Hop til indhold
Kent Loengaa

Hjælp til to unge hunde der kan ikke finde ud af at parre sig

Recommended Posts

Hej 

Vi har en 2,5 år gammel tæve som vi gerne vil have hvalpe på. Naboens hund er et villigt faderemne. Men da begge hunde er debutanter, virker det op ad bakke. Hun virker klar, hun vender bagdelen mod ham, lægger halen til side, lader ham slikke hende. Han virker også meget ivrig, men han kan ikke finde ud af, at det foregår i bagerste ende. Han slikker hende det rigtige sted, men løber så op i den anden ende og springer på hende, og forsøger at parre sig med hoved enden.
Jeg fik det råd, at holde hende i hoved enden for at forhindre ham i at springe på i den ende. Men så lægger hun sig ned, og han står bare og kigger på hende, da han nu ikke kan komme til den ende, som han plejer at springe på.

Jeg håber I kan hjælpe os.

Mvh
Kent

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Det lyder som en rigtig dårlig, og ikke særlig gennemtænkt idé!:hmm:

Når man skal avle hvalpe bør man sætte sig grundigt ind i hundenes psyke og syndhed - og hvad man egentlig vil med de hvalpe. Desunden skal man sætte sig grundigt ind i alle de ting man skal gøre i forbindelse med at have et kuld hvalpe i huset. Det er ikke nok at få tæven parret!
Undskyld mit negative svar - men hovsa-hvalpe er der masser af -bare se DBA og diverse internater - man behøver ikke bevidst lave flere....

  • Like 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×