Hop til indhold

Så har vi også prøvet det!


Kirsten90
 Share

Recommended Posts

Furunkulose.

 

Lily og Coco var begge med på spejderkursus i weekenden (højløbske og uden mulighed for pasning uden liderlige hanhunde) og luftemuligheden var en skov. Lily har åbenbart prikket sig på noget... Onsdag aften begyndte hun at slikke sin ene bagpote meget. Da jeg undersøgte poten var hun øm og der var et lille sår på den ene tå. Hun var ikke særligt påvirket, så vi blev enige om at se det an til i går.

I går morges gik hun så på 3 ben :scared: Naturligvis sker sådan noget altid dagen før der kommer penge på kontoen!! Men vi snakkede med vores søde dyrlæge, som gav os en tid og sagde at afregningen måtte komme når der var penge - Havde en hund akut brug for hans hjælp var det ikke vigtigt om der blev betalt i dag eller senere. :lun:

 

Han var slet ikke i tvivl om at min lille prinsesse havde en furunkulose mellem tæerne. Hun fik straks et "skud" antibiotika og smertestillende, hvilket faktisk i løbet af en times tid gjorde hende noget gladere allerede.

Så nu står den på AB i 10 dage og smertestillende i 8 dage. Det ser allerede pænere ud, mindre rødt, men naturligvis irriteret og ømt stadig.

 

[ATTACH=CONFIG]125082[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125081[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125079[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125080[/ATTACH]

Billeder fra før dyrlægebesøg.

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja, hun ligger meget stille og benytter sig en del af taske-ekspressen - Skal hun ud sætter hun sig i sin taske og kigger ynkeligt på os. Så bærer vi hende naturligvis til døren så hun på 3 ben kan humpe ud og gøre hvad hun skal ;-) Hun har jo trods alt opdraget os godt.

 

Selv på smertestillende har hun ondt, det er ikke svært at se. Det tager toppen, men heller ikke meget mere.

 

Og jeg tror vi har været meget heldige med vores dyrlæge - Men vi er nok også lidt af en guldgrube... 3 hunde og en kat, startede med at komme der for snart 4 år siden. Så det hænger nok lidt sammen :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

I dag begynder vi at kunne se en klar bedring med hende. Hun støtter mere på poten, men løber stadig på 3 ben hvis det skal gå stærkt.

 

Hun er rigtig træt, men er også ved at længes "ud". Hun er ikke en oplagt hunde at træne lydighed med, da hun simpelthen ikke bliver fanget af det. Hun er god til at bruge sin næse, men gider ikke hundespil. Så vi plejer at gå snuse-ture, men jeg er bange for at overbelaste hende. Har overvejet at gå en tur med hende i hendes taske, men er ikke sikker på at det giver hende det hun har behov for.

 

What to do??

 

(Hun får 12,5 mg Rimadryl morgen + aften og har god effekt af det, bliver bedre og bedre)

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvad med at give hende en Pawz på http://www.smartdog.dk/produkter/34-hundesko-amp-sokker/1242-pawz-hundesko---sort/

Dem har vi haft meget glæde af.

 

Er mere bange for om hun bare traver derudaf fordi hun EEEEELSKER gåture, og så senere får rigtig ondt :vedikke: Selve såret er stort set lægt allerede... (Er overrasket over HVOR hurtigt det går) Nu regner det, så bliver vi sukker-tøser inde. Må prøve en lille tur i morgen og se hvordan det går. Alternativt må hun sidde i barnevognen sammen med S på formiddagsturen her de næste dage når vi har ham.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...