Hop til indhold
AndenFraJylland

Vores hanhund kan ikke lade en bestemt tæve være i fred

Recommended Posts

Vi har en golden retriever hanhund på snart 3 år.

han er legesyg og meget socialiseret med andre hunde og han elsker at møde andre hunde.

Min kusine og mand har en Berner sennen tæve på ca. 6-7 år og han har oplevet hende i løbetid 2 gange, den ene gang gik han fuldstændig i spåner og vi måtte tage hjem og den anden gang var meget kort.

De har mødtes før og løbet rundt frit sammen før, uden problemer, men nu kan han bare ikke lade hende være i fred efter han er blevet 2,5 år +, han gør simpelthen alt for at hoppe op på hende og nedligge hende.

Vi gik en tur sammen i hundeskoven og han blev bare ved og ved og ved og atter ved og hun blev sur hver gang og satte sig ned på røven og skældte ham ud, men han var ligeglad og væltet hende bare så i stedet for (han vejer ca. 45 kg. og hun ligger på ca. 36-40 kg.)

Vi har aldrig haft problemer med andre tæver overhovedet! selvfølgelig er de i løbetid, så han jo en hanhund med sine mandlige dele i behold, så bliver han selvfølgelig lidt skør, men ellers er der aldrig noget.

 

Hvorfor hende? Og hvordan i al verden får vi ham til at forstå at hun siger nej og han skal respekter det? for det er frusterende og synd for hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×