Hop til indhold
Paw

Klipper

Recommended Posts

Vi fik sidste år en "hittehund", en dejlig hund af "ubestemmelig" race med en meget speciel pels, den er både glat, ru og krøllet og så filtrer den desværre mange steder.

Vi har klippet ham med saks, men har tænkt at købe en elektrisk klipper.

Kan nogen anbefale en god og billig en ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Ikke billig, men god og pengene værd i det lange løb. Oster A6 (mener det er comfort modellen jeg har) Jeg skal klippe to store hunde og det tager tid. Den ryster ikke så meget, som den gamle (Oster Golden A5), men bliver lidt hurtigere varm i skæret, så det er vigtigt, at man har skær at skifte med.

 

Et skær koster omkring 200,- og skal slibes engang imellem. Det skal gøres ved nogen, som virkelig ved, hvad de laver, ellers får man bare smadret sit skær (Herfra en klar advarsel mod JK sliberi ved Tune, men derimod varm anbefaling af Thordal ved Randers)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Det er sådan en her: https://www.thordal.dk/shop/oster-a6-comfort-1070p.html?gclid=CjwKCAjw9qfZBRA5EiwAiq0AbTu6B9cLJlTEYNn4Bp6ywCu5ZFoStSCXpGjuxVJrDwDDnTbp1daOaRoCpm8QAvD_BwE

https://www.lavprisdyrehandel.dk/oster-hundetrimmer-a6

Den fås muligvis billigere andre steder (men nok ikke meget billigere) Skærene er næsten samme pris alle steder. Dem har jeg købt på zooplus. Tænk det som en god investering. For mit vedkommende, minder jeg mig selv om, at jeg sparer 1000,- pr hund pr klipning ved at gøre det selv fremfor ude i byen. Så er det ligefør jeg ikke hader det :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×