Hop til indhold
Camilse

Mål 2017

Recommended Posts

Året er næsten slut. Godt nok er der lige 24 dage endnu, men der er ikke mange konkurrencer.

 

Så....

 

Hvad er jeres mål for næste år? Gælder både konkurrencer, træning, personlige m.m. Bare det har noget med hund at gøre :blink:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan jo selv starte...

 

Cassi har jeg kun et klart mål for. Hun SKAL bare blive fit for fight igen. Hun er min lille prinsesse og elsker alle de oplevelser vi har sammen.

 

Calle skal bare blive bedre til at gå tur og møde andre hunde. Og hvis vi kunne lave et enkelt fejlfrit agilityløb i løbet af året, så ville jeg blive en MEGET stolt hundemor.

 

Personligt skal jeg færdiggøre min dommeruddannelse. Deltage på en masse kurser(forhåbentligt med Cassi) og så er drømmen lidt at jeg i efteråret kunne starte på klikkerinstruktøruddannelsen hos Hund og Træning.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jamen det eneste mål jeg sådan set har for Aya er at hun skal være sund og glad. Alt for meget modgang og dårlige nyheder hos dyrlægen gør at mine ambitionsniveau har begrænset sig til at have en glad hund der bare nyder livet. Men håber da at vi kan tage en agility sæson mere.

 

Så er det i 2017 at der kommer endnu en firbenet familieforøgelse. Især når Ayas dage som konkurrencehund er talte vil jeg gerne indenfor de næste år få min nye træningsmakker hjem.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Det er skønt med overkommelige mål, så dem holder jeg mig til:-)

 

Bella skal starte et par A-konkurrencer næste år. Hun viser efterhånden gode takter i eftersøgning, så det håber jeg vi kan fortsætte med. Hun har jo nul erfaring med det, så det bliver nok lidt nervepirrende.

 

Dorit skal til et par rallystævner. Måske når hun at få sin oprykning til øvet her om et par uger, men ellers får hun den engang i foråret. Og så skal hun starte en øvet eller to, hvis lejligheden byder sig.

 

Måske kommer der en hvalp til sommer, en tæve fra Dorits kuldsøster:lun:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Puha, jeg har egentlig kun mål for Victor for det næste år!

 

Han skal:

 

Blive junior champion i:

 

Holland

Belgien

Tyskland

 

Og hvis muligt Luxembourg

 

Det kunne være fedt hvis han får en benelux titel, men det kommer jo an på om konkurrenterne er bedre, det kan vi ikke ændre ved.

 

Vi skal derudover starte i en ny showtrænings klub, som er lidt mere seriøs, der forventer jeg at han kan lærer bedre at stå stille under berøring på gulvet, lærer kun at gå til folk når han får lov.

 

 

De andres mål?

 

At Ellie måske kan lærer at andre hunde ikke er farlige.

 

Rika skal have et kuld hvalpe, måske med Victor som far? Eller Billy?

 

Amy skal fortsætte sin træning, og forhåbentlig få selvtillid nok til sidst på året at kunne få en excellent igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Pyha det er sgu svært! Jeg forsøger!

 

Bonus:

VM og NM - DM naturligvis også. Hyrdeprøve klasse 2 håber jeg at nå til!

 

Spot er blevet pensionist, så han skal bare nyde livet!

 

Pai: LPchamp., Årets Hund og DM. Hyrdeprøve klasse 1 og FS1 opryk.

 

Mig selv: De sidste 5 kg og godt i gang med mit nye arbejde!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jaaa! Mål skal vi jo have! :5up:

 

Iso: hun har jo senioralder nu, men ligner ikke ret meget en senior. :mrgreen: Og dog. Et par gange til træning, i og for sig kort efter at hun blev steriliseret, viste hun for første gang ever tegn på at bli' træt til træning. :shock: Efterfølgende har jeg løbet med hende på seniorhøjde, uden at hun sætter ekstra fart på. Så jeg har liiidt i baghovedet at hun måske skal til at løbe senior indenfor overskuelig tid. I så fald har vi ikke andre mål end at ha' det sjovt sammen på agilitybanerne. Tja, hvis hun bli'r ved med at løbe fuld højde har vi vel egentlig det samme mål... :lol: Det havde godt nok været sjovt at få hende til DM, men det tror jeg aldrig hun kommer. Hun har rykket vildt meget på det seneste, og løber faktisk rigtig godt indimellem. Men hun river stadig lidt pinde, og er lidt for ustabil, så det er ikke et mål. Sker det så ville det være fedt!

