Hop til indhold

Vis mig din spaniel


Gæst Spilop
 Share

Recommended Posts

Gæst Spilop

Ja, ja I kan starte med at se mine spaniels dyr

saadanograeven-fremkaldelse.jpg

Meitas Pebbe Piggelin, kaldenavn: SÅdan, Ft cocker spaniel, 4 år, 20 kg. Venlig over for alle mennesker og andre hunde. Vi bruger ham til markprøver, rally, agility og sidst men ikke mindst er han med på jagt når vi bliver inviteret. EEEEEEEEEElsker at arbejde, men bryder sig ikke om at bliver gramset på, han er skabt til at arbejde ikke at hygge

 

14.jpg

Beechbrooks Phil, kaldenavn Okay, Ft cocker spaniel, 8 mdr, 13 kg, forhåbentlig skal han ud og lave det samme som Sådan

 

Dkk (247).jpg

Catchy Leo the Lion, kaldenavn Pjalte, standard cocker, 12 år, 14 kg. Har løbet agility hele sit liv og han har gået rally, han har aldrig forstået det med døde dyr, han synger klagesang for dem og prøver at puffe livet tilbage i dem. Han er meste til hygge og synes ikke han er skabt til arbejde, han har aldrig slidt sig selv

 

[ATTACH]41280[/ATTACH]

Tornegårdens Kiss and Tell Dreams, kaldenavn Dipsy, standard cocker, 10 år, 10 kg, vi fik hende da hun var 6 år, da hun blev 7 år blev hun dansk mester i agility i DcH, Dipsy har altid haft sin egne meninger om hvor vi skulle hen på en agilitybane, men har endeligt gjordt det mægtigt godt, Dipsy bor i dag i Randers, men er stadig ejet af os

 

Desuden har jeg ejeret Spilop og Snøvsen, de er desværre døde begge 2, mageløse hunde, flere gange placeret på skamlen til DM i agility.

 

Har ofte læst herinde at ft spaniels ikke er for normale hundeejere, så er jeg glad for jeg ikke er normal, for hvis man er til arbejde og hundetræning, så er de mægtige samarbejdspartnere, og jeg er desværre efter 4 standard cockere havnet på en en-sporet vej, ft cocker rock.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 53
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Gæst Afganskmynde

Ihhh sikke nogle fantastico spanieler du har, og saa heeele 4 stks:-D

 

Vi har Nemo paa ca.10 aar. en amerikaner cocker af slagsen, og har vaeret super til agility i 3 aar, men er nu pensionist.

 

Er meget enig, cockere er yderst samarbejdsvillige og hurtige, og sikke en arbejdsenergi!!!

DSC_0160.JPG.opt780x1174o0,0s780x1174.JPG

Link til indlæg
Del på andre sites

Dumle... vores dejlige stressdyr på 4år. Dumle er heller ikke en hund der nyder at nusse (så føler man sig så bare så meget mere privilligeret når han endelig gider), han vil hellere lave noget. Stressen har vi arbejdet meget med, men efter at have accepteret at han ikke er en hund der skal med alle mulige steder, men har bedre af at blive hjemme (medmindre der er marker eller andet natur til gode gåture hvor vi skal hen) og efter at være begyndt på klikkertræning er han blevet den helt perfekte hund for os og jeg kunne ikke forestille mig livet uden, han er mit et og alt :lun:

 

Til at starte med var det et stort problem med hans stress, med hans ressourceforsvar og med den hårdfine balance mellem under og overstimuleret. I dag formår vi at omsætte hans stress til arbejdsglæde, han elsker at komme på træningspladsen og i løbet af et år med klikkertræning, er han gået fra at total ignorerer mig og rende med snuden i jorden konstant, til at han har fået stor ros fra mange trænere over hans store potentiale.

De andre problemer har vi lært at håndterer så det faktisk ikke er problemer for os længere... og så har man bare pludselig den kærligste og mest samarbejdsvillige hund ever, men det kræver gensidig tillid og respekt at eje en Dumle :lol:

 

I starten fik Dumle afskrækket os fra nogensinde at overveje en spaniel igen... i dag er vi stensikre på at næste hund bliver en jagthunderace. Vi har mest kig på flattere, meeeen de der FT-ere er nu dejlige... og har man først levet med Dumle energi i huset tror jeg her ville blive frygtelig kedeligt uden :lol:

Billede0746.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Agility-02-04-2009-044.jpg

Danish Millenniums Mollie, standard springer, 18.12.03-21.03.11:

Hun var min soulmate og en hund som hende får man kun en gang; hun blev brugt til schweiss-træning, som hun var helt eminent til og til almindelig lydighedstræning herunder også lidt agility og rally.

Bad du hende om det, så ville hun arbejde sig ihjel for dig - denne egenskab har jeg ikke mødt i andre standardspringere.

 

skovtur-27-02-2009-004.jpg

Fru Hansens Rose, standardspringer, 02.02.05-20.11.09:

Min skønne Rosie, der måtte kæmpe en ulige kamp mod allergien, der til sidst ændrede hendes sind til det værre.

Hun var en fantastisk hund med en stor sjæl; hun var hunden nervøse og usocialiserede hunde bad om hjælp og hun var en stor fan af små hunde.

Hun havde sin egen mening om tingene og træning gad hun ikke rigtig; hun havde dog en fysisk styrke, som kunne bære hende igennem hvad som helst.

Hun blev brugt til udstillinger med gode resultater og den lydighedstræning hun nu engang gad, hvilket ikke var ret meget (en gentagelse af en øvelse var mere end rigeligt i hendes verden).

 

jessie4.jpg

Danish Millenniums Jessie, standardspringer, født 23.03.08:

Jessie har altid været familiens baby og jeg tror aldrig hun bliver voksen.

