Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har to yorkshireterrier 1stk 7 år 1 stk 1 1/2 år begge tæver 

jeg har lige haft et meget hård år pga dødsfald i familien og andre ting , der gør at det har påvirket den yngste hund så meget at hund ikke længere kan med den ældre hund

det er så de slås til blods.

Er det meget ondt i en periode at bruger mundkurv ? Den er ikke stram , hun kan spise og drikke med den på og få god bidder hun kan bare ikke bide,jeg vil jo begynde noget træning som skal hjælpe , -og er to tæver altid et problem ? Jeg vil hellere kæmpe med mine hunde gennem problemet end at skulle opgive. Problemet er ca 6 uger gammelt , så de har jo været venner før

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg syntes ikke “ond” er det rigtige udtryk, men jeg syntes det du gør er meget forkert! Hvis du vil forsøge at træne skal du efter min mening sørge for at holde hundene adskildt når du ikke træner, dvs de må aldrig nogensinde være alene sammen! Er du optaget af noget andet, fx madlavning, fjernsyn m.m skal de også være adskildt!

mit umiddelbare bud vil være at de aldrig bliver i stand til at være sammen uden opsyn igen og jeg ville afgjort finde nyt hjem til en af dem!

Redigeret af Alfen
  • Like 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Ond er du ikke, men afmagt er måske det du er ramt af.

Jeg ville holde dem adskilt. De skal ikke have lov at gå sammen, for udfaldene er der jo stadig - de får bare ikke fysiske skader.

Jeg ville søge hjælp og det ville være ved professionelle og ikke bare ved andre almindelige hundeejere.

Jeg håber tingene løser sig for både dig og hundene

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg er 100% enig med Alfen - undgå mundkurven, og sørg for at de aldrig er alene sammen. Du kan evt. adskille dem med et børnegitter. Men det er jo to hygge-hunde så måske det blir svært hele tiden at have den ene bag et aflukke.

I øvrigt tror jeg ikke det nødvendigvis er fordi du har påvirket den yngste, at de ikke kan enes mere. Du skal huske på, at nu er hun kønsmoden - hvilket jeg tror kan være årsagen til balladen. Og er der først problemer kan det være svært at komme videre.

  • Like 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Et børnegitter er slet ikke nok med hunde i den størrelse, de kan må hinanden gennem sådan et ;( en plade, fx af plexiglas er en mulighed, ellers er et tæt gitter fx af minktråd en ide

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for jeres svar , Min familie er lille og jeg har lige mistet min bedste ven og søster til kræft , jeg har ikke kræfter til at miste en hund også , så jeg vil prøve alt , har snakket med en hunde terapeut så nu tager jeg tingene en af gangen , men det er dejligt med  et forum som dette 

  • Like 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Enig med de andre - adskillelse er den bedste løsning. Og jeg tror heller ikke, at det er pga dødsfald i familien og/eller påvirkning fra dig, men pga kønsmodning. 

Men hvis du beslutter dig for at bruge mundkurv (det håber jeg nu ikke) så er det ikke nok at give den yngste en på. Hun kan stadig lave udfald mod den ældre, og så kan den ældre lave skade på den yngste hvis hun forsvarer sig. 

Det er super at du får en adfærdsbehandler ind over. :thumbup:

To tæver sammen er ikke altid et problem. Jeg har haft 2-3 tæver sammen de sidste 17 år og har aldrig haft det mindste problem. 

Og sidst men ikke mindst, kondolerer for dit tab, det må være sygt hårdt. :ae:

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×