AnneMangetal Skrevet Februar 22, 2012 Rapporter Share Skrevet Februar 22, 2012 Er der nogen der har forslag til noget hjemmelavet fyld til marvben? Bella elsker dem, men det er måske lige dyrt nok at købe hele tiden. Det skal helst ikke være alt for ulækkert, da prinsessen nægter at spise de krummer hun laver:confused: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Tullemus Besvaret Februar 22, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 Jeg putter leverpostej eller torskerogn i. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMangetal Besvaret Februar 22, 2012 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 Skal det ikke blandes op med noget for at det holder lidt længere? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Tullemus Besvaret Februar 22, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 Skal det ikke blandes op med noget for at det holder lidt længere? Jo, man kan nok godt blande kogt kylling i, det har jeg ikke prøvet, men derimod plejer jeg, at lægge dem i fryseren en times tid, så holder de længere her i huset. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Februar 22, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 Blød hendes tørfoder op i vand til det bliver til en grød. Mix evt moset banan i. Stop i marvben/kong og smid i fryseren i minimum 4 timer. Så tager det længere tid at få gjort kål på Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
CBK Besvaret Februar 22, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 http://www.hunde-forum.dk/foder/25091-opskrifter-pa-kong-fyld.html Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Hopsa Besvaret Februar 22, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 Jeg synes det er ret meget leverpostej, det er jo ikke fordi hunden har specielt godt af alt det salt. Jeg ville til enhver tid foretrække at lave min egen postej at putte i. Jeg laver hjerter i flødesovs - skærer hjerterne ud i stykker og koger dem længe for svag varme i rigeligt vand, til sidst tilsætter jeg fløde og lader det stå og trække. Når det er kølet af blænder jeg det sammen og stiller det på køl. Næste dag har man en lækker postej som man ved præcis hvad indeholder og den kan så bruges i kong eller knogle eller som noget lækkert på tørfoderet. Alt efter hvor grov man vil have strukturen kan man undlade at blende det helt i smadder. 1 Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMangetal Besvaret Februar 22, 2012 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 Hjerter i fløde lyder lækkert for en hund:-) Og det størkner vel sådan rimeligt i køleskab? CBK - kan ikke se linket fra iPhone:-( Må lige starte computeren op i morgen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Hopsa Besvaret Februar 22, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 Hjerter i fløde lyder lækkert for en hund:-) Og det størkner vel sådan rimeligt i køleskab? Jeg har heller ikke mødt en hund der ikke kan li' det endnu, jeg bruger det en del til de pensionshunde som er dårlige spisere. Sådan en skefuld sammen med varmt vand over foderet kan få de fleste til at spise Alt efter hvor stift man vil have det kan man lade det koge mere eller mindre ind. Jeg koger det ret kraftigt ind og det bliver derfor til en fast postej efter en nat på køl. Man kan selvfølgelig ikke have det stående meget længe når ikke der er konserveringsmiddel i, men en 4-5 dage kan det sagtens holde sig på køl og alternativt kan det jo fryses i benene med det samme, hvis ellers man har nok af dem. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMangetal Besvaret Februar 22, 2012 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 Muuuuums, laver det i morgen:-) Hvor er det egentlig rart at hun ikke har problemer med vægten:lol: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Hopsa Besvaret Februar 22, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 Muuuuums, laver det i morgen:-) Hvor er det egentlig rart at hun ikke har problemer med vægten:lol: Haha ja det er nok meget godt, mine har heller ikke tendens til overvægt så jeg fylder bare på God fornøjelse med projektet, jeg håber vovsen bliver tilfreds med resultatet! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
luckyluna Besvaret Februar 22, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 SOm regel bløder jeg foder op og blander med dåsemad og i fryser.. SIdste nye hit er kogt ris med leverpostej ! Mums sagde begge hunde! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gryn Besvaret Februar 22, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 22, 2012 A38, leverpostej og torskerogn blandet sammen. Groa synes det er kræs for ganen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMangetal Besvaret Februar 23, 2012 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 23, 2012 Det er sjældent at Bella ligefrem går i selvsving over mad, men HOLD da op, hvor er hun vil med de hjerter i flødesovs:hjerte::5up: Gav hende noget af væden og en skefuld "pate" over tørfoderet, og det blev slugt rub og stub og skålen slikker helt ren! Har lavet et ben der ligger på køl, og glæder mig til at se hendes begejstring i morgen:-) TAK Hopsa, du har fået en stor stjerne i Bellas bog:lol: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Hopsa Besvaret Februar 23, 2012 Rapporter Share Besvaret Februar 23, 2012 Ååårh hvor dejligt, glad for jeg kunne hjælpe Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
HNP Besvaret Juli 7, 2012 Rapporter Share Besvaret Juli 7, 2012 Jeg synes det er ret meget leverpostej, det er jo ikke fordi hunden har specielt godt af alt det salt. Jeg ville til enhver tid foretrække at lave min egen postej at putte i. Jeg laver hjerter i flødesovs - skærer hjerterne ud i stykker og koger dem længe for svag varme i rigeligt vand, til sidst tilsætter jeg fløde og lader det stå og trække. Når det er kølet af blænder jeg det sammen og stiller det på køl. Næste dag har man en lækker postej som man ved præcis hvad indeholder og den kan så bruges i kong eller knogle eller som noget lækkert på tørfoderet. Alt efter hvor grov man vil have strukturen kan man undlade at blende det helt i smadder. Hvor meget fløde kommer du i? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Hopsa Besvaret Juli 7, 2012 Rapporter Share Besvaret Juli 7, 2012 Hvor meget fløde kommer du i? Det afhænger af hvor mange hjerter der er brugt Men altså, der skal ikke spares på det, en halv liter til to hjerter måske, jeg plejer ikke at måle af. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
HNP Besvaret Juli 8, 2012 Rapporter Share Besvaret Juli 8, 2012 Det afhænger af hvor mange hjerter der er brugt Men altså, der skal ikke spares på det, en halv liter til to hjerter måske, jeg plejer ikke at måle af. Det vil jeg prøve :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.