Hop til indhold
hundedamen

Var opmærksom på Kennel VR i Rødovre (miniature gravhunde)

Recommended Posts

Hej alle

Jeg vil gerne "advare" andre der leder efter gravhunde online, om at købe dem fra den nyregistrerede kennel VR, CVR: 41493054. Med adresse c/o Velta Redliha Damparken 26, 1. th. 2610 Rødovre. Kennel VR blev registreret som virksomhed den 5. juli 2020, og der er tale om miniature gravhunde der importeres fra Letland med henblik på hurtigt videresalg. Jeg var selv ude for at se en, men blev skræmt af synet og informationen jeg blev mødt med. Hunden jeg så var 4 måneder, meget sky og knyttet til sælgers søster der var fløjet ind dagen før mit besøg, som skulle flyve tilbage til Letland dagen efter, og derfor skulle hunden sælges prompte. Hunden i sig selv så rask ud og havde de fornødne vaccinationer i det lettiske hundepas lignede det, men der var naturligvis ingen andre hvalpe fra kuldet, ligesom moderen ikke var der, og det lignede heller ikke der var hundeseng, legetøj eller lignende. Så omstændighederne var underlige.

I dag kan jeg se, at der er to nye miniature gravhunde til salg fra samme kennel til en pris på 14500,- (2000 kr højere end for 2 uger siden da jeg så første hvalp)
. Det ligner også at sælger har en Yorkshire Terrier til salg. Det bliver formentlig ikke de sidste (https://www.dba.dk/saelger/privat/dba/6062992)

Jeg ikke for at hænge sælger ud, men blot for at varsle andre potentielle købere om, at der foregår noget som måske ikke er helt fint. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Tilføj...