Ascha Skrevet September 30, 2010 Rapporter Share Skrevet September 30, 2010 Er der nogle der lægger inde (er det rigtigt, Fox)? med opskrifter på nemme (og jeg mener nemme) retter der ikke tager en halv krig at lave?. ....... og jeg læser slet ikke de indlæg med opskrifter hvor der er fisk i. Ahhr, tun er okay. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
skipper-odense Besvaret September 30, 2010 Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Er der nogle der lægger inde (er det rigtigt, Fox)? med opskrifter på nemme (og jeg mener nemme) retter der ikke tager en halv krig at lave?. ....... og jeg læser slet ikke de indlæg med opskrifter hvor der er fisk i. Ahhr, tun er okay. Jeg tror det hedder ligger (du lægger noget på bordet / du ligger inde på sofaen) Nå tilbage til emnet Kog pasta i en gryde (helst skruer eller lignende) Steg en pakke bacon i tern på panden med lidt peber Kom frosne ærter oveni (rør rundt til de er varme) Kom 2 spsk creme fraiche 38% i (meget vigtigt at det er 38%!) Hæld den kogte pasta oveni Smag til med salt og evt citronsaft Hæld revet parmasanost over Server :mums: Det er ikke helt sundt, men det smager fantastisk! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Ascha Besvaret September 30, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Jeg tror det hedder ligger (du lægger noget på bordet / du ligger inde på sofaen) Uhh, den danske sprog.... Hæld revet parmasanost over. Øv det lugter af sur numse, kan man bruge mozzarella istedet? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
skipper-odense Besvaret September 30, 2010 Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Uhh, den danske sprog.... Øv det lugter af sur numse, kan man bruge mozzarella istedet? Det kan man sikkert :hmm:jeg elsker parmasan så jeg har ikke overvejet andet Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Aussiepower! Besvaret September 30, 2010 Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Jeg er ærlig talt en smule i tvivl om du mener mad til dig selv eller mad til hunden Nå, men hvis jeg antager at det er dig selv, så har jeg en super nem en, hvis du har en Netto i nærheden En brik pizzasauce fra Netto 1/4 piskefløde En dåse konc. tomatpuré Kyllingfilet Pasta eller ris -alt efter hvad du nu har lyst til, begge dele fungere Og gerne Broccoli, hvis du er til det Steg kyllingefileterne, i lidt karry, chilipulver og paprika. Kom pizzasucen i en gryde sammen med piskefløden, og tilsæt tomatpuré til du syntes at det har en passende koncistens og farve, kryder med lidt chiliepulver, paprika og oregano, og lad det simre mens risen/pastaen og evt. broccolien koger, og wupti, så er der serveret :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
guanomo Besvaret September 30, 2010 Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Øv det lugter af sur numse, kan man bruge mozzarella istedet? er der lidt mand over dig? siden du snuser til dine egne finger? ris, karry eller bacon sovs og kylling bryst stegt på panden, lige ½ time. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Kahlia Besvaret September 30, 2010 Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Hemmeligheden bag al god mad er en ordentligt portion spyt - bare spørg Jamie Oliver. :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Ascha Besvaret September 30, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Jeg er ærlig talt en smule i tvivl om du mener mad til dig selv eller mad til hunden Jo det var skam til mig selv, men okay, man kunne vist også godt blive i tvivl. er der lidt mand over dig? siden du snuser til dine egne finger? Somme tider tører jeg andre i numsen. :blink: ris, karry eller bacon sovs og kylling bryst stegt på panden, lige ½ time. Ja rolig nu Guano, jeg kan jo for fanden da ikke lave mad. Så måske er der i virkeligheden lidt mand over mig. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret September 30, 2010 Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Brændende kærlighed Skræl kartofler, skær i skiver, kog i 10 minutter. Imens steges bacontern på panden - tilsæt evt en tomat skåret i tern til sidst (smager guf).. Hæld vand fra kartofler, tilsæt en klat margarine/smør, pisk/mos og tilsæt mælk efter gefühl.. Og tadaaa let mad.. Elsker det:-) Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Ascha Besvaret September 30, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Hemmeligheden bag al god mad er en ordentligt portion spyt - bare spørg Jamie Oliver. :5up: Og ham betaler de penge for at være på fjernsyn?. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