 

Terkel: planen er jo at han skal starte stævner i 2017. På ét eller andet tidspunkt... Nu er han tilmeldt sit aller første stævne i januar, men det er indendørs, kun én ring, og det sted hvor han normalt træner. Så er det jo et pænt stort skridt til et udendørs, med flere ringe, og helt nyt sted! Men det håber jeg at vi lidt gradvist kan overkomme, så han kan løbe i hvert fald et par "normale udendørsstævner" i sommersæsonen. Og så er det jo det dér med hyrdning... Det håber jeg at vi kan komme lidt videre med i 2017. Vi har jo ikke rigtig adgang til får, mere end at vi kan komme ned til opdrætter og træne lidt en gang imellem. Men det er jo ikke helt nok... Så vi må se om det kan bli' til noget.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Mine mål ligner egentlig bare dem fra de sidste par år :mrgreen:

 

Liva

Deltagelse i DCH's DM i rally for 6. år i træk.

Jeg har også planlagt 2-3 B-konkurrencer til hende. Håber på i hvert fald et godt resultat.

 

Ellers skal hun bare blive ved med at være frisk - selv hun runder de 9 år til maj

 

Maggie

Gode resultater i B-klassen.

Jeg satser ikke på oprykning. Hun kan alligevel ikke holde til A-klassen rent fysisk.

Lidt rally skal hun også ud til. Resultatet skal bare være, at vi skal have sjovt sammen

En færdselsprøve skulle også gerne i hus, så vi kan komme ud og starte nogle sporprøver.

Redigeret af Dorte

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg vil gerne stille i vinder klasse markprøve med Wilma, vi har jo taget den lille apporteringsprøve, vand og slæb + 1. præmie på åben klasse markprøve i år, så nu skal der trænes hen imod vinder klasse.

Rosa (min lille ft Cocker) skal jeg have trænet noget lydighed og apportering, så hun om 1-1½ år forhåbentlig kan stille på markprøve.

Ellers er der ingen deciderede mål for resten af flokken, ud over at få leget noget skjult træning ind i hvalpene :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Puha..... Er det allerede den tid igen, shit 2016 er gået stærkt :scared:

 

2017 bliver et anderledes år.

Der kommer forhåbentlig hundehvalpe :lun: Så det bliver fokus nogle i en del måneder.

 

 

Kaia - Skal gå et par rally klasser, måske en FP2 og så må vi se om det bliver til mere.

 

Bamse - Være glad og have det godt. :lun:

 

Yoda - Starte en enkelt eller to kl. 1 i hyrdning, hvis vores første FS konkurrence er sjov, så kan det være han skal prøve det igen.

Som udgangspunkt bliver det et stort set konkurrencefrit år, men et år der er åbent for hvad vi nu lige har lyst til.

 

Chut - Vi har lige et par kl. 2 mere inden hvalpene ankommer og så er planen at arbejde videre mod kl. 3. Hvor langt vi når i år afhænger lidt af om jeg får en aftale i hus med bla. kommunen og en lokal fåreavler om noget græsning og pasning af får. For kval konkurrencerne kræver lidt specielle træningsmuligheder.

Så vi må se hvor langt vi når.

 

Med alle hundene er det planen at starte nosework op og se om det er noget for os.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Uhh, det er snart længe siden jeg har haft nogle "rigtige" mål, men det har jeg i 2017! :mrgreen:

 

Til at starte med, håber jeg at Hovsa får sin 3. pind i rally begynder og der med sin RBM titel til februar. Skulle det lykkedes, regner jeg dog stadig med at holde ham i Begynder klassen lidt tid endnu og bruge tiden på at få noget konkurrence erfaring. Men han skulle da også gerne debutere i Øvet klassen i løbet af året.

