Hop til indhold

Åh nej hvor dum har man lov til at være


Gæst Any
 Share

Recommended Posts

Åh nej jeg har dummet mig for vildt!!!!! :megaked:

 

Jodie og jeg har lige været ude at gå. Vi mødte en stor omstrejfende hanhund, som ville lege. Lidt efter kom ejer løbende og fangede hunden og SPARKEDE til den!!!!!!

Ejer fortalte at de havde haft hunden i en uge og at tidligere ejer havde solgt den for 50 kroner. De havde forsøgt at aflevere den tilbage men tidligere ejer havde næget at tage den igen.

Hunden var kun 6 måneder....:megaked::megaked::megaked:

Og en blanding af hold fast!!! - Border collie og alaskan malamute aaaargh

 

Tidligere ejer havde haft ham i en hundegård og nye ejer havde bestilt tid til at få hunden aflivet i morgen. De ville ikke eje den. Den var alt for voldsom og alt for vild og var slet ikke den hund de ønskede sig. De havde troet at de fik en rigtig familiehund. De havde forsøgt at komme af med ham på nettet...se dba, men ingen havde henvendt sig.

 

Jeg kunne ikke have at den skulle aflives - jeg mener 6 måneder...

Jeg tog den sgu med. Fik den nærmest smidt i nakken.

 

Han er kæmpestor. Større end Jodie. Men virker faktisk sød og rar. De render rundt i haven nu og leger.

Men jeg kan ikke have ham for évigt. Han er en hund der kræver enormt meget og jeg vil gøre en indsats for at få ham socialiseret og trænet, men så må han omplaceres...

 

Pyha - hvor dum kan man være....

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kunne heller ikke have ladet være, selv om det godt nok er noget af en mundfuld med den blanding.

 

Synes det er fint hvis du har muligheden for selv at arbejde med ham, men du burde måske allerede nu henvende dig til nogen med erfaring i at formidle hunde, og melde ham klar til omplacering. Der er både Dyreværnet, Dyrenes Beskyttelse og forskellige private. Det kan være du kan få noget støtte fra en af dem.

 

Synes du har gjort det rigtige for hunden :5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Aussies for ever

Jeg forstår godt din impulsive handling - havde nok også gjort det hvis jeg var dig. Heldig vovse at du var i nærheden, men ja gosh for en blanding. Man begynder lidt at forstå den ballade der i USA i øjeblikket om neutraliseringsloven. Kan godt forstå harmen fra opdrætterens side, men tænkt hvor mange stakkels blandinger der kunne undgåes ved en generelt neutralisering lov.

Link til indlæg
Del på andre sites

Øj... DU kan ikke beholde ham? Hvad er så tanken:neutral:?

 

Internat?

 

Allerførst skal ejerskabet jo lovliggøres. Lige nu har du en hund, som du risikerer at få en bøde for, hvis han ikke er registreret i Dansk hunderegister.

Og han skal jo også have en lovpligtig hunde-ansvarsforsikring.

Du kan ikke videreformidle en hund, som du formelt ikke ejer.

 

--Derefter kan du begynde at kikke efter en ny familie til ham. Ingen ansvarlig hundeejer vil overtage en hund, som ikke har de lovbefalede papirer.

 

Uanset hvad, så er det FLOT af dig, at du vil redde den stakkels hund. Men der er en flothed, der først og fremmest koster kroner og ører.

Link til indlæg
Del på andre sites

Dum:confused: Du er sgu ikke dum, du kunne bare ikke holde ud at se hvordan den stakkels hund blev behandlet, det er ikke dumhed, men kærlighed til dyr og en noget bedre moral end de tidligere ejere havde :cry:

 

Desværre kan det nok give dig nogle problemer på sigt, men jeg håber at du får hjælp og støtte fra nogle som har erfaring med omplaceringer, evt. internater som nogle foreslår, så det ikke ender med at du fortryder din gode gerning :ae: Det MÅ simpelthen være muligt at hjælpe en hund i nød uden at man selv står i l.... til halsen!! Jeg ønsker dig alt det bedste med ham og håber at du opdaterer herinde? :-D

Og så får du lige en gang karma med i nakken, det har du sgu fortjent!!! :5up: :kys:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har børn - 2 stks på 5 og 11. Indtil videre ser han ikke ud til at bemærke dem. Jeg har bedt børnene om at lade ham være i fred indtil han har kigget det hele lidt an. Men de kan sagtens kæle ham og han kommer lige hen og hilser dem engang imellem.

 

Hundene kommer meget fint ud af det med hinanden. De leger faktisk konstant. Han lader til at have et fint hundesprog, men han er meget aktiv (måske også lidt stresset af alt det nye)

 

Når jeg bevæger mig rundt følger han mig hele tiden. Det er jo også et fint tegn. Men af en 6 måneders hvalp har han ikke meget respekt for en voksen damehund på 1 år, selvom han dog slikker hende i mundvigende engang imellem. Jodie har nu heller ikke sagt fra overfor ham endnu. tror hun hygger sig fint.

 

Her er endnu et billede af hundene:[ATTACH]10427[/ATTACH]

Link til indlæg
Del på andre sites

Hold da fest for en blanding! :shock:

 

Men kan dælme godt forstå du tog ham med dig - det ville jeg knagenmig også har gjort, derom er jeg ikke et sekund i tvivl - ville slet ikke kunne klare tanken om andet :oops: Men flot af dig, at du vil gøre så meget for ham! Stakkels fyr altså, med den fortid :(

 

Men held og lykke med ham, det lyder da til at gå temmelig godt indtil nu! :5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Han er altså ret sød...og meget træt efterhånden. to hunde med samme aktivitetsniveau i samme have en hel dag - Se det er interessant :mrgreen:

 

dette er det nærmest jeg kan komme et stående billede af ham. Han forfølger mig nemlig lige så snart jeg bevæger mig rundt - især med et spændende kamera

[ATTACH]10428[/ATTACH]

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst TigerBella
Han er altså ret sød...og meget træt efterhånden. to hunde med samme aktivitetsniveau i samme have en hel dag - Se det er interessant :mrgreen:

 

dette er det nærmest jeg kan komme et stående billede af ham. Han forfølger mig nemlig lige så snart jeg bevæger mig rundt - især med et spændende kamera

[ATTACH]10428[/ATTACH]

 

Jeg er helt solgt.

Link til indlæg
Del på andre sites

Måske du tager til DK med tre hunde - og kommer hjem med fire :blink:

Det kan jo desværre (eller heldigvis? :lol: ) ikke lade sig g¢re bare sådan lige at tage en hund med ind i UK. Men hvor er han lækker!! Håbar da at det ender med at han bliver hos dig... så beh¢ver du nok heller ikke bekymre dig om at slippe Jodie l¢s på stierne, hun vil være for træt til at l¢be, på gå-turene :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...