Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Yesterday
 2. Sidste uge
 3. pivpiv

  Ud om natten

  Der er mange hunde der får skader i mund og hals pga pinde, men der findes meget andet legetøj der kan bruges. Kastelege kan køre hunden op og stresse den, men så er der heldigvis mange andre muligheder. Man kan gemme tingene for hunden og så skal den finde det gemte, det er et stort hit ved mange. Vær obs på at der kan være ventetid på hvalpehold, så det kan være en ide at melde jer til med det samme. Nu ved jeg ikke hvor gamle dine sønner er, men lær dem at træne ro med hunden - så hunden ikke altid forbinder dem med vild leg. Små kontakt øvelser kan læres til helt små børn og både hund og børn har glæde af det. Når vores hvalpe har skulle ud om natten så går de sjældent langt væk. Så bare ud på græsset, lad være med at tale og så snart den har gjort sig færdig, så ind i seng og igen ikke en masse snak og nusserier.
 4. Susnelda

  Ud om natten

  Jeg vidste faktisk ikke det med pinde og skader på hunden. Tak for info Jeg havde nu ikke tænkt mig at det skulle være en fuldtidsbeskæftigelse for ham at hente hvad end vi kaster, det ville bare være en del af en varieret blanding af aktivering, hvor både hjerne, næse og krop skal aktiveres. Og med hensyn til hvalpetræning, så er det allerede med i planerne
 5. Hofferne

  Ud om natten

  Tillykke med hundehvalp - det er altid spændende Men tænk lige over det der med at kaste pinde! Der sker mange skader med hunde, der leger med pinde. Så et godt råd er at finde noget hundelegetøj, som er beregnet til den form for leg. Og tænk så over - labrador eller ikke - så er kaste-hente-bringe-leg stressende for hunden, hvis man gør det for meget. Som Therese skriver så er det super god aktivering at lade hunden bruge sin næse (og sit hoved). Det blir jo nok en aktiv hund I får , så lidt hvalpetræning vil være givet godt ud, når I er 1.gangs hundeejere, for her vil I få en masse gode input til hvad I kan lave med jeres hvalp. God fornøjelse med hvalp!
 6. Therese

  Ud om natten

  Nemlig
 7. Susnelda

  Ud om natten

  Det har jeg tænkt på Han har jo brug for både at bruge kroppen og hjernen
 8. Therese

  Ud om natten

  Hvor sødt Og ja, de kan rigtig godt lide at hente og bringe Min egen lab elskede også at finde ting, som jeg havde gemt, så det kunne også være en mulighed. Hunde elsker som regel at bruge deres næser Og så er det god aktivering, så alt i den dur kunne være super F.eks. fodersøg, spor osv.
 9. Amocca

  Rensning af et Ryatæppe?

  Tråden er 2011, så tænker at tæppet nok enten er renset på nuværende tidspunkt eller røget ud
 10. Susnelda

  Ud om natten

  Han må meget gerne være en hund med gang i Mine to sønner (og mig selv også) vil elske at rende og lege med ham oppe i skoven og ude i haven Min yngste søn er ved at træne sin kastearm for "Han er jo halvt labrador, så han kan godt lide at hente pinde. Jeg skal være god til at kaste dem langt."
 11. Therese

  Ud om natten

  Ja, det kan du godt bilde mig ind Men også super spændende og dejligt at få ham hjem Det lyder som om det godt kunne blive en hund med gang i
 12. Susnelda

  Ud om natten

  Tak for det hurtige svar Der er mange ting at holde styr på når man skal have en hvalp. Han er en blanding af labrador schæfer og boxer
 13. Therese

  Ud om natten

  Jeg ville klart give snor på, så der netop er lidt styr på, hvor den er og at den får lavet det den skal. Ellers kan der nemlig godt gå leg i den og så kan den komme til at glemme det lidt Og tillykke med hunden. Hvad er det for en?
 14. Susnelda

  Ud om natten

  Hej :-) Jeg får om en lille uge en hvalp for første gang og har en masse spørgsmål. F.eks: Hvis hvalpen skal ud og tisse om natten (hvilket den jo højst sandsynligt skal), hvordan gør man det så? Er det på med snoren og ud i haven, eller løfter man den bare ud og sætter den ned? Tænker bare på om den mon pludselig får lyst til at lege derude i mørket og begynder at rende rundt. Har en ret stor have, så den er måske ikke lige så nem at finde og få med ind igen :-) Håber nogen vil svare en ny (snart-)hundeejer.
 15. JeanetteH

  Valg af hundefoder

  Jeg fodrer med det foder, min opdrætter bruger Det er kornfrit og danskproduceret. Jeg får det ikke leveret, men henter det selv hos en, der sælger det, sådan lidt herfra Det hedder First Buddy.
 16. Ole Olsen

  Rensning af et Ryatæppe?

