Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Sidste uge
 2. Hunde er skønne og fantastiske, men indimellem trækker de deres ejere ud i nogle lidt uheldige situationer. Her kommer tre pinlige historier fra (ellers) glade hundeejere. Hunden gik ind i nabokrigen Jeg havde i længere tid været i en ubehagelig strid med min nabo. Vi kunne hverken enes om det ene eller det andet, og det blev mere og mere irriterende og – for at sige det rent ud – barnligt. Det hele kulminerede, da min kære hund valgte at forrette sin nødtørft lige midt på naboens græsplæne. Jeg opdagede intet, før min nabo rasende kom vandrende ind i min have, bedst som jeg havde de nye svigerforældre på besøg til kaffe og kage. I hånden havde han en skovl med hundelorten på, og han var mildest talt ikke begejstret. Jeg fik i mere end én betydning et møgfald i svigerforældrenes påhør, og de havde nær fået kagen galt i halsen. Hvalpen fandt det forkerte legetøj Jeg havde bogklubben på besøg, og vi sad og gennemgik dagens romanstykke. På dette tidspunkt havde jeg lige fået ny hund – en skøn lille hvalp. Midt i analysen kom min kære hund stolt løbende ind i stuen med et stykke legetøj i munden. Det var dog ikke hans eget hundelegetøj, men derimod min dildo, som han havde fundet i soveværelset. Jeg blev ildrød i hovedet, for de andre kunne ikke undgå at bemærke det. Heldigvis grinede de bare af det, og jeg tænkte, at nu kunne vi vende tilbage til vores roman og glemme alt om det. Samtalen blev dog hurtigt drejet over på rollespil, bondage og sexlegetøj i stedet, og jeg har måttet høre for episoden lige siden. Lufteturen endte med en tur i mudderet Det var en kold og våd efterårsdag, men min firbenede ven skulle naturligvis ikke snydes for en gåtur i parken. Jeg trak i regnjakke og gummistøvler og begav mig afsted med snoren og hunden i hånden. Som regel får min kære hund lov til at løbe frit i parken, og det skulle hun selvfølgelig også have lov til på denne dag. Hun blev imidlertid lidt for ivrig, da hun så de andre hunde løbe omkring. Jeg nåede derfor ikke at få snoren af hende, før hun havde løbet et par omgange omkring mig. Snoren var viklet omkring mine ben, og da min hund satte i løb efter en af de mange legekammerater, væltede jeg lige så lang, jeg var. Ikke nok med at jeg lå udstrakt på jorden i parken, havde jeg naturligvis også været så ”heldig” at lande lige midt i en kæmpe mudderpøl. Gåturen blev afsluttet temmelig brat den dag.
 3. Mia K

  Hybenpulver?

  Kan se emnet er lidt gammelt efterhånden, men stadig relevant. Jeg har prøvet hybenpulver til min hund - og spiser det faktisk også selv:-) Det har haft en enorm god effekt på dens gigt og efter hvad jeg har kunnet forstå, så bruges hybenkerneolie også mod gigt, inflammation, rynker og ar. Det er altså ret effektivt:-) Faktisk ikke svært at lave sit eget hybenpulver, men kræver lidt arbejde med plukning, rengøring osv. Køber det dog oftest selv, da det er tidskrævende og jeg ikke kan lave nok til et helt år. En hurtig søgning og jeg fandt https://castorolie.dk der skriver at fede fedtsyre og c-vitamin modvirker betændelse (antiinflammatorisk) sammen med bl.a. c-vitamin og d vitamin er de udover ledgigt og slidgigt vigtige for hud og hår. Hyben er også meget brugt til heste og som tidligere skrevet i indlæggene kan de købes billigt flere steder. Jeg er fan af naturlige produkter:) Fandt ud af at æterisk olie til hår i form af rosmarinolie kan bruges mod bakterieinfektioner. Min skønne hund havde fået et sår der var gået betændelse i, hvor jeg læste at rosmarinolie virker antibakterielt. Jeg blandede derfor kristpalmeolie (ricinusolie) med nogle dråber rosmarinolie og smurte det over såret 2 gange dagligt. Wow det hjalp godt. Med hensyn til fiberprodukter, som der skrives om så er det en god ide at din hund også får nogle af dem 😊
 4. Kunne godt bruge et mere tydeligt billede. Virkelig svært at se når billedet er så utydeligt
 5. Tidligere
 6. pivpiv

