Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Sidste uge
 2. Jeg er enig med ovenstående. Vores labrador hvalp havde også problemer, men det hjalp at lade ham sove i kurven ved siden af vores seng i et par uger. Derefter flyttede vi kurven ud i gangen, hvor han efterfølgende fik lov at overnatte. Ingen problemer derefter. Håber du kan få det er til at gå op Vh, Manja fra c.guiden
 3. Hej, jeg og min kæreste har vores dejlige Staff på 9 måneder. Han har altid ligget i vores seng når der skal soves. Vi har nu valgt at finde en “seng til hunden” som er i samme højde som vores egen. Vi har prøvet at få ham til at sove i hans nye seng snart på fjerde dag. Han vælger i stedet at ligger sig under sengen at sove. Skal vi evt finde en ny seng hvor der er højere vægge om siderne så han føler sig mere tryg. der kan en gang i mellem komme et par piv nede fra sengen. Men ellers tror jeg han har det fint dernede. Hvad synes i man kunne forsøge at gøre?
 4. Hej, Synes det er fint at I erkender at det er en for stor mundfuld for jer selvom hun er en helt almindelig hvalp . Havde hende af min været ældre (10 mdr), så havde jeg hapset hende for hun ser sååå sød ud, men det går ikke med kun 5 mdrs forskel desværre. Håber I finder et godt sted til hende der vil træne med hende. V.H. Sille
 5. Jeg er med på at du har nogle problemer - men herre gud den er kun 5 måneder og for mig lyder det som en helt normal hvalp og jeg håber I finder en som virkelig vil gå ind for sagen. Det er ikke svært at have en hvalp - men naturligvis afhænger udfaldet jo af om I virkelig inderst inde gider? Jeg håber for hundens skyld og det er den I skal tænke på at I får den omplaceret korrekt så den ikke ender som en kastebold. Og så skal man altid huske på at ejers sindstemning smitter enorm meget af på en hund - uanset alder. Jeg har ikke læst dine andre indlæg herinde.
 6. Gæst

  Omplacering af ung hund

  Jo jeg har spurgt til råds herinde for ikke så længe siden. Det har været en lang "kamp" hvor vi har kæmpet i øst og vest i forhåbninger om at situationen kunne forbedres eller lettes. Desværre har jeg langt om længe erkendt at løsningen vil kræve meget mere end hvad jeg/vi er i stand til.. Jeg er syg med stress/depression og det er kun blevet forværret, jeg er jo oveni hatten gravid. Så en rigtig træls og hård situation..
 7. Sig mig, er det ikke den I har spurgt om nogle råd til herinde den sidste tid? De minusser du skriver er heldigvis ikke alvorlige og helt normale for en hvalp - hvis ikke de fra starten af lærer at finde ro, så bliver træningen lidt sværer men det er slet ikke umuligt.
 8. Jeg har fra andre blitt rådet til å kontakte raseklubbens avlsråd, for å informere om min hund, men jeg kan ikke se at klubben har noe avls-råd, dessuten er min hunds oppdretter leder av Dansk Drentsche Patrijshond Klub, og hun er jo allerede infromert.
 9. Min hund, en Drentsche Patrijshond, kjøpt i Danmark av Johanna Jongstra, eier av Østjysk Hundecenter/Bjarup Søgård/Mosehøjs Kennel, fikk som 4-åring påvist albueleddsdysplasi, hofteleddsdysplasi, patellaluksasjon grad 2 av 4 og artrose i den ene albuen. Den haltet allerede 3 uker etter at vi fikk han, ved 4.5 mnd. Plaget med halthet undervegs. Informerte oppdretter undervegs, vi fikk aldri noen råd. Oppdretter avfeier oss og sier vi finner på løgnhistorier. Den vil trenge smertestillende daglig livet ut, og jevnlig fysikalsk behandling livet ut, kanskje operasjoner i sine ledd etter hvert. Har man noen rettigheter som hundekjøper i Danmark? Er norsk, og kjenner ikke til reglene. Den er stambogført i DKK. Rasen er en jakthund, men vår hund kan aldri brukes som jakthund på grunn av sine leddplager.
 10. Gæst

  Omplacering af ung hund

  Hej pivpiv. Jeg har rettet annoncen. Tak for din feedback ☺️
 11. Hvad er grunden til at I skal af med hende? Det er vigtigt at nævne hendes "minusser" også, så ny ejer ved hvad de går ind til og hunden ikke ender som kastebold.
 12. Gæst