  Vi har selv to labrador/retriever-hunde med tør hud og de fælder helt afsindigt meget. Så jeg har sendt mine tæpper til https://renetaepper.dk og de har været søde og dygtige. Det koster ikke alverden - og tæpperne er 100% rene bagefter. Jeg kan ikke bøvle med det selv, da jeg er ved at være en gammel herre :)
 17. Mynte

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Hej, jeg ville bare sige at det går super godt. Han er på 3 dag uden smertestillende og han er helt normal. Alt det der konstante piveri og klynkeri er helt væk og han har sovet nok 80 % mere siden han fik smertestillende og gør det forsat. Så hvad end der har gjort ondt på ham og hvorfor han har haft ondt, så virker alt normalt nu og jeg håber og beder til at det blot var noget forstuvning, forstrækning eller et slag.
 18. Tidligere
 19. Lille Per

  Hvor er Lille Per

  4780 Stege 💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌 Hello! Lille Per hvor er du henne❣️ Vi savner dig så forfærdeligt meget. 😿 Det eneste vi ønsker er at få dig hjem 🏡 Hej “dig der har Lille Per” Vi ønsker blot Lille Per hjem. F. Eks sætte ham i hans rejsekasse med varme tæpper ved vores dør. 🙏🙏🙏 Hilsen madmor /ejer Tabita Ølting 💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌 Jeg har fået stjålet min højt elskede skat han er sidst set i stege d. 13/11 kl 12:53 i en andens bil. Han er meldt stjålet Han er chippet og der er låst. Vil I kikke efter ham! Han er fra 8/6 17 Chihuahua korthåret choco tan Han har et ar på højre øre. Han er lidt affarvet i nakken det kan ses på billedet i nederste højre hjørne. Jeg kan kontaktes på SMS 25792228 🔗 Til deling https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1855794027823292&id=100001781390743
 20. Administrator

  Guide: Første gang som hundeejer

  Er du kommet dertil i livet, hvor du gerne vil have vovse, villa og Volvo, skal du nok overveje, hvordan du forbereder dig på bedst mulig vis. For hvis det er første gang, du skal have hund, er der en del, du skal være opmærksom på i forbindelse hermed. I denne guide i samarbejde med Lånet, har vi samlet tre tips til, hvordan du er bedst muligt forberedt som kommende hundeejer. Læs med videre, hvis du gerne vil blive klogere på, hvad det kræver at have en hund i hjemmet, og hvilke remedier man bare ikke kan undvære, hvis man pludselig står i en situation, hvor man er ansvarlig for en hund. Husk hundesnoren En ting, man ikke kommer udenom som hundeejer, er, at man skal lufte denne jævnligt. Og i den forbindelse får man brug for en hundesnor. Ellers kan det blive lidt af en oplevelse at lufte den lille nysgerrige hund, som gerne vil snuse til alt på sin vej, og som ikke er bange for at forlade dig som hundelufter, hvis den pludselig ser noget andet, der er mere spændende. Men i forbindelse med valg af hundesnor er der flere typer, du kan vælge imellem. Nogle kan indstilles til flere længder, og andre har en fast længde, hvor hunden ikke kan gå længere end et par meter fra den, som holder snoren. Valget er dit, men der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge typer. Overvej derfor selv, hvilken model der passer dig bedst. Har du bil, skal du have en transportkasse Har du en bil, kan det være en fordel, hvis du også overvejer at anskaffe dig en transportkasse, hvori hunden kan opholde sig under kørsel. Det er nemmere på den måde, og så undgår man også, at hunden smider hår overalt på bilens sæder og interiør. Hundekassen gør også, at hunden slapper mere af under kørsel, hvorfor man på samme tid sørger for, at den får en så behagelig tur, som overhovedet muligt. Det er behageligt for dig som fører, og det er også langt mere behageligt for hunden. Valg af foder er ikke helt uvæsentlig Vi kender fra os selv som mennesker, at man reagerer anderledes, alt efter hvilken mad man får. Og på samme måde reagerer hunde også forskelligt i forhold til, hvilket tørfoder de spiser. Hver hund reagerer på sin egen måde, og man er nødt til at teste sig frem, hvis man ikke på forhånd kan finde ud af, hvad man skal vælge at give sin hund. En god ting er dog altid at undersøge de anbefalinger, der er at finde på nettet. Her kan man finde utallige udtalelser om, hvilket foder der er allerbedst til forskellige hunderacer, og man kan tilmed finde udtalelser om, hvordan hunden reagerer på det pågældende foder. Og så kan man jo give et kvalificeret gæt på, hvad for noget foder man nok skal starte med at teste på sin egen hund. Har du ovenstående tre ting in mente, når du anskaffer dig en hund, er du godt på vej. God fornøjelse. Har du ikke lige budget til også at skulle investere i disse remedier, kan du undersøge mulighederne med et lån fra Lånet.dk. Det er nemt og bekvemt, og så er du helt klar til at blive hundeejer.
 21. Administrator

