Gæst rcmolsen Skrevet Juli 10, 2010 Rapporter Share Skrevet Juli 10, 2010 Skulle der ikke være en venlig sjæl der har en rigtig god opskrift til hjemmelavet kartoffelsalat??? Det er blevet lidt af en hobby at lave så meget hjemmelavet mad som jeg kan... Listen er vist nok rimelig lang, hvad angår hvor meget man kan lave. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Aussies for ever Besvaret Juli 10, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 10, 2010 En alternativ, men super god (synes jeg) Et halvt kg. kartoftler - helst nye 1-2 bøtter rygeost 1 % (afhængig af hvor meget "creme" man ønsker, kan evt. spædes op med lidt græsk youhurt eller lign. for at fortynde den røgede smag) Et bundt radiser i tern En halv agurg i tern Purløg peber Alt vendes sammen - let (på begge måder) og meget enkelt. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
søster lagkage Besvaret Juli 10, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 10, 2010 jeg laver den altid sådan her; 500g kogte afkølede kartofler skåret ud ca. 4-5 dl ymer, ylette eller yoghurt ca. 1/2 dl mayo et lille løg, eller et halvt, revet 1 par tsk sennep salt og peber masser af purløg mængderne er sådan lidt på slump, så der må man prøve sig frem til noget passende. helt klassisk, men uden at være alt for fed. øj, nu får jeg lyst til kartoffelsalat :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dimsen Besvaret Juli 10, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 10, 2010 En meget nem og lækker kartoffelsalat, er min opskrift. Kolde kogte kartofler, skæres i tærn, blandes med ymer, salt og peber, løg og evt purløg hvis man er til det. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
pegasus Besvaret Juli 10, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 10, 2010 kartofler i tern kogte æg grovhakket agurker i tern tomater i tern purløg løg finthakket tykmælk mayo citronsaft salt. evt karry hvis man er til det......det er stargirl ikke:megaked: mums det er godt. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
stargirl1970 Besvaret Juli 10, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 10, 2010 kartofler i ternkogte æg grovhakket agurker i tern tomater i tern purløg løg finthakket tykmælk mayo citronsaft salt. evt karry hvis man er til det.... mums det er godt. adr med karry i min "toffel-salat" - nårh - det er forbudt:evil: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst rcmolsen Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Tak skal du have. Rigtige gode forslag, hvor nogle lyder mere smagsfuldt end andre. Mener at min mor brugte Mayonaise og sød fransk Sennep, så vil jo gerne hen i den retning. Men I skal da have tak for alle de fine tilbagemeldinger. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
FOX Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Tak skal du have. Rigtige gode forslag, hvor nogle lyder mere smagsfuldt end andre. Mener at min mor brugte Mayonaise og sød fransk Sennep, så vil jo gerne hen i den retning. Men I skal da have tak for alle de fine tilbagemeldinger. Jeg laver "sovsen" af cremefraise og mayo, hakket løg og hakket purløg :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 jeg laver den altid sådan her; 500g kogte afkølede kartofler skåret ud ca. 4-5 dl ymer, ylette eller yoghurt ca. 1/2 dl mayo et lille løg, eller et halvt, revet 1 par tsk sennep salt og peber masser af purløg mængderne er sådan lidt på slump, så der må man prøve sig frem til noget passende. helt klassisk, men uden at være alt for fed. øj, nu får jeg lyst til kartoffelsalat :blink: Bortset fra purløg og sennep, og at jeg så bruger halvt ymer og halvt mayo, så er det meget lig min opskrift:-D Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Bamseida Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Jeg laver "sovsen" af cremefraise og mayo, hakket løg og hakket purløg :5up: Det gør jeg også :5up: Det er blevet en uskik at der skal puttes karry i alt muligt. Når man fx. køber en kylling sandwich, så propper de sgu' altid skod karry i Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst rcmolsen Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Det gør jeg også :5up: Det er blevet en uskik at der skal puttes karry i alt muligt. Når man fx. køber en kylling sandwich, så propper de sgu' altid skod karry i Tænker du på en Club Sandwich??? Ved hvor man kan få den bedste - nemlig på Cafe HP i valby. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Bamseida Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Tænker du på en Club Sandwich??? Ved hvor man kan få den bedste - nemlig på Cafe HP i valby. Nu er der lidt langt til Valby hvor jeg kommer fra Dyr frokost Jeg tænker på alle sandwich. Dem på tanken, hos slagteren osv. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Drentsche Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Jeg skal til at lave det nu Jeg bruger mayonaise ( Miracle wip ), sød sennep eller Ravigotte. Løg, salt,peber og en skvat purløg. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mk101 Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Jeg sværger til den her Kold kartoffelsalat | Opskrifter | Arla - dog med få ændringer. Såsom dijonsennep i stedet for sød sennep. Og så skrotter jeg både citron og persille. Syntes den er bedst når den har fået lov at trække. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst rcmolsen Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Damn der er mange der lyder interresante. Jeg tror jeg lukker øjnene og peger på en af dem.:klap: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mk101 Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Og nu endte jeg pludselig med lyst til en sandwich med hjemmelavet æggesalat... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst rcmolsen Besvaret Juli 13, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 13, 2010 Og nu endte jeg pludselig med lyst til en sandwich med hjemmelavet æggesalat... Velbekommen hvis det er noget du vælger at lave. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
MissMilladk Besvaret Juli 14, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 jeg laver den altid sådan her; 500g kogte afkølede kartofler skåret ud ca. 4-5 dl ymer, ylette eller yoghurt ca. 1/2 dl mayo et lille løg, eller et halvt, revet 1 par tsk sennep salt og peber masser af purløg mængderne er sådan lidt på slump, så der må man prøve sig frem til noget passende. helt klassisk, men uden at være alt for fed. Sådan laver jeg den stort set også (jeg kommer dog også karry i :blink:), dog uden mayo, men jeg skal til at lave det ligeom lidt og trænger til lidt opfriskning af opskriften, så jeg tror lige jeg prøver m/både A38 og mayo og ser hvordan det bliver :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
søster lagkage Besvaret Juli 16, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 16, 2010 Sådan laver jeg den stort set også (jeg kommer dog også karry i :blink:), dog uden mayo, men jeg skal til at lave det ligeom lidt og trænger til lidt opfriskning af opskriften, så jeg tror lige jeg prøver m/både A38 og mayo og ser hvordan det bliver :5up: jeg laver den også nogle gange uden mayo, når jeg vil være lidt mere helseagtig. mayoen gi'r bare det sidste pift, uden at det blir alt for fed, synes jeg. du må lige opdatere Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
MissMilladk Besvaret Juli 18, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 18, 2010 jeg laver den også nogle gange uden mayo, når jeg vil være lidt mere helseagtig. mayoen gi'r bare det sidste pift, uden at det blir alt for fed, synes jeg. du må lige opdatere Jeg har lige været på ferie et par dage, derfor den sene opdatering Jeg ved ikke, om der var den store forskel, men jeg synes mayoen gjorde, at dressingen blev lidt tykkere i konsistensen, så det var ok. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.