Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Yesterday
 2. Måske du skal forhøre dig rundt omkring på internaterne....
 3. Sidste uge
 4. hejsa😊 Jeg er en ung pige på 25år fra Århus. Jeg sidder i kørestol men klarer mig selv i hverdagen. Venner har jeg desværre ikke i hobetal og det er svært at holde ved de gamle. Så dagene bliver ofte lange. Så jeg har brug for en ny bedste ven. Jeg bor i centrum af Århus i min 2 værelses lejlighed på 66kvadratmeter. Lige klods op og ned af botanisk have. Vi har tidligere i min barndom haft en bokser, fransk bulldog og en engelsk bulldog. Så kender til at have en bulldog😊 En lille hundehvalp ville være en alt for stor en opgave til mig. Da jeg nok ikke ville kunne magte at gøre den renlig, være alene hjemme osv. Derfor skal jeg ud og finde mig en lille, sød, stille og rolig voksen hund. Som heller ikke kræver at jeg lufter den flere timer daglig. Min storesøster som bor 30min. udenfor Århus og som jeg ser hver uge. Som kan hjælpe mig med pasning, pleje, dyrelæge og hvad der nu kommer af uforudsete opgaver. Men jeg vil selv være den primære ejer. For den skal bo her. Min søster har en søn på knap 2år og derfor er det vigtigt at den er god ved børn. Den skal være renlig og kunne være alene hjemme i 6 til 9 timer. Jeg har en kat så den skal bare i første omgang kunne tåle at være i samme rum med en kat (Vi har tidligere gode erfaringer med at lukke en voksen hund sammen med en voksen kat) Så bare den ikke hader katte som pesten. Det er IKKE et must at det er en bulldog ligende type. Bare den hverken gø’er eller har et stort plejebehov Håber at høre fra jer. Kh. Astrid
 5. Hej I skal regne med der er en del pelspleje, og trimmes 4 gange årligt. Priserne ligger fra 10.000 og op 15-18.000 De kan findes på købhund.dk bla. Gipote.dk har også haft dem. Jeg kan varmt anbefale en bomuldshund Cotton De Tulear jeg har haft en selv og den er lynende intelligent trofast og loyal den skal dog også trimmes ca. hver 3. måned for den er nemmest at holde pelsen på, men det er en supergod hund, min lærte af sig selv at hjælpe mig med at huske ovn, kaffemaskine, tørretumbler, fordi tørretumbleren bippede en lyd han ikke kunne lide som jeg ikke altid hørte, ovnen fordi han en gang overværede jeg glemte min ovn og mad fuldstændig så det røg i hele huset og stank som brændt flere timer, det brød han sig ikke om, kaffemaskinen tikkede når jeg glemte den. Så kom han og brummede og hoppede let på forbenene for at jeg skulle gå med ham og han viste mig ud til det der var galt. Bomuldshunden kan fåes til ca. 8.000 kr. Race-ren.
 6. Hej Alle Er der nogen der har erfaring med seneskedehindebetændelse i led på større hunde ? Min elskede Hubert på 6 år, arvede fra min mor, da uheldigvis døde for 1 år siden. Hubert har altid haltet når leget, og derfor har jeg begrænset hans leg til næsten intet det sidste halve år. Han har fået ledigt behandling CARTROPHEN, men det hjalp intet. Samt smertestillende behandling hjalp heller ikke, 2 røntgen viste ingenting galt. Siden November 2019 blev Huberts halten meget voldsom, og han fik lavet kikkertundersøgelse i denne uge, den viste seneskedehindebetændelse i biceps i ledet i højre skulder. Nu har han fået sprøjtet en 'blokade' ind direkte dét sted han har betændelsen og vi venter hvad der så sker... Hubert har 50% chance for at komme sig på denne kur... så jeg krydser fingre. Er der nogen der har erfaring med et lignende forløb ? Vil gerne høre erfaringer, både gode og dårlige... Mvh Augusta
 7. Hej Alle Er der nogen der har erfaring med seneskedehindebetændelse i led på større hunde ? Min elskede Hubert på 6 år, arvede fra min mor, da uheldigvis døde for 1 år siden. Hubert har altid haltet når leget, og derfor har jeg begrænset hans leg til næsten intet det sidste halve år. Han har fået ledigt behandling CARTROPHEN, men det hjalp intet. Samt smertestillende behandling hjalp heller ikke, 2 røntgen viste ingenting galt. Siden November 2019 blev Huberts halten meget voldsom, og han fik lavet kikkertundersøgelse i denne uge, den viste seneskedehindebetændelse i biceps i ledet i højre skulder. Nu har han fået sprøjtet en 'blokade' ind direkte dét sted han har betændelsen og vi venter hvad der så sker... Hubert har 50% chance for at komme sig på denne kur... så jeg krydser fingre. Er der nogen der har erfaring med et lignende forløb ? Vil gerne høre erfaringer, både gode og dårlige... Mvh Augusta
 8. Hofferne

  Tinto

  Nu er det at lave hvalpe jo ikke bare et spørgsmål om, at din hanhund skal have lov til at møde en tæve... Der skulle gerne ligge en del mere planlægning bag en parring. Man ender jo op med et kuld hvalpe, som gerne skal have de bedste betingelser for et godt hundeliv. Der findes rigtig mange hvalpe allerede - så at lave et kuld for sjov er ikke gennemtænkt. Men for dit vedkommende må du da kunne hente hjælp og vejledning hos Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde.
 9. Alfen

