Hop til indhold
Gæst Christine-toft

Loppehalsbånd

Recommended Posts

Gæst Christine-toft

Hej alle :)

 

Jeg havde August til dyrlæge her i fredags, det var tid til hans 2. vaccination. Her snakkede jeg med dyrlægen om hvornår man kan begynde at give loppe/tæge midler, hun sagde at jeg allerede kunne gøre det nu, men at han ville vokse ud af katagorien (går efter vægt) og derfor ville jeg ikke kunne bruge resten, derfor rådede hun mig til at vente. Jeg er bare stadig ikke vild med tæger og lopper, så kom til at tænke at det måske var muligt at bruge et loppehalsbånd. Er der nogen her som har erfaringer med dem og hvor effektive de er? :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg bruger Bayvantic her hvor det er værst med flåter, og i lavsæsonen (feb-marts, sep-okt) bruger jeg frontline. Om vinteren bruger jeg ikke noget.

 

Jeg aner intet om loppehalsbånd, men husker dem fra min barndom. Og de lugtede så forfærdeligt! Og så tror jeg ikke at de har nogen effekt på flåter?:???:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst Christine-toft

okay :) Nej ved heller ikke noget om dem, men kan også huske mine forældre brugte det på deres hund :) synes bare det ville være smart når nu har vokser ud af vægt klasserne ret hurtigt :) (Hvis det self. virker)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Hvis du køber pipetter, kan du bare købe til fx den vægt hunden har nu. Når så den vokser ud af den vægtklasse, skal du blot bruge flere pipetter. Der er nøjagtig det samme materiale i alle pipetter, men mængden er afstemt efter vægtklassen:-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...