  Omplacering af ung hund

  Det er med et blødende hjerte min kæreste og jeg er nødsaget til at omplacere vores herlige hvalp på 5 mdr, grundet problematikker i min graviditet. Ud over at være halv berner sennen har hun også border collie, schæfer, labrador og husky i generne. Jytte er utrolig intelligent, lærenem, lydig og kærlig. Hun elsker at kunne boltre sig på en masse udenomsplads. Hun er vant til en stor grund, da vi bor på landet og dette vil selvfølgelig være et af kravene, da hun har meget energi og har brug for at kunne rende en masse. Jytte er trænet fra vi fik hende og er skarp på opmærksomhed og indkald. Hun kan være alene i hvertfald 4 timer, mere er der ikke forsøgt med, da jeg går hjemme. Hun elsker samvær med børn og har været vant til dette siden hun var helt lille, derudover elsker hun at tumle med andre hunde. Hun kan fremstå usikker ved første møde, men bløder hurtigt op efter kort tid og er derefter klar til sjov og leg. Hun har været i omgang med både hunde på hendes egen alder, men også ældre hunde. Jyttes "minusser" er at hun sommetider skal have hjælp til at koble af, hun skal simpelthen puttes, ellers bliver hun alt for overgearet og bliver nappesyg, eller går hvileløst rundt og piver. Hun kan også når hun er overgearet have tendens til at hoppe op. Vi har generelt krav til at hun kommer et sted hen med plads, evt. andre hunde, da det er en fin måde for hende at få afløb for energi samt at hun ikke lades alene for længe på ugentligt basis. Håber på at kunne finde hende det bedste hjem.
 13. Vi kjøpte hund av Johanna Jongstra, leder av Dansk Drentsche Patrijshond Klub og Østjysk Hundecenter, nå kalles stedet for Bjarup Søgård, i 2015. Allerede 3 uker etter at vi kom hjem med vår hund haltet den. Da den var 4 år fikk den påvist albueleddsdysplasi, hofteleddsdysplasi, patellaluksasjon grad 2 av 4, og artrose på albuen. Hunden haltet ofte og vi informerte jevnlig oppdretter. Vi fikk aldri noen råd. Dette var vår første hund, så vi håpet på å få råd og oppfølging undervegs. Sommeren 2019 informerer jeg Johanna om vår hunds diagnoser. Hun sender meg melding om at hun skal svare meg på epost. Jeg får ingen epost. Over 3 mnd senere skriver jeg en anmeldelse av hennes hundeoppdrett på hennes facebook-side Bjarup Søgård I/S. Da svarer hun meg at jeg lyver og finner opp historier. Jeg har også informert klubbens valpeformidler om vår hunds diagnoser og manglende oppfølging som valpekjøpere av deres leder, uten å få tilbakemelding. Vår hund må få smertestillende hver dag i resten av sitt liv, gå til fysikalsk behandling livet ut og sikkert også opereres etter hvert.
 14. Må jeg spørge hvorfor du vil bruge jakke til hende? Jeg har ikke jakker til mine, kun tørre dækkener og der bruger jeg bare dem fra hestens helse fra nordhunden og et mærke mere jeg ikke lige husker - de er løse og dejlige.
 15. Hejsa, jeg har en labrador retriever pige på 1 år men da hun er en meget lang og smal dame kan vi ikke rigtig finde en frakke der passer hende. Hun er en str large men er 60 cm over ryggen, nogle der kender nogle der forhandler specielle størrelser eller tips og tricks?
 16. pivpiv

  Ferie med hund

  Mere skjult reklame. Nå men hunden har ingen glæde af at komme med dig til tyrkiet en uge, det var noget helt andet hvis du flyttede derned. Jeg ville lade vaps blive hjemme og så ville både du og hund have en god ferie.
 17. Hofferne

  Ferie med hund

  Jeg tænker, at det her bare er en dårligt skjult reklame - men ellers vil jeg bare sige, at det dummeste du kan gøre er at tage en hund med til Tyrkiet. Hvad glæde skulle den have af det? Flyvetur, varmen osv. er ikke for hunde...
 18. Hvis dette er et seriøst spørgsmål OG ikke en skjult reklame - for dem kan vi ikke lide herinde på forummet. Her handler det KUN om hunde - så vil jeg anbefale at du lader din hund blive hjemme. Jeg ville nok holde mig fra at tage til et krigs hærdet land - 😏
 19. Fx ruskeleg med et stykke skind eller et fleece tov træk legetøjet gennem græsset væk fra hunden og lad den fange det og forsøge at trække det ud af din hånd, hold igen og lad hunden ruske og trække og “vinde” ved at trække det ud af hånden på dig;) det handler om at du har det sjovt og lægger masser af energi i legen;) juble og rose, klappe i hænderne og virkelig lyde glad😉
 20. Tusinde tak for dig svar! Har du eksempler på "vild leg"? 🙂
 21. Hanse

