Hop til indhold

min gravhund vil ikke på gåtur


Flemming Enevoldsen
 Share

Recommended Posts

hej alle sammen håber at få lidt hjælp herinde har en langhåret dvæggravhund på 4år han har haft en lang periode hvor han ikke gider og med ud at gå og hvis han endelig vil med er det kun lige ud til hækken håber der er nogen som har en god ide hvad det lige drejer sig om

Link til indlæg
Del på andre sites

Som der allerede er svaret, der kan være mange årsager.

Prøv at eliminere dem en ad gangen.

 

Hvis i har noget smertestillende, så prøv at give jeres hund et, husk at hunde ikke må få Panodil. Det bedste er at drøfte problemet med en dyrlæge og få et egnet smertemiddel.

Ændrer det på adfærden, er der et problem med smerter. Så er det bare at få fundet ud af hvor de smerter er. Og det kan drille helt utroligt.

 

Det kan være at gåturene er blevet kedelige, eller dårlige oplevelser. Så prøv at gå tur i helt nye omgivelser, hvor jeres hund aldrig før har været.

 

Der kan være tale om træthed forårsaget af mineralmangel, eller foderallergi. Hvis jeres hund ikke er på en elle randen specialdiæt, så prøv at skifte til et helt andet fabrikat af foder en måneds tid. Alle foderfabikanter hævder at have fundet den helt rigtige sammensætning, og dog er deres deklarationer forskellige.

 

Prøv disse ting en ad gangen, selv om fristelsen til at prøve det hele samtidigt er stor, for at ville løse problemt hurtigst. Men hvis der så opnås en bedring ved man stadig ikke hvad årsagen er.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...