Hop til indhold
Fabio Bang

Dejlig engelsk bulldog gives væk til de rette personer

Recommended Posts

Hej med jer kære hunde elskere, 

Min og kæreste og jeg står i en situation, hvor vi desværre ikke kan beholde vores hund længere. Det er en dejlig engelsk bulldog. 3,5 år. Kastreret. Med chip og alle vaccinationer.

Jeg har søgt med lys og lygte  efter et sted at passe ham, men det er svært, må jeg nok erkende. Derudover ved jeg ikke om pasningen skal være et halvt år eller to år. Jeg er derfor nået frem til, at jeg vil finde et godt sted til ham i stedet for. Et sted han trives og hvor han kan føle sig hjemme. Et krav er dog, at jeg må komme og besøge ham nogle gange om året :-) 

Grunden til, at vi ikke kan have ham længere, er at vi har fået barn og vi har ikke overskud til at tage hånd om vores dejlige hund længere samt at vi bot i en lejlighed. Min tanke var til at starte med at finde et sted, hvor han kunne blive passet og når vi så fik et sted med have, få ham ham hjem til os igen, men jeg må nok erkende at det har lange udsigter. Derfor søger jeg et et nyt hjem til ham. Helst i Jylland. 

Skulle du sidde og tænke, at I kunne være et nyt godt hjem for ham eller kender i nogle som kunne være det, så vend endeligt retur, så vi kan vi mødes. 

Jeg vedhæfter her billeder af Muso. 

Med venlig hilsen

Fabian

 

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu


×