guanomo Besvaret September 30, 2010 Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Ja rolig nu Guano, jeg kan jo for fanden da ikke lave mad. Så måske er der i virkeligheden lidt mand over mig. jeg har lavet mad hver dag siden jeg flyttede hjemmefra.. det er trods alt 13 år siden og laver glimragende mad... du er velkommen til at smage nå men en hurtig bacon sovs. (kræver du ved hvordan man jævner en sovs) svits bacon tern, tag dem op. grund en sovs fra bunden hvor du svitser paprika i smørret. Grunde sovs til en god tykkelse, i med mere paprika, salt og peber og lidt ketchup og i med bacon ternerne inden servering. og ris til. evt. brød oz Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Ascha Besvaret September 30, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 jeg har lavet mad hver dag siden jeg flyttede hjemmefra.. det er trods alt 13 år siden og laver glimragende mad... du er velkommen til at smage Hvis jeg kommer på de kanter, holder jeg dig op på det. :blink: nå men en hurtig bacon sovs. (kræver du ved hvordan man jævner en sovs) ,.... men jeg tror jeg spørger min mor istedet, for ellers får jeg vel flere af disse her: Tænk at man finder sig i den opførsel fra en teenager. :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Kahlia Besvaret September 30, 2010 Rapporter Share Besvaret September 30, 2010 Ja rolig nu Guano, jeg kan jo for fanden da ikke lave mad. Så måske er der i virkeligheden lidt mand over mig. Alle salater er nemme, det kan ALLE finde ud af. Bare husk at skylle grøntsagerne, du vil ikke have sådan en her i din salat: Og så kan du f.eks. tage skinke, bacon, kyllingetern, æg eller tun til. Og ellers må du lave suppe af bouillion (bare kog vand i en gryde og opløs bouillion deri), og for at blive mæt skal man nok spise brød dertil... og evt. smide nogle grøntsager i suppen. Og så kan man jo altid stege kylling ved siden af. Og hvis det kun skal tage 5 minutter, så er det bare at klaske noget tomatsovs på toastbrød, toppe det med ost (mozarella, mums :5up:) og så det pizzafyld, du nu engang foretrækker. Og så i ovnen. Super studenter-opskrift. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Ninjamor Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 3 gryder. 1. gryde: Ris, pasta til 2. personer eller kartofler til 1. person i skiver til senere mos. Koges 2. gryde: Et løg i tern (kan købes frosne hvis det er) svitses i fedtstof til de er klare. Heri lægger du 400 g øko eller alm. hakket kokød i og svitser kødet grundet mens det findeles. Derefter hælder du vand over til det lige knap dækker. Du kan med fordel koge gulerødder med uhmmm.. Koger 5 - 10 minutter hvorefter du evt skummer fedtstoffet fra og f.ek.s hælder majskorn i også. Ca 2 dl mælk tilsættes og det jævnes med maizena sovsejævner hvs du ikke vil gå i gang med mel/vand jævning eller smørbolle. Krydr med tomatpasta, salt peber evt chili, paprika 3. gryde: De grøntsager du ikke puttede i kødsaucen. Frosne græntsager skal kun simre nogle minutter, men det står på pakkerne, rå hårde grøntsager skal have næsten lige så meget som kartoflerne. Det hele på en gang på komfuret. Vi har en tråd om kartoffelmos som startede i går... Ca 20 minutter i alt Dagen efter varmer du resten af kødsaucen med risen eller pastaen i under forsigtig omrøring. Eller du kan lægge det i fryseren til en anden gang Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 Steg en lammemørbrad på panden, den skal bare have nogle minutter og mens den hviler (pakket ind i sølvpapir/evt i ovnen) så steger du lidt fint skåret bacon på den samme pande du lige har brugt, når det er let stegt, smider du nogle håndfulde frosne grønne bønner på sammen med baconen og lader dem stege med nogle minutter, mens du skærer lammemørbraden pænt ud - så er det klar til servering :5up: Ingredienser: Lammemørbrad Bacon Grønne bønner Tidsforbrug: 20 min. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Siri Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 Steg en lammemørbrad på panden, den skal bare have nogle minutter og mens den hviler (pakket ind i sølvpapir/evt i ovnen) så steger du lidt fint skåret bacon på den samme pande du lige har brugt, når det er let stegt, smider du nogle håndfulde frosne grønne bønner på sammen med baconen og lader dem stege med nogle minutter, mens du skærer lammemørbraden pænt ud - så er det klar til servering :5up: Ingredienser: Lammemørbrad Bacon Grønne bønner Tidsforbrug: 20 min. Øøh.. når jeg nu kommer forbi og rider en tur hos jer... så inkluderer det aftensmad, ikke? Shit det lyder SÅ godt. Også selv om klokken er kvart i 10 om morgenen! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Siri Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 Jeg er stor fan af alt i wok og det er både nemt og hurtigt. Sæt en portion ris til at koge. Imens de koger smider du kyllingestykker i wokken og steger. Når kyllingen er næsten færdig putter du en god portion wokblanding (grøntsager). Det fungerer fremragende bare som det er, men en god klat chilisauce eller uncle bens oveni er altså også super. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Ninjamor Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 Søger du bare inspiration eller skal du have opskrifter fra bunden? Har du fryser? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
FOX Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 kan se jeg har været savnet :blink: 1 dåse flåede tomat, put i gryde 2 revne gulerødder, put i gryde ½ liter vand, put i gryde 1 boullionterning (okse), put i gryde salt, peber, hvidløg, put i gryde rør det hele rundt tænd for blusset - skal småkoge 15 min. - serveres med et stykke godt brød :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Ascha Besvaret Oktober 1, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 Søger du bare inspiration eller skal du have opskrifter fra bunden? Har du fryser? Gerne fra bunden. Og jeg gentager lige at det skal være nemt, for som sagt kan jeg jo ikke lave mad. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Ascha Besvaret Oktober 1, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 kan se jeg har været savnet :blink: Ja, men Skipper-odense klarede det heldigvis for dig. Hov, hvor meget hvidløg?. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Ninjamor Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 Gerne fra bunden. Og jeg gentager lige at det skal være nemt, for som sagt kan jeg jo ikke lave mad. OK. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 Ja, men Skipper-odense klarede det heldigvis for dig. Hov, hvor meget hvidløg?. Det bestemmer du helt selv:-D Kan du godt lide hvidløg? Så ville jeg uden at blinke tage en 3-4-5 fed.. Ellers bare 1-2.. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
FOX Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 Ja, men Skipper-odense klarede det heldigvis for dig. Hov, hvor meget hvidløg?. Meget - for det er sundt for blodomløbet :slem: - men ellers ville jeg selv nok bruge 2 fed. Brødet kan du også skære i skiver og smøre med smør og presse noget hvidløg på - derefter i ovnen til det er lysebrunt Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dinah Besvaret Oktober 1, 2010 Rapporter Share Besvaret Oktober 1, 2010 1) steg bacontern på pande, derefter en karton morneysovs henover, lad det varme op og så har du pastasovs (+ du skal selvf. lave pastaen ved siden af) 2) lav en kødsovs, ned i et ildfast fad, en dåse flåede tomater henover, 2 breve kartoffelmospulser laves og lægges ovenpå. ost ovenpå og i ovn 20 minutter. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.