Hop til indhold

Spændende hundeforedrag på Landbohøjskolen, København


Gæst Linda Due Hansen
 Share

Recommended Posts

Gæst Linda Due Hansen

Støttearrangement

Til fordel for dyreværnsorganisationerne, Græske Hunde og Polske Hunde, afholdes 4 temaaftner med foredrag omhandlende kæledyr på Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole, København.

Pengene fra billetsalget går ubeskåret til de herreløse hunde og katte. For mere information om de 2 organisationers arbejde samt evt. opdateringer mht. foredragene, se venligst deres hjemmesider : http://www.graeskehunde.dk samt http://www.tamaras.dk.

 

Program :

Onsdag den 19. april kl. 18.30 – 21.15 :

Tjenestehunde i Danmark

Politihundefører, John Jensen, fra Københavns Rigspoliti :

Patrulje – og narkotikahundens træning og arbejde i dansk politi. Vi får et spændende indblik i hundenes funktion i politiets dagligdag.

Hundefører, Charlotte Riber, fra Beredskab Gundsø :

Uddannelse og arbejde med redningshunde, som både anvendes i både udland og Danmark til katastrofesituationer, hvor en tilstedeværelsen af en uddannet redningshund kan redde menneskeliv.

 

Tirsdag den 23. maj kl. 18.30 – 21.15 :

Servicehunde i Danmark

Førerhundekonsulent, John B. Pedersen, fra Dansk Blindesamfund :

John er en meget erfaren træner af førerhunde til Dansk Blindesamfund. Meget interessant foredrag om fantastiske hunde, der er uundværlige elementer for den svagtseende befolkningsgruppe.

Service – Signalhunde :

Service- og signalhunde er specialuddannede til at håndtere praktiske situationer for deres ejere, som typisk er kørestolsbrugere eller på anden måde fysisk hæmmede. Vi får et oplysende indblik i træningen samt de færdiguddannede hundes kundskaber.

 

Onsdag den 16. august kl. 18.30 – 21.15 :

International dyrevelfærd

Dyrlæge, Mogens Hansen, fra dyreklinikken, Holger Danske :

Mogens har gennem flere år været involveret i et gadehundeprojekt i Asien, hvor formålet er at få reduceret hundebestanden mest muligt vha. sterilisation / kastration. En fantastisk rejseberetning fortalt af en meget berejst mand.

Hundeadfærdsterapeut, Merethe Børgart :

Beretning om Meretes rejse til Nuuk, Grønland, hvor hun besøgte byens hundeinternat, og hvor hun hjalp lokalbefolkningen til en bedre forståelse af hundenes natur. Ligeledes vil Merethe fortælle generelt om hundens adfærd, lederskab, træning og giver gode råd til, hvordan man undgår at få en problemhund.

 

Onsdag den 27. september kl. 18.30 – 21.30 :

Behandlingsmuligheder af kæledyr i dagens Danmark

Dyrlæge, Bente Iversen, fra Bio Dyreklinik :

Bente har en stor viden i alternative behandlingsmetoder som akupunktur, homeøpati, blomstermedicin og massage af mindre husdyr. Kom og hør om Bentes store engagement for alternativ behandling.

Hundeadfærdsterapeut, Merethe Børgart :

Merethe har foruden en enorm viden om hundeadfærd også uddannet sig til healer og clairvoyant, som hun anvender til kommunikation med dyrene.

Dyrlæge, Knud Dahlgaard, fra Dahlgaards Dyreklinik :

Knud er én af Danmarks førende specialister inden for kræftbehandling af kæledyr. I takt med at vores kæledyrs levealder øges, er kræft desværre blevet en mere almindelig del af dagligdagen i landets dyreklinikker. Knud gennemgår dette følsomme emne med henblik på hvilke behandlingsmetoder, der findes, og fordele / ulemper samt etisk stillingtagen ved en evt. behandling.

Sted :

Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole (KVL)

Thorvaldensvej 40

1871 Frederiksberg C

Auditorium 3-14 (Marmorhallen i det grå højhus).

 

Pris :

75 kr. pr. temaaften inkl. kaffe / te og kage.

 

Tilmelding :

Indbetaling på nedenstående bankkonto :

BG Bank

Reg.nr. 0443

Kontonr. 4646 122 686

Skriv venligst navn, emailadresse, og hvor mange billetter, der ønskes. Hvis man ønsker at betale for flere foredrag på én gang i stedet for den førstkommende, bedes ligeledes noteres, hvilke foredrag man vil til. Når beløbet er registret (kan tage et par dage), fremsendes en bekræftelse på jeres emailadresse. Denne kvittering bedes printes ud og fremvises i døren som dokumentation.

Der er også billetsalg i døren, men venligst henvend jer forinden til mig på email [email protected] eller tlf. 44 48 40 05, således ingen skal gå forgæves pga. pladsmangel.

 

 

På vegne af dyrene på forhånd mange tak for hjælpen.

Mange hilsner,

Dyrlægestuderende, Linda Due Hansen

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Linda Due Hansen

Kære alle sammen,

Onsdag den 19. april 2006 kl. 18.30 - 21.15 er der super spændende foredrag om Tjenestehunde i Danmark på Den Kongelige Veterinær - og Landbohøjskole i København.

 

Politihundefører, John Jensen, fra Københavns Rigspoliti medbringer både en patrulje- og narkotikahunde og vil under foredraget både fortælle og vise nogle af de kommandoer, hundene kan. Bl.a. skal narkotikahunden finde narko i foredragslokalet !! Ligeledes vil Charlotte Riber fra Beredskab Gundsø fortælle om sine redningshunde, som kan være life savers under visse situationer, f.eks. ved jordskælvet i Tyrkiet for nogle år siden.

 

Prisen for dette fantastiske foredrag er sølle 75 kr. (inkl. kaffe og hjemmebag), hvor alle pengene går ubeskåret til arbejdet for herreløse og oftest misrøgtede gadehunde i Grækenland og Polen (http://www.graeskehunde.dk og http://www.tamaras.dk). For mere information eller tilmelding se venligst de nævnte hjemmesider eller send en email til undertegnede på [email protected] eller tlf. 44 48 40 05

 

Glæder mig til at se mange glade hundeejere denne aften.

Vel mødt,

Mange hilsner,

Dyrlægestuderende, Linda Due Hansen

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...