  Gøen

  Ej hvor en ringe reklame
 7. Helt enig med beaglepack. Hunde kan sagtens have noget ala moders mærker/pigmentering , men hvis du mener det ændrer sig og ikke er en flåt så få en dyrlæge til at se på det. Lige som med mennesker så kan man heller ikke på hunde se om et modersmærke bærer kræft (det er vist kun nogle specielle slags). Lad os lige høre hvad du finder frem til.
 8. Da vores den gamle fik fjernet underlivet efter en åben men ubehandlet livmoderinfektion (dyrlægefejl). Der sov hun meget i det første døgn, måske 1½ og så var hun på toppen på trods af at hun virkelig havde været tæt på det gik galt. Det de tog ud fyldte en hel badeværelsesvask (Labrador) og var ubeskriveligt tæt på at briste. Vi blev anbefalet flere små måltider og noget vådfoder fra dyrlægen med noget tilskud som øger heling og gør at hunden hurtigere blev frisk, kan ikke huske hvad det hedder. Vi brugte kun et par dåser som dyrlægen gav os (måske fem) og hun var småt spisende, men glad og tilpas. Nogle hunde reagerer meget på narkosen. Den ældste vi har nu er et par dage om at sove en narkose ud hvor den yngste er på benene hurtigt og upåvirket. Den ældste får også en eller anden indsprøjtning mod kvalme og ubehag (en ekstra) da hun virkelig bliver dvask og kvalm af narkose. God bedring med hunden, jeg håber hurtigt hun er frisk igen.
 9. Anette Juul

  Gøen

  Rigtig godt spørgmsål og nogle rigtige gode svar - personligt ville jeg prøve at høre en specialist ad, prøv evt at beskriv når du søger på www.hentpriser.dk - Held og lykke :)
 10. Det er svært at svare på hvad det. Dit billede er ikke så tydeligt. Du skriver heller ikke hvilken race din hund er. Hun kan have revet sig - det kan være pigmentering i huden - det kan være en flåt?? Jeg ved ikke om du kan tage et bedre billede? Jeg vil sige du bør få dyrlægen til at kigge på det hvis du er bekymret.
 11. Nu har jeg ikke erfaring med livmoderbetændelse - men dog med operationer og narkose. Jo længere tid en hund er i narkose - jo længere tid kan det tage for kroppen at komme sig bagefter. Alle hunde er forskellige - men ved større indgreb kan der gå nogle dage. Jeg tænker din hund reagerer på selve narkosen - at hun er træt og at hun har ondt med kvalme og derfor ikke rigtig vil spise. Nu ved jeg ikke hvad du giver af mad - men jeg vil anbefale at hun ikke får nogen former for tørfoder de næste dage (hvis du bruger det) Giv hende skånekost i form af kylling/fisk med ris eller pasta. og flere måltider fordelt over dagen, så hun ikke tvinges til at spise for meget af gangen. Man kan også bruge baby mad på glas - Det fik min Darwin da han havde fået fjernet anal kirtlerne. Der gik ca 3-4 dage efter før han spiste mere normalt. Det er vigtigere at hun får væske og det får hun jo gennem vådt mad. God bedring - det er aldrig sjovt at have en hunde patient, fordi man gætter hele tiden.
 12. Hej alle sammen, jeg er en lidt bekymret hundeejer, som kan mærke, at jeg har behov for, at høre nogle andre hundeejeres erfaringer! Min lille pomeranian hund Molly på 7 år, fik konstateret lukket livmoderbetændelse og blev straks lagt i narkose og fik fjernet livmoderen. Det er nu en dag siden, og hun sover self meget. Det der bekymre mig, er at hun kaster op en times tid efter indtagelse af føde. Samt at hun ikke rigtig har nogle appetit. Jeg har snakket med dyrlægen, som har beroliget mig lidt og sagt, at det er ganske normalt efter en narkose. Molly er på penicillin og smertestillende nu, og skal være det de næste 5 dage. Jeg ville rigtig gerne læse nogle erfaringer fra jer brugere herinde, der har været igennem samme smører med livemoderbetændelse. Hvordan er det gået med jeres hund efter operationen? kærlige hilsner!
 13. CrazyDogLady

  Gøen

  Du kan bare give lyd, måske på fb istedet, da jeg ikke kigger herind så tit. Vi har også høns, en kat og en 1,5 årig til at udvide træningen 😂
 14. Hej allesammen. Jeg har et spørgsmål. Min lille hund Sally, har en brunlig prik på maven. Som jeg husker det, startede den med at være “lille”. Synes den er blevet større og bliver nervøs, når man ved, at menneskers modermærker som vokser skal holdes øje med, da det er værste tilfælde kan være modermærkekræft. Som det fremgår af billedet er den ikke rødlig rundt omkring eller sort. Har dog aldrig set en hund med sådan et modermærke. Er der nogle kloge hovedet herinde, som ved hvad dette er eller nogle der har set det samme på deres hunde? I så fald, hvad skal der gøres el. ikke gøres? Er det harmløst eller alvorligt? Knus fra Cecilie og Sally
 15. Sille12