Hun er en forsigtig hund, der lige skal se folk og andre hunde an, før hun åbner sig for dem og hun er en udpræget enmandshund.

Jessie er udstillingshund med rigtig gode resultater og hun bliver brugt til Rally samt har lige starte sin forhåbentlige lange sporkarriere.

Hun er en hund, der skal have tid til at tænke over tingene, men hun arbejder godt sålænge man tænker over ens egen kropssprog og væremåde.

Havde jeg interessen for jagt, ville hun være en oplagt emne, da hun arbejder med godt tempo (højere end de fleste standardspringere iflg. dem, der har set hende) og grundighed uden at glemme hvor hun er og hvem hun skal høre efter.

Link til indlæg
Del på andre sites

Min herlige afdøde Victor. Fra kennel Iorrendrill

Så min skønne Molly , nu snart 11 år. Fra kennel Cést Si Bon

Så kommer Laura , også fra Cést Si Bon, nu 8 år.

Derefter Mollys datter Debbie, nu snart 5 år.

Og sidste er Freddy, Debbies søn, nu 15 mdr.Her dog meget ung.

Cockeren er bare blivet min race, ikke pga af dem her, jeg har haft flere før disse. Desuden har jeg 2 stk mixhunde fra Grækenland,en jagt og en bordermix.

Billeder af hunde 015.jpg

IMG_2753.JPG

Billede 257.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Matilie

Her er lidt billeder af mine hunde.

 

Nando, er sort Lab på 5 år, den perfekte apportør og bruges meget på godsjagter. Min aller bedste jagtkammerat, han er bare min stjerne.

 

Shy, hvid/brun ft springer, lækker tøs på snart 1 år. Fantasisk kontakt, lækker behagesyg, meget følsom. Familiens nyeste medlem, hun har kun boet hos os i to måneder, men er faldet rigtig godt til. Hun bliver en rigtig dejlig jagtkammerat, det er jeg sikker på.

Drømmen var narkohund, men da jeg er jæger er det mest en jagthund jeg har brug for ligenu. Drømmen om en narkohund lever videre, stadig med en ft springer, bare en anden en min skønne Shy, som tegner rigtig godt i træningen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Spilop
Her er min Funky. FT. Springer spaniel, på 1½ år. Hun fungere som narkohund og sportshund.

 

829695.jpg

Baywatch Funk.

 

856888.jpg

Portræt

 

904032.jpg

På job.

 

:hjerte::lun:

 

Så fin en lille springer. Er bare helt vildt nysgerrig, bliver hun brugt ved politiet eller privat. Har hun noget fundet narko på jobbet.

Så sejt

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst SikkeEtHundeliv
Nåmmen så genbruger jeg da lige et billede jeg før har postet herinde:engel:

 

Fra venstre mod højre

 

Pentu, Godis, Sån-ja, Indy og Buffy

 

 

og de to rødder Kai-Kai og Tussan der ikke var født da det første billede blev taget.

Hvor er de søde - I må have liv i huset :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvor er de søde - I må have liv i huset :-D

 

oh yes... Pentu bor godt nok hos min mor til daglig, men ejes af mig og er her hver 2 week-end og Sån-ja bor nu i Sverige hos sin opdrætter, da hun var til låns til det kuld hvor Tussan og Kai-Kai er fra.

 

Men 5 hunde til daglig, kan også sagtens skabe en fest :banan:

Link til indlæg
Del på andre sites

Rock, cock cocker rocks :hjerte: Du er ved at lære det

 

Er helt solgt i dem jeg har mødt - også selvom jeg ikke ligefrem er jagthunde menneske!

Må have lille lydighed og rally hund. Vil være bange for at understimulere deres jagtbehov..

 

Ellers er de SÅ lækre.. helt vildt undervurderede!

Link til indlæg
Del på andre sites

Er helt solgt i dem jeg har mødt - også selvom jeg ikke ligefrem er jagthunde menneske!

Må have lille lydighed og rally hund. Vil være bange for at understimulere deres jagtbehov..

 

Ellers er de SÅ lækre.. helt vildt undervurderede!

 

De er arbejdsnarkomaner og det er vigtig at man ved det før man køber sådan en.

 

YouTube - ????? ?? spilop1212

Sådan efter 45 mins arbejde i løb, og stadig spekulere han på om der ikke er mere arbejde i vente

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst SikkeEtHundeliv
oh yes... Pentu bor godt nok hos min mor til daglig, men ejes af mig og er her hver 2 week-end og Sån-ja bor nu i Sverige hos sin opdrætter, da hun var til låns til det kuld hvor Tussan og Kai-Kai er fra.

 

Men 5 hunde til daglig, kan også sagtens skabe en fest :banan:

Dét tror jeg på - Bare jeg ser på Oskars energiniveau :mrsgreen::hundifart:

 

Jeg er kun vant til min rolige Labber så det er noget af en forandring at få en Cocker i huset - Men det liver også min Labber Basse lidt op :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Sikke nogle dejlige spanieler i har:hjerte:

 

Her er Cookie, hun bliver 2år i juni. Hun er virkelig en puttehund, hun griber hver chance hun får, til at kommer ind under dyner og tæpper - jeg vågner tit ved, at der er en lille cocker, som har overtaget min hovedepude:lun:. Samtidig elsker hun at træne og hun er en rigtig vandhund undtaget når det gælder brusebade. Hun er utryg/nervøs blandt andre hunde efter en uheldig episode hun var udefor som lille :damn:, men vi arbejder hårdt med det og tror/håber at hun nok skal blive vendt af med det.

 

Men hold op, hvor er hun bare en skøn hund:hjerte:

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...