 

Derudover skal vi prøve kræfter med et par HTM Færdighedsprøver. Vi er tilmeldt HTMF1 her d. 18. December og hvis vi består den, vil vi nok gå direkte videre til at forsøge at bestå Færdighedsprøve 2 i 2017, og hvis ikke, må vi jo lige få overstået nr 1 først :-)

 

Og endelig så er der også noget LP vi gerne skulle få kigget lidt på, oprindeligt havde jeg egentlig valgt LP fra, da jeg sådan gik og tænkte over hvad mig og Hovsa skulle hygge os med, men nu er jeg alligevel blevet inspireret til at give i hvert fald LP1 og LP2 et forsøg.. Så jeg satser lidt på at Hovsa gerne skulle få en LP1 titel i 2017 og muligvis debutere i en LP2 sidst på året.

 

Og Joya, hun skal bare være Joya, det er det hun er absolut bedst til :hjerte: :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Kiggede lige på mål fra sidste år, og Leah har nået hendes mål med at komme op i Master i SP. Målet for 2017 må være at få nogle QQs hen imod en MACH titel. Der er også andre agility titler man kan få alt efter hvor mange fejlfri løb man har i hhv. AG og SP men jeg er ikke nok inde i det. :lol:

 

Scoop bliver ikke en agility hund. Han har haltet et par gange efter træning, så han må nøjes med at være terapihund. Og det er han suveræn til. CGC titler for Leah og Scoop er stadig på listen for 2017, det var bare ikke belejligt i år.

 

Greta skal stadig bare trives og være smertefri. Hun er mindst 12, muligvis mere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Tyson skal blive ved med at hyggetræne, være forsøgshund når jeg finder på nye tricks at indlære og demohund på mine trickhold. :-)

 

Lemon bestod FS3 i oktober og fik cert, men selvom hun har udviklet sig rigtig meget i løbet af året, synes jeg stadig, at hun mangler lidt mere modenhed og erfaring til denne klasse. Jeg laver nyt program, og så jeg forventer igen i år at bruge en stor del af årets konkurrencer på at lave træningsrunder i FS3 og få smidt legetøj ind (+ en masse træningsklasser).

 

Nu er vi så også begyndt at konkurrere i HTM1, og det er jo en super mulighed for at lade hende arbejde i kort tid med et let program, så vi bliver i klassen, så længe vi kan. :-)

 

Måske snupper vi en Færdighedsprøve 2 på et tidspunkt i løbet af året.

 

I april har jeg tilmeldt hende en rallyprøve. Vi træner ikke rally, det er kun fordi det er super forstyrrelses- og konkurrencetræning, så jeg har ingen store ambitioner - men det ville da være rart at bestå, selvfølgelig. :-)

 

Og så har Johanna ambitioner på kuldets vegne om, at de skal debutere til et agilitystævne i foråret (undtagen bror Kito, der allerede har løbet agilitystævner hele 2016). Det kunne være rigtig sjovt og hyggeligt, men det kræver så liiiiiige, at jeg får taget mig sammen til at indlære slalom, vi skal have genopfrisket posen, træne hjulet som del af et helt banegennemløb og begynde at springe fuld højde. Så vi får se. :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Ved ikke om jeg er berettiget til at opstille 2017-mål, når stort set ingen af 2016-målene blev overholdt?

 

Gør det alligevel!

 

Simba kom til at skifte sport i januar sidste år, så nu har jeg lidt droppet freestylen med ham og har kastet mig over DcH-programmet i stedet.

Simba elsker det, så det gør jeg også. Målet er, at vi skal klare os rigtig godt i C-klassen i år, gerne så godt, at vi bliver inviteret til DM. Det sidste er dog mere en drøm end et mål :cool:

 

Så er jeg også kommet til at tilmelde ham en enkelt lille LP1, bare for sjov.

 

Og så har jeg lavet et freestyle nummer til ham. Synes selv det er et mega-godt nummer, men har ikke trænet et eneste af de nye tricks jeg havde tænkt mig skulle indgå endnu...måske bliver det et andet år/en anden hund eller et andet liv... :hmm:

 

 

Soko har nogle problemer med ryggen, så hun træner lidt on/off. HUn bliver 11 år til foråret og jeg ved ikke om hun kommer til at stille op med sit klasse 3 program nogensinde :cry:

Vi er ellers (efter 3 år eller noget) ved at have nogenlunde styr på de tricks der indgår, men har ikke sat dem sammen :oops:

Målet er, at hun bliver ved med at have det godt og bliver ved med at kunne leve i fred og fordragelighed med de andre to.

