Hop til indhold
Bobby

Labrador uden appetit

Recommended Posts

Vi har en Labrador Retriver (dreng) på snart 10 måneder, som er helt kuldret i øjeblikket.

Han rører ikke meget af sin mad (og det er som skrevet en labrador....), han piver meget og i det hele taget lidt ved siden af sig selv.

Er der andre der oplever disse symptomer, skal vi være bekymret ift. til indtag af mad, han spiser vel en 100 -150 g. om dagen. Plejer at få 440 g. om dagen. Vi er tvivl om det er en form for løbetid, eller noget helt andet.

Han virker ikke som om han har ondt, han virker glad nok, dog lidt mere dvask, men han får jo heller ikke meget energi (mad)...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Kunne tyde på en tæver i løbetid i jeres område. Nogle hanhunde "mister" appetitten og bliver mere urolige. 

Hvis han ellers er sund og rask betyder det ikke så meget med et par dages mindre mad. Hvis I er bekymret kan I evt. kombi fodre ham hvis han kun får tørt mad. Måske et lækkert måltid kan give ham lidt mere ro. Udover det vil et vådt foder måltid også tilføre ham ekstra væske hvilket er en vigtig del hvis han også "glemmer" at drikke.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Det kunne også være slutningen af perioden 7-10 måneder hvor de bliver fysisk kønsmodne. Der kan de godt være "underlige". Vores lab er 12 måneder nu, så har lige været igennem perioden. Hvis afføring er normal og det ellers ikke varer ved i flere dage, ville jeg heller ikke være bekymret.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×