Louise_J Skrevet August 26, 2009 Rapporter Share Skrevet August 26, 2009 Jeg har endelig fået taget mig sammen til at få en aftale i stand med slagteriet om levering af blod. Men hvordan er det nu med koagulering? Skal jeg putte salt i eller hvordan? Skal nemlig bare stille en spand derud og så hente det senere. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
DKWiechert Besvaret August 26, 2009 Rapporter Share Besvaret August 26, 2009 Det kan sagtens holde sig en dags tid eller sådan uden salt, men ellers skal der salt i, ja. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Maka Besvaret November 4, 2012 Rapporter Share Besvaret November 4, 2012 Hej kan godt se at dette er et gammelt indlæg men håber på lidt hjælp alligevel:-) hvor meget salt skal man bruge pr. liter blod for at det ikke klumper? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.