Hop til indhold

DKK vs. Schæferhundeklubben


Anne E
 Share

Recommended Posts

prøv at gå ind på deres hjemmesider og se hvad de tilbyder deres medlemmer...

 

DKK tilbyder adgang til hundeweb, træning på deres pladser rundt om i landet (der skal stadig betales hold gebyr), rabat ved tegning afsygeforsikring via Dyrekassen, der er vist også noget rabat på benzin?, billigere priser til deres kurser og foredrag og så får bladet Hunden ind af døren hver måned...

 

Jeg kender ikke til Schæferhundeklubbens tilbud desværre...

Link til indlæg
Del på andre sites

Det kommer vel an på hvad du søger? :-)

 

Er det adgang til....: - træning, oplysninger/artikler/blad eller noget helt andet?

 

Jeg er medlem af Schæferhundeklubben. Træner pt i DCH med min unghund, men er medlem af Schæferhundeklubben, bl.a. for at få Schæferhunden (bladet) ind ad døren, så jeg også den vej kan holdes lidt opdateret på hvad der sker i Schæferhundeverdenen ;-) (mange opdrættere giver et års gratis medlemsskab til Schæferhundeklubben med, når man køber hvalp - hvis man ikke er medlem i forvejen selvf. -, så ved ikke om der den vej er noget at hente hos din opdrætter? - men mon ikke de så havde nævnt det..)

 

Jeg ville egentlig gerne have adgang til hundeweb - men pengene hænger ikke på træerne her og medlemskab af 3 hundeklubber (DCH, DKK og Schæferhundeklubben) var rigeligt i forhold til mit budget. Da det så var enten medlemsskab af DKK eller Schæferhundeklubben faldt valget (uden tøven) på Schæferhundeklubben.

 

Men igen kommer det jo an på hvad du vil med medlemskabet :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

DKK eller Schæferhundeklubben afhænger af hvad du vil med din hund.

 

Ønsker du at træne brugshundeprogrammet (BHP=spor+lydighed+bidearbejde), så skal du i Schæferhundeklubben, da DKK ikke tilbyder denne gren af hundesporten. I Schæferhundeklubben er der selvfølgelig også samlet en fantastik masse viden om schæfere, som man kan nyde godt af.

 

DKK har også nogle muligheder, LP/Rally/agility, som de fleste kredse i Schæferhundeklubben ikke kan matche.

 

Ønsker du at være at træne i DKK regi, skal du være medlem af DKK - for at træne i Schæferhundeklubben behøver du kun at være medlem af hovedklubben, hvis du ønsker at træne bidearbejdet.

 

Ønsker du "blot" en god familiehund (hvilket ikke er nogen lille ting) så kan det være hip som hap, hvilken forening du vælger, såfremt du kan stå inde for de træningsmetoder, den lokale afdeling benytter.

 

Spørger du, fordi du ønsker bedst mulig socialisering af din hvalp, ville jeg umiddelbart vælge DKK pga. disponering på flere racer, store som små - jeg selv valgte, at træne begge steder i hele Jackis 1. år, netop pga. socialiseringen, selvom jeg er fast på BHP-programmet.

 

Jeg er stadig medlem af begge foreninger, men træner ingen af stederne :???: - mine prøver skal dog aflægges i Schæferhundeklubben, ligesom jeg føler en større tilknytning til og er mere investeret i denne forening.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for gode svar... jeg træner i kreds 28 hvor der også er mange andre racer på hvalpeholdet! Jeg tror at valget ender på Schæferhundeklubben, da jeg gerne vil træne den videre, i hvert fald til spor og lydighed :-) bidearbejde ved jeg ikke om jeg er SÅ interesseret i:hmm:! Atter engang tusind tak for svarene!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...