Hop til indhold
Tikkilasse

Andersledels alene hjemme spørgsmål.

Recommended Posts

Hej, jeg er blevet den stolte ejer at en dejlig blandings hvalp. Mor lab/schæfer far lab/golden.

Hun er min tredje hund.  Har tidligere haft shetland sheepdog og ren lab. Fik hende små 2 uger efter min lab ret hurtigt døde af en svulst i en alder af 7 år.

Jeg tog selvfølgelidt 1,5 ugers fri da jeg hentede Ronja og hun er meget lærernem men har tendens til at bliver hyper aktiv, hvis hun ikke får opmærksomhed.

Efter 1,5 uges træning kunne hun side i hunde buret i bilen og kunne sove i det i op til 4 timer uden problemer, da vi gik stille og roligt frem.

Så efter min korte ferie, så begyndte vi at køre på arbejde, gå en tur og så ind i bilen igen, så en 4 timers fri rum og så en trænings tur hvor vi øver, så 4 timer mere i bilen og så tager vi en god lang gå tur før vi kører hjem.

Nu er hun 13 uger, det går rigtigt godt, hun springer faktisk næsten ind i bilen i weekenderne, da hun jo har travlt med at følge efter mig og mine bygge opgaver på huset. Så kører faktisk tit en tur, bare så hun kan komme ind i hundeburet og sove, får hun går ud som et lys.

Nu kommer mit spørgsmål.

Vi går jo ikke imod varmere tider, så når det bliver for koldt, så kan jeg jo ikke tage hende med på arbejde mere. 

Derfor må hund jo ind i huset og være, som hun jo også er når jeg er hjemme. Men kan jeg forvente at hun kan klare 9 timer alene som 15-16 ugers hvalp. 

Jeg syntes mine overvejelser og valg ind til nu har givet mening og har fungeret godt.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Det lyder til at du er nød til at starte forfra med alene hjemme træningen - hvor hun skal være i huset. Du har vænnet hende til at hun skal med - så du må ikke forvente hun bare kan være alene i 8-9 timer. Grundlæggende er hun ikke vænnet til at være alene da du jo er i nærheden.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×