  Tinto

  Han skal være tjekket for hd og ad, ved tervueren er øjenlysning også en god ide, en brugsprøve eller lign kan være rigtig godt, er han ikke udstilles skal du bruge en attest på at begge sten er i pungen
 10. pivpiv

  Tinto

  Er han tjekket fra top til tå, altså røngten og diverse tests (ikke bare en dyrlæge der siger han er fin)?? Når han er det så kan i evt melde ham på dkk hanhundeliste Er han udstillet? på dkk er der også nogle kontrakter man kan bruge, så man ikke kun står med en mundtlig kontrakt og tingene går galt.
 11. Tinto

  Tinto

  Hej vi har en dejlig belgisk hyrdehund ( tervuren) som vi går lidt i tanken om skal ha lov at møde en dame😍 men hvordan skal vi gør det helt rigtig vi har stamtavle og det hele på ham.. men hvor skal man bevæg sig hen for at være i trykke rammer.. nu det er første gang vi snakker om han skal ha lov??
 12. Tidligere
 13. Sille12

  Navn på race søges

  Hej, Er helt enig med piv piv V.H. Sille
 14. pivpiv

  Navn på race søges

  En toller - nova scotia duck tolling retriever
 15. Mavy

  Navn på race søges

  Hjælp!! Jeg søger en hunderace. Hunden ligner en "lidt mindre" Golden retriever, pelsen er rødbrun og det mest karakteristiske er at, næsen har samme farve som pelsen. Tusind tak til det kloge hoved som måtte have en idé om hvilken race det kan være
 16. pivpiv

  Vil ikke være udenfor

  Den har jo heller ikke prøvet at den skal være ude fordi det er hyggeligt og fordi den skal gøre sig ren. Så det skal den lære. Det lyder til at være noget af en fabrik du har købt den ved.
 17. FSM

  Vil ikke være udenfor

  Det synes jeg bare at jeg prøver 😬 især det med legetøj, har haft bolde og nogle af de ting han leger meget med udenfor, men det har ingen effekt.
 18. Alfen

  Vil ikke være udenfor

  Spørgsmålet er nok om det ikke bare er en ide hvalpen har, jeg ville nok give en snor på og gå glad afsted med hvalpen, jeg ville IKKE lokke, nusse m.m, der ville være en risiko for at hvalpen opfatter nusning m.m som belønning for at forsøge at komme ind. Gå glad rundt, snak opmuntrende og og brug tid på at gøre opholdet ude sjov, tag legetøj med og hold hunden igang.
 19. FSM

  Vil ikke være udenfor

  Han er ved at være 9 uger nu, så han er også meget ny. Gør meget det der med at nusse og rose, men så vil han bare op. selvom jeg nusser og roser, er det ikke altid nok, han er fast besluttet på at ville ind, og så bliver piven, og gøen meget slemt.
 20. pivpiv

  Vil ikke være udenfor

  sølle stakkel, han kommer jo ikke fra et godt sted. Hvor gammel er han? Hav snor og sele på ham og tag bare et enkelt skridt ud på græsset og nus ham og ros ham og bliv der. Næste gang går du det samme skridt ud og nusser og roser. Når så han bliver tryg, så tager du et lille skridt mere. Men bliv ved ham og ros ham.
 21. FSM

  Vil ikke være udenfor

  Jeg har været så heldig, at få en lille Jack russel hvalp☺️ Han er efterhånden bleven modigere og modigere. Men det varer kun ved kun indenfor. Det næsten umuligt at have ham med ude i haven. Han bliver ved med at pive, og søger hen imod døren. Og han piver ikke kun lidt, det er meget, og ender ud gøen Jeg prøver at lokke med godbidder, men det reagere han slet ikke på. Det er bleven et problem, at få ham til at besørge, for han vil kun hen til døren. Har både prøvet at aflede hans opmærksomhed, Med lidt legetøj, og godbidder men det virker ikke. Har også prøvet at tage små ture lidt oftere, men også prøvet at blive udenfor i lidt længere tid. Intet virker. Han kommer fra et hjem, hvor de var udenfor, så synes det er svært at finde ud af hvad jeg skal gøre..
 22. Min morfars kleiner bliver 14 til februar. og den er stadig ret frisk. men har lidt med bagbenene, og blevet ret tynd. Fik fjernet kræft i brystet for to år siden på dyre hospitalet i Helsingør. De er meget dygtig der. Vi håber på vi i hver fald at hun kan leve 2 år endnu
 23. Tillykke med hvalpen Bodil. Jeg havde da helt glemt at du havde den race, du er klart en der kan anbefales.
 24. Det er de jeg tror faktisk også jeg har talt med familien:) men vi får formodentlig et kuld igenførst på sommeren, vores Sille skal parres
 25. Admin er desværre lige så fraværende som resten af HF's brugere. Så skønne spildte kræfter, reklamen rammer ikke nogen!
 26. Jeg ved at Bodil i Kennel Holtevejen har fået hvalpe for få dage siden - men om de er reserverede ved jeg ikke...
 27. Vær meget varsom. En af de største avlere af den race er en sand hvalpefabrik og man ender nemt i noget værre bras. Vær meget vågen og læs godt om racen.
 1. Load mere aktivitet


×
×
 • Tilføj...