Hop til indhold
Øffegrisen

Hundens forældre ?

Recommended Posts

Hej,

Prøver lige at spørge jer kloge hoveder herinde: Jeg skal til at købe hvalp og kikker lidt rundt omkring. Ved nogen af jer hvor/om jeg kan se afstamningen på en hund ? (har kik på et kommende kuld og vil gerne slå forældrene op? (Det er DKK stambogsregistrede forældre, tror jeg i hvert fald nok).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Man skal være medlem af DKK for at få adgang til hunde web. Man skal bruge sit DKK nr som man får tilsendt af dem for at kunne logge på.

Spørg opdrætter om oplysninger på forældrene hundene. Jeg har aldrig haft problemer med ikke at få svar på mine spørgsmål vedr. mine beagler.

Redigeret af Beaglepack

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

OK, tak for info. Det er selvfølgelig meget fint at spørge opdrætter, men jeg er i "snuse rundt fasen" og vil gerne selv tjekke lidt. Måske må jeg bare melde mig ind i DKK :-) 

Et andet spørgsmål: hvordan finder man ejeren på en hund? Har fundet en rigtig lækker hanhund på nettet, tror måske den er importeret fra Norge, men den er tidligere brugt i DKK-avl og jeg ved ikke hvem der ejer den. Men ville gerne kunne kontakte ejeren og spørge om der snart ventes hvalpe efter den. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×