Hop til indhold

2 løwchen søger nyt hjem


Gæst camillarene
 Share

Recommended Posts

Gæst camillarene

Vi har 2 løwchen en hun hund der hedder Bella som er lysebrun og er 4 år, hun er en korthåret Løwchen som fælder, hun er altid glad, hun har gået til hvalpe træning og hun vandt 1.præmie. hun kan mange kunstner, hun er altid livlig og glad, elsker børn og alle størrelser hunde. Hun har fået 2 kuld hvalpe. hun har et rart kærligt sind og elsker og putte under dynen. Hun gør hvis det ringer på døren - men det er kun for at passe på jer. Hun har stamtavle. Bella vil elske og få en familie med børn og som er meget aktive.

Den anden er en han hund der hedder Leon han er langhåret og er 2 år, han er i dag blevet klippet helt kort, han er sort, hvid, brun og grå, han er en meget usikker nervøs hund som er meget underdanig. Han har et rart sind, elsker og blive kælet og putte under dynen. Han har lært de basale ting såsom sit, dæk, ja, nej, kom og rul rundt. Han ville elske og få en ældre dame der ville nusse om ham og bare gå et par ture om dagen med ham så ville han være lykkelig. Han har også stamtavle.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...
Gæst kicja

Hej.. skal dine hunde samme sted hen.. ? Ellers kunne jeg godt være interesseret i din tæve .

Vi mistede selv vores 5 årige fransk bulldog til sygdom for et par måneder siden.. og vil gerne finde en hund med lidt alder. Vi har 2 børn som elskede at lege og nusse med vores hund. Vi bor i Holbæk på Sjælland. .

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...