Hop til indhold

Allergivenlig hundefoder: Pas på din hund


Recommended Posts

Hunden er menneskets bedste ven, og det er der mange gode grunde til. De beskytter os, og så er de trofaste og kærlige. Derfor betyder det også meget for hundeejere, at deres hunde har det godt, er glade og aktive. Men, med den forkerte kost, kan en hund hurtigt miste noget af dens gode og energiske energi. Med allergifoder til hunde undgår du, at din hund skal mistrives på grund af fødevareallergier, som desværre er meget almindeligt blandt hunde.

Almindelige allergisymptomer

Ligesom mennesker og andre dyr, kan hunde lide af fødevareallergier, og nogle af de mest almindelige tegn på dette er fordøjelsesproblemer, kløe, hævelser i ansigt og infektioner i ørene. Graden af symptomerne afhænger dog af sværhedsgraden af allergien. Ligesom med mennesker kan fødevareallergier vise sig i forskellige sværhedsgrader, og derfor er det ikke sikkert, at din hund vil vise tegn på alle symptomerne. Ligeledes kan der være forskel på, hvor meget din hund bliver påvirket af de forskellige allergisymptomer. 

Hvis din hund viser tegn på allergi, er det ikke sikkert, at det er en fødevareallergi. Hunde kan være allergiske for en lang række ting ligesom mennesker, og symptomerne på de forskellige allergier kan ligne hinanden meget. Derfor er det en god idé, at du konsulterer en dyrlæge, så du kan få fastlagt den egentlige årsag til din hunds allergiske reaktioner. 

Elimineringsdiæt eller allergivenlig hundefoder

Hvis du og din dyrlæge har mistanke om, at din firbenede ven har en fødevareallergi, kan dyrlægen udarbejde en kostplan til din, som eliminerer de fødevarer, som din hund mistænkes, at være allergisk overfor. Hvis du sørger for ikke at give din hund andet end det i kostplanen, kan det være en god metode til at finde frem til den eller de fødevarer, som din hund ikke kan tåle. 

Du kan med fordel også forkæle din hund med allergivenlig hundefoder. Du kan både få tørkost, vådfoder og frisk hundemad i allergivenlige udgaver, så din hund kan få sit favorit måltid. Allergivenlig hundefoder beskytter din hund fra diverse allergigener, hvilket du som hundeejer hurtigt vil kunne mærke på både dens humør og udseende. Alt i alt vil du med allergivenlig hundefoder få en hund med langt større glæde og mere mod på træning og leg. Det vigtigste, du som hundeejer skal, er at sørge for, at din pelsede ven får den næring, den har brug for. Hunde har brug for vitaminer og proteiner, og med allergivenlig hundefoder kan du sikrer dette, samtidig med at din hund ikke døje med fødevareallergier. 

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Tilføj...