Hop til indhold

Hundeluftning - regler


Michmich
 Share

Recommended Posts

Hvad er jeres erfaring mht. luftning af jeres hunde?

må man gerne lufte hunde i områder hvor boligerne ikke må have hunde?

Hvor alvorligt skal man tage “luftning forbudt” skilte?

Jeg er nu blevet overfuset af 2 omgange indenfor en måneds tid og jeg vil i den forbindelse gerne hører hvad i ville gøre i sådan en situation og hvad reglerne/lovene er omkring hundeluftning.

- jeg bor i lejlighed, hvor hele vejen gerne må have hund og stort set alle har. Men de omkringliggende boligblokke må ikke have hunde. Jeg har i mange år gået tur med min hund på vejene/stierne, med min hund i snor og puha-pose klar til hvis uheldet skulle være ude.

Men så sent som i dag blev jeg stoppet af en ældre kvinde, som skælder mig ud over at min hund har tisset i græskanten. Derudover beskylder hun mig også for, at jeg ikke samler op og selvom jeg står med en fyldt puha-pose i hånden og viser hende den, nægter hun fortsat at jeg samler op. Hun begynder også at sige, at min hund genere børnene (1. Der var ingen børn. 2. Vi går aldrig forbi legepladser, hvis de er i brug) og nu kommer der snart skilte op, så nu kan hun melde mig til politiet og jeg ved ikke hvad… så til sidst beslutter jeg mig simpelthen for at gå, så jeg ønsker hende en god dag og fortsætter min tur.

igen, jeg har ALTID min hund i kort snor og jeg samler ALTID op efter mig.

For en måned siden var det en mand som stoppede mig og brokkede sig over, at min hund tissede i vejkanten…. Så altså, hvor i alverden må hunden så komme af med skidtet?

*vi brokker os jo ikke over at deres katte pisser og skider og knækket sig i vores haver og på terrasser/altaner eller når de valser ind i vores boliger*

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 4 weeks later...

Hvis der er et skilt med hundeluftning forbudt, så synes jeg, at du skal respektere det og lufte et andet sted. 

Hvis du bare lufter på offentlig vej, så ville jeg bare trække på skuldrene og bede folk tale pænt eller tie stille. Nogle mennesker ser rødt, når man har en hund med og det behøver man ikke nødvendigvis finde sig i. Man har jo lige så meget ret til at være der som alle andre. 

Men igen, hvis der er skiltet med at du ikke må lufte der, så tror jeg du er nødt til at bide i det sure æble og lufte et andet sted. 

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...