  Fra vild ulv til menneskets bedste ven

  Hunden har efterhånden været kendt som menneskets bedste ven igennem mange år. Hundens trofaste sind, ubetingede kærlighed og sociale gemyt skaber glæde og velvære i mange mennesker hjem verden over. Men hvordan gik det egentlig til at denne varmblodede ulv blev så fortrolig med mennesket? Vores tætte forhold til hunde siges at gå over 30.000 år tilbage i tiden, og nogle påstår at det fremfor at være mennesket som adopterede ulven, snarere var ulven, som adopterede mennesket. Ulvene var nemlig glimrende jægere og havde på den måde ikke brug for nogen til at forsørge dem. Dog har de formentlig sneget sig til at nyde godt af diverse rester fra menneskers mad, og på den måde kunnet slippe for at jage lige så meget selv, og således fik de ulve, som levede tæt op ad mennesker lige så langsomt opbygget en følelse af alliance med menneskearten. Nu til dags er hunderacer blandet på kryds og tværs, og den tamme hund er så vigtig for mennesket at de typisk både er forsikret, har en adgang til læge og sågar af til til har deres deres egen Instagram-account og flere følgere end de fleste dødelige. Det kan godt være at det af og til er svært at få pengene til at slå til i hverdagen, men når det kommer til ens firbenede bedste ven, burde intet være et spørgsmål om penge. Derfor er det både godt for ejerens samvittighed og hundens velbefindende, hvis man forsikrer sin hund. Heldigvis kan man så en Lovpligtig hundeansvarsforsikring til 0 kr som dækker 24 timer i døgnet under alt fra jagt til træning og opvisning. Det er forskelligt fra hund til hund hvilken forsikring der er nødvendig, men der er ingen tvivl om at en 24 timers forsikring til en start er en god idé for alle vovser. Derudover kan man tilføje med både hundesygeforsikring og hundelivsforsikring til ganske overkommelige priser. Det giver en tryghed og en sikkerhed i hjemmet at vide, at man er forsikret hvis der skulle ske noget, og lige disse ting burde man aldrig gå på kompromis med. Når man tænker på al den glæde en hund spreder i hjemmet, er der ikke noget at sige til, at mange folk prioriterer at hunden skal have så gode vilkår som muligt. Det at have en hund som følgesvend giver nemlig ikke bare glæde men også tryghed for mennesket, og hvorfor ikke give det samme tilbage til din bedste ven?
 22. Dina82

  Ferie i sverige

  Søger ødegård i Sverige, der er hundevenlig - gerne indhegnet. De seneste 4 år har vi haft vores hund med på ferie i sverige, hvilket har været fantastisk. Vi er dog blevet enige om at vi gerne vil finde et nyt sted til sommer. Så hvis du kender til en hytte i Sverige, der har følgende ønskescenarier må du meget gerne linke etc: - Tilladt at have 2 hunde med - 2 soveværelser - God afstand til nærmeste nabo - Ved siden af en sø og gerne inkluderet robåd - Overdækket terrasse - Max 4 timers kørsel fra København På forhånd tak :-)
 23. Beaglepack