 

Nanna træner stort set kun øvelser hun har fået af fysen, for hendes gamle ryg er heller ikke helt hvad den har været. Derudover er hun min lille hjælper og skygge. Altid med mig ude hos dyrene, i haven eller ved siden af mig i sofaen. Hvis jeg taber noget, samler hun det selvfølgelig straks op til mig og hjælper gerne med at spise hønsenes mad, eller de æg de lægger :lun:

Hun bliver 13 år om 2 mdr og hun må gerne blive ved med at have det godt og blive meget ældre.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Mål for 2017 må være.

 

Celina der jo er blevet pensionist fra rally og lydighed pga. spondolyssen, hun syntes ikke det var sjovt at være blevet pensionist så nu er vi begyndt på nose work. Hun elsker det, og det er klart det vigtigste, jeg indrømmer at jeg ikke syntes det er så sjovt men gør det selvfølgelig for Celinas skyld. Det er så dejligt at komme ud og træne med hende igen, så det forsætter vi med. Håber hun forbliver rask og rørig.

 

Aqua hun skulle meget gerne blive rally øvetmester og vi skal i gang med LP2, jeg håber vi igen i 2017 bliver udtaget til DM og måske også årets hund.

 

Mig, vil rigtigt gerne ha et nyt job.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst DorteDK

Jeg har faktisk ingen mål for 2017.

 

Jo Walther skal forkæles og ha lov til at være Walther.

 

Zeus er blevet meget bedre til at omgås andre hunde, men kan godt blive lidt bedre det må vi arbejde videre på :-) Ellers skal han ha lov at træne jagttræning som han elsker ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Hmm, mål for 2017...

 

DKK og DcH DM med både Luna og Mana vil være fedt - men min største drøm (ikke et mål) er at få begge piger udtaget til at deltage i WAO (World Agility Open).

 

Ellers skal vi bare løbe en masse hyggelige stævner og træne og blive bedre - målet er jo NM med Mana i 2018...

 

Milo skal bare hygge sig :lun:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Jeg har faktisk ingen mål for 2017.

 

Jo Walther skal forkæles og ha lov til at være Walther.

 

Zeus er blevet meget bedre til at omgås andre hunde, men kan godt blive lidt bedre det må vi arbejde videre på :-) Ellers skal han ha lov at træne jagttræning som han elsker ;-)

 

Det er da udmærkede mål! :5up:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
På 7. december 2016 den 18:47 , Camilse skrev:

Jeg kan jo selv starte...

 

Cassi har jeg kun et klart mål for. Hun SKAL bare blive fit for fight igen. Hun er min lille prinsesse og elsker alle de oplevelser vi har sammen.

 

Calle skal bare blive bedre til at gå tur og møde andre hunde. Og hvis vi kunne lave et enkelt fejlfrit agilityløb i løbet af året, så ville jeg blive en MEGET stolt hundemor.

 

Personligt skal jeg færdiggøre min dommeruddannelse. Deltage på en masse kurser(forhåbentligt med Cassi) og så er drømmen lidt at jeg i efteråret kunne starte på klikkerinstruktøruddannelsen hos Hund og Træning.

Kan lave lidt evaluering nu... Cassi er ikke rigtig kommet på toppen. Ikke nok til at jeg vil kræve at hun skal konkurrere i FS3. Det kræver en del af hundens fysik. Tilgengæld har vi givet den gas til Nose Workkonkurrencerne og Cassi er første hund med pind i Nose Work kl. 2 i DK og så har hun vundet tre ud af de fire første NW kl. 2 konkurrencer der har været afholdt. Det har været helt vildt.

og så har hun fået en pind hos både DcH og DKK i rally ekspert. Efter tre år i klassen var det vist også på tide.

calle er blevet dygtig til at gå tur, men kommer ikke ud til konkurrencer som andet end observatør.

Har bestået min dommereksamen og skal dømme snart dømme min første konkurrence. Kursus fik vi rigtig meget af i år og er blevet meget klogere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Tilføj...