Hop til indhold
Sille12

Zylkene,kalm,seerne um

Recommended Posts

Hej,

Kort fortalt så er min 7 årige aussie generelt lidt nervøst anlagt. Han er ikke vild med nytår og er generelt bange for lyde eks. knirker vores gangdør lidt om morgenen (især her i blæsevejret) hvilket får ham til at gå ind i det fjerneste hjørne af soveværelset og sætte sig. 

Hvis han er utryg/lidt stresset kan han godt finde på at slikke på sit ben.....vil han især gerne her i december måned,hvilket ikke er særligt hensigtsmæssigt.

Derfor tænkte jeg at jeg ville prøve at give ham noget beroligende/angstdæmpende, men jeg er meget i tvivl om hvad der er bedst??

Jeg har læst lidt om serene um,zylkene og kalm. Er der nogen af jer, der har lidt erfaringer at dele ud af og kan fortælle om det virker :-) ?

V. H. Sille

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Hunde er forskellige så det er svært at sige hvad vil virke på din hund. Jeg har prøvet serene um på mine to yngste meget forskellige beagler i forbindelse med nytår - hvilket ikke virkede så godt. Jeg kender ikke zylkene eller calm.

Det som virker her hos mig er Adaptil - både i stik kontakt og spray. I år skal de prøve halsbåndet - som jeg tager i brug her i løbet af den kommende uge.  Adaptil via stik kontakten har allerede kørt i ca 14 dage nu. Udover det får de på selve aftenen tilført Bach rescue remedy i dråbeform som de får med lidt leverpostej eller lign. i løbet af aftenen - det er et middel man ikke kan overdosere med

  • Like 1
  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har rigtig gode erfaringer med adaptil, bruger det i pensionen og kan tydelig mære effekten på de fleste nervøse hunde;) jeg ville nok købe halsbåndet hvis det var til min egen hund.

 

  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Hej,

Tak for svar.

Jeg har lige købt en pk zylkene men hvis du har gode erfaringer med adaptil halsbånd vil jeg købe et til nytåret og give ham det på fra den 24 og fremefter. Måske kombinationen vil gøre en forskel ;-) .

V.H. Sille

Redigeret af Sille12
  • Like 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×