  Gøen

  Hej, Jeg bor i vestjylland :-). Lige nu øver vi ikke at gø af mennesker og lidt hunde. Hvis det ikke snart "giver pote", kan det godt være at jeg vil benytte mig af dit meget venlige tilbud om træning . Ser li tiden af. V.H. Sille
 16. Tak fordi du deler, Nis. Må jeg dele dommen på en side med noget mere trafik end herinde? Et andet offentligt forum, men med flere aktive brugere.
 17. Hej, Kunne det tænke sig at der er en lille splint eller noget der har sat sig fast, når han stadig ikke er frisk. Jeg ville tage til dr.dyr igen bare for en sikkerheds skyld. V.H. Sille
 18. Han kan fint komme af med afføring!
 19. kommer af med nr 2 på normal vis? Hvis ikke så kan det være en kraftig forstoppelse og det skal han have omgående hjælp til. Skynd dig af sted til dyrlægen igen.
 20. Jeg har på Facebook skrevet: "Så kom glædens dag. Mere end 1 år og 8 månederes marerid og uvished er forbi Tusind tak til alle, der har hjulpet til, at SAXO ikke blev aflivet! Retten i Sønderborg har konstateret: "Der er herefter ikke grundlag for at antage , at den 10årige SAXO er farlig for sin omgivelser, alene fordi den én gang har bidt en anden hund med overfladiske bidmærker. Påbuddet er derfor givet med urette." Og dermed har Retten så ophævet Rigspolitiets påbud om at vi skulle etablere en min. 1,40m højt hegn om hele vores grund med slusefunktion." Jeg vedhæfter dommen som pdf, idet den måske kan være til hjælp for hundeejere, der er kommet i en lignende situation. Havde jeg ikke i den grad stridt imod poltiets håndtering af hundeloven, bl.a. ved at skaffe hunden udenlands i 3 måneder, var SAXO forlængst blevet aflivet. Grunden til, at politiet har mulighed for at agere på den måde er, at hundeloven i den grad er i uoverenstemmelse med hundeverdenen og hundenes adfærd. Jeg har fuld forståelse for, at man med loven vil beskytte mennesker mod overfald fra hunde og at man i disse sammenhæng kræver aflivning ag bidske hunde, der har forvoldt alvorlige skader på mennesker. Men, at man anvender de samme regler når det gælder helt almindelige hundeslagsmål og territoriekampe, som kun sjældent ender med skader og anlægger aflivningssager, er fuldstændig grotesk. Man oplever ofte , at små bange og derfor aggressive hunde går til angreb mod store hunde og det siger sig selv, at de af naturlige grunde har de ikke nogen chance for at vinde. Men det kan simpelthen ikke være rigtig, at store hunde, når de svarer igen, er dødsdømt på forhånd. Og så er det iøvrigt fuldstændig uacceptabelt, at man skal holdes i usikkerhed i så lang en tid. Vores sag har stået på i mere en 1 år og 8 måneder. Dom Saxo 03.05.219.pdf
 21. Jeg ville tage til dyrlæge igen. Der må jo være noget galt. Og hvis denne dyrlæge siger det samme, selvom I har fortalt om kogt ben, så ville jeg finde en anden dyrlæge.
 22. Hej alle! Jeg har lige netop oprettet mig herinde, da jeg virkelig ikke ved hvad jeg skal gøre mere. I onsdags, fik min hund et (kogt) okseben, af vores naboer, hvilket de ikke vidste at de ikke måtte give den. Efter at han havde gnavet i det, blev han lidt stille, men vi tænkte ikke længere over det. Torsdag morgen krummer han i ryggen, kan ikke finde ro til at lægge sig, skriger nærmest af smerte, kan ikke gå op og ned af trapper og ryster. Vi skynder os til dyrlægen, der måler hans temperatur og kigger på ham. Hun sagde at hun ikke var bekymret for ham, og gav os smertestillende med hjem. Nu her 4 dage senere, er han hverken bedre eller værre. Er der andre der har oplevet lignende? 😔
 23. CrazyDogLady

  Gøen

  Mener det er Vestjylland 🤔 hvis det er i nærheden af os, vil Katla gerne stå til rådighed. Vi bor på landet, så vi forstyrre ikke andre 😊
 24. Amocca

  Gøen

  Hvor bor du henne? Det kunne jo være der var nogen i dit nærområde, der kunne træne i nærheden af dig, mens du trænede "klap kaje køter"...?
 25. pivpiv

  tyggeting

  en kong fyldt med hundemad og så frossent kan give lidt
 26. Sille12

  tyggeting

  Hej, Tak for svar . Jeg plejer at give lidt tørkost i hendes foderbold og så ved hun at vi tager på arbejde. Tror hun fortsat får tyggeting når vi er hjemme. Tænkte bare at hun ku få lidt mere tid til at gå med en pandelap end sin foderbold . V.H. Sille
 1. Load mere aktivitet


×
×
 • Tilføj...