidligere
 24. Hejsa.. Jeg skal have hund næste år og er faldet for Kerry blue terrier. Jeg vil rigtig gerne finde nogen som har en, hvor det vil være muligt at komme på besøg, for at se/opleve hunden og høre lidt om racen. Håber der er en som kan hjælpe.. Mvh Annette
 25. Therese

  Hundehvalpe

  Kan du måske prøve at tage et billede af det? Ellers synes jeg også du skal kontakte dyrlægen, hvis det bekymrer jer meget. Måske kan I få lov til at sende et billede til dyrlægen, som så måske kan vurdere, om I skal forbi til et tjek.
 26. Ronni

  Hundehvalpe

  Det er ligesom nogle beskidte tårrer der er der
 1. Load mere aktivitet


×
×
 • Tilføj...