Hop til indhold

Hvalp 5 mdr. Renlig - men så ikke?


Lise1204
 Share

Recommended Posts

Hej alle! 

Har virkelig brug for jeres hjælp.

Min skønne old english bulldog hvalp har stort set været renlig fra dag 1 jeg fik ham. Jeg fik ham som 3 mdr. Han er nu 5 mdr. Jeg bor i lejlighed på 2. Sal (med elevator) så jeg forventede egentlig en lang sej kamp men næ nej. Han er så sej! Fangede den bare med det samme. Han har også altid holdt sig en hel nat. Om dagen går der nu længere og længere mellem at jeg tager ham ud og det går så fint! 

Men.... 

Han har nu tisset indenfor et par aftener. Dog ikke i træk. Han har tisset uden at give så meget som et lille hint. Det er endda alle forskellige steder i huset. Jeg forstår det simpelthen ikke. Kan der være noget galt? 

Han har gjort det umiddelbart efter/imens han har leget (han får de vildeste buller flip) men det har han altid gjort! Og det har aldrig givet anledning til at han skulle tisse overhovedet. Så hvorfor sådan lige pludselig? Jeg kan jo ikke holde øje med ham hvert sekund. Jeg tager ham ud når han har leget vildt men det er umuligt at sige, hvornår han giver tegn. 

Nogen virkelig gode råd og bud på, hvad jeg gør forkert er virkelig tiltrængt da jeg er lidt frustreret. Ikke over tissen indenfor men mere at det sker nu? Når han nu også er så god! Det er helt vildt mærkeligt... så please hjælp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...