Hop til indhold

Fast hundesitter


Buddha
 Share

Recommended Posts

Vi overvejer at finde en som kan passe på vores hunde i ny og næ, da vi kommer til at have nogle lange dage på arbejde.

 

Det kunne være noget med at hente dem om eftermiddagen og gå en god tur, eventuelt tage dem med sig hjem (så skal man enten bo i gåafstand fra os (København S) eller have bil, da man ikke må have 2 hunde i offentlig transport) og så henter vi dem, på aftalt tidspunkt.

 

Det er 2 intakte hanhunde, samojeder, den ene trækker en del. De er en blanding af virkelig artige og virkelig uartige :lol: De er glade for børn og for katte som ikke løber væk. Som regel kan de fint med andre søde hunde men så skal de naturligvis lige mødes først.

 

Vi vil selvfølgelig gerne betale for det, jeg ved ikke hvad der er en fair pris, men så kræver vi tilgengæld også en god del sms'er, hvor i beroligende skriver at de har det rigtig godt :genert: Vi er MEGET glade for dem, så det føles altid lidt forfærdeligt ikke at have dem i nærheden...

 

Pt ved vi ikke helt hvor ofte det bliver nødvendigt, så vi kan ikke garantere et fast månedligt beløb, til gengæld kan vi garantere liv og glade dage når det så er :mrgreen:

 

Den ene er sød og sjov at træne med (hvis man interesserer sig for det), den anden elsker at sidde tæt og blive kløet, og lege med bolde osv.

 

 

Du skal være en vis alder og kunne holde de der cirka 50 kilo i alt, HVIS nu der skulle ske noget uforudset. Men som regel er de ret søde at gå med, især hvis man har godbidder, og vi skal selvfølgelig nok forklare hvordan vi normalt gør med dem.

 

 

Skriv endelig her eller i en privatbesked, hvis du er interesseret eller har flere spørgsmål.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...