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Puhh - jeg er ikke 100 % sikker - for vi skal jo næsten 11 år tilbage i tiden. Men jeg mener at huske det var omkring 3-4 måneders alderen - hvor de for alvor begynder at vokse og det går stærkt. Oscar fik noget pulver tilskud der hed bio mineral og som rettede hans benstammer op ret hurtigt. Han havde en overgang et løst knæ, som han fik noget behandling for. Generelt har han haft små problemer med sine led i både for og bagben i perioder og derfor kom han også ret tidligt over på noget gluccosamin baseret tilskud, som jeg har prøvet forskellige produkter af. I dag får han canosan pellets da det er det han bedst tåler i forhold til sin stofskifte sygdom. Udover det får han eye Q - 1 pille om dagen. Hvis det viser sig at din hvalp har led problemer og deraf smerter - så kan et tilskud som canosan måske hjælpe - det kan man give til hunde i alle aldre. Jeg kan godt se at hvis smertestillende gør ham rolig at han har ondt et eller andet sted i kroppen. Nogle hunde viser tydeligt både verbalt men også ved at være mere stille, eller "fortælle" at de f.eks. ikke vil på gå tur eller lave aktiviteter - at noget ikke er som det skal være. Jeg håber dyrlægen kommer op med en løsning. Det behøver ikke være knoglerne - det kan være sener og senevedhæftninger og det kan ikke ses på et almindeligt røntgenbillede. Sådan noget kan gøre ekstremt ondt.
 24. Mynte

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Beaglepack, tak for svar. Hvor gammel var din hund da den fik vokseværk ? Jeg har allerede adaptil halsbånd til ham, men synes ikke det gør den store forskel. Men det er nok ikke så mærkeligt hvis det viser sig at det hele skyldes smerter et eller andet sted. Håber det er noget helt harmløst og at det er ovre efter vi stopper på smertestillende om 5 dage.
 25. pivpiv

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Det er jo både godt og ondt. Nu har du og dyrlægerne noget at arbejde med. Måske det er noget ganske uskadeligt, men ved at han ikke har haft hvile så bliver han ved med at være øm. Nu får han jo hvile/søvn og det er godt. Hvis du bor i det nordjyske eller kommer den vej, så vil jeg anbefale dyrlæge/kiropraktor Camilla Gregersen, kiropraktik dyrlægen - hun er SÅ dygtig. Ved at hun også er dyrlæge så er hendes behandling virkelig i top. Mange kiropraktorer og massører har ikke nogen dyrlæge baggrund og det vil jeg personligt ikke selv bruge. Hun bruger både kiropraktik og akupunktur og laser og jeg har set min hund får behandling ved hende og jeg har også selv mærket hendes hænder og hun kan altså noget helt specielt.
 26. Mynte

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Har set resultatet af smertestillende i dag og det er deprimerende, fordi det virker!! For første gang siden jeg hentede min hvalp, har han sovet igennem uden at beklager sig og klynke. For første gang har han sovet i flere timer i dag af flere omgange og helt rolig, uden at mosle rundt i konstant klynkeri. Han har tilmed sovet på gulvet og i sin kurv, normalt kan han kun finde ro op af mig og kun i kort tid af gangen og kun mens han konstant mosler rundt og gerne piver. På intet tidspunkt i dag har han gået rundt og klynket og pivet. Han har gøet som han gør og snakket verbalt, men det der konstante klynkeri har jeg intet hørt til i dag. Så det synes jeg er skræmmende og det gør mig dybt bekymret.
 27. Hunden Bastian

  Hvilken flåtfjerner er den bedste?

  Ja, nu er det jo vinter, så det er ikke højaktuelt med en Flåtfjerner. Jeg tror jeg prøver den fra Safecard, når nu sæsonen starter igen :) Tak for svar.
 28. pivpiv

  Hundes mad?

  Når ikke du ved mere end racen, på hvilken baggrund kan du så anbefale et specifik mærke hvis ikke det bare er for reklame
 1. Load mere aktivitet


×