  Ferie med hund

  Næste år skal jeg ud at flyve for første gang i mit liv, en uges ferie i Tyrkiet, og jeg er helt vildt spændt. Jeg har alting i orden. Jeg har købt en kuffert og en bæltetaske på https://ferieudstyr.dk/. Rigtig fint, jeg er meget tilfreds. Jeg har fået fornyet mit pas, er åbenbart blevet lavere siden sidst... Hvorom alting er, så vil jeg rigtig gerne have Buster med på rejsen, men jeg ved ikke, hvordan man gør. Skal man have en rejsetilladelse eller lignende? Han er en 5 år gammel, ruhåret kromfohrländer. Jeg håber, I kan hjælpe mig. På forhånd tak. Mvh. Hans
 22. Tidligere
 23. Obs for at kunne dreje hunden væk fra det den stirrer på er det ofte nødvendigt at bruge halsbånd i stedet for sele.
 24. Det forsvinder ikke af sig selv og skal stoppes nu, det du skal gøre er simpelthen at forhindre hunden i at springe efter blade, hold fast i den, drej den væk fra blade når den starter med at stirre på dem, vær hele tiden på forkant og sørg for at træne små sjove øvelser du kan belønne rigeligt, beløn helst med leg, masser af vild leg med dig vil gøre dig mere interesant
 25. Min Ft springer spaniel hvalp på 4 mdr. er ekstrem optaget af blade, der flyver, og andre bevægelser, når vi er på gåtur. Hun får tunnelsyn og er hverken til at kalde til sig eller få kontakt til. Jeg har brug for at vide, om det er noget vi som ejere må "acceptere" og satse på, at hun vokser fra det. Eller om der er nogle konkrete øvelser vi lave lave, for bladene er knap så interessante. Vi går til hvalpetræning, hvor vi også spurgte ind til mulige løsninger, men fik svaret "gør jer mere interessante end omgivelserne". Vi har prøvet at løbe, hoppe, have bolde med, gode godbidder osv. Men intet holder på hendes opmærksomhed. Håber at nogen herinde, kan hjælpe os på vej.
 26. Good maintenance of your hair is essential - it determines how long it will last. Hair weaves and bundles are welcomed by many celebrities because they give women fuller and thicker looking hair.Brazilian Hair are gorgeous and natural looking as well as smooth and shinny so that you look great. You should take good care of your hair bundles to ensure they have long lifespan and no damage to your own natural hair. Here are some tips that you can do to care for your Brazilian Curly Hair . Here’s how to maintenance your Brazilian hair weave: To take care of your Brazilian hair weave bundles, the most important thing to do is have the weave applied professionally. To apply your hair bundles properly, it will be easy to care for and looks wonderful. If your Full Lace Front Wigs is not applied properly, it may come out earlier than it should or it will tense your natural hair which will cause excessive hair damage and breakage. Brush your hair twice a day, starting at the tips. When brushing, hold your hair in the middle. Gently and slowly brush out the tangles at the ends, working your way up to the top of your head. Don’t brush vigorously as this will cause the hair to shed. A detangling brush or wide-toothed comb may be used to brush out severe tangles. Keep chemical processing and heat like curling, flat irons, and other excessive use of heating appliances to a minimum to keep the hair strands strong and supple. If you plan to use an iron on the hair, make sure you apply a thermal protection spray first. Always brush your hair before washing it.Gently wash your hair in warm water with sulphate-free shampoo, taking care not to scrunch the hair as this will cause tangling. If you have used a lot of product on your hair and it’s not attached to your head, leave it to soak for 10 minutes.Rinse your hair with warm water.Apply sulphate-free conditioner, remembering not to scrunch the hair.Rinse the conditioner out thoroughly under warm water. Dry your Brazilian hair bundles using a thick towel. To pat it dry rather than rub it.If you have to use a dryer, do so when you absolutely have to as frequent heat will destroy virgin Brazilian hair bundles. Use a wide toothed comb or a weave brush to carefully comb and style your hair bundles. Work slowly from section to section to avoid tugging or pulling which may lead to breakage. If the bundles or your scalp is dry, apply a light oil or moisturize your scalp as you comb it out. WigginsHair Website:https://www.wigginshair.com
 27. Human hair Wigs are being worn for a variety of reasons,whether you are covering up hair loss or you"re just wanting to switch up your hairstyle often,wearing a Lace Wigs lets you change up your hair without having to harm it by using heat or harmful chemicals.We change our makeup daily,why not our hair?More and more women love wearing Lace Front Wigs,why? Why Should You Wear Human Hair Lace Wigs? Wearing a wig or human hair weave gives our natural hair a break from daily maintenance routines that may cause damage and weaken the hair such as heat,breakages,chemicals etc.Imagine having to blow dry your hair every day or sit under a drier every week just so that you don"t walk around looking like you are having a never-ending bad hair day.Such things do more harm than good to hair and that"s why we opt for weaves/wigs. In case of hair loss or damage,wearing wigs is a great way to protect the hair as it grows back or heals. Human Hair Lace Front Wigs Are Easier to Style,While some synthetic wigs are rigid in appearance and feel firm to touch,a human hair wig is more versatile. The client will be able to get a human hair wig styled to their preference,and many are very easy to cut to shape. If they want more volume,they can get a layered style and a feminine look by having a shoulder-length wig. With a human hair wig,it can even be colored in a different shade. But wig wearers need to go easy on the color. Even with a wig,too much colorant can damage the hair. Protecting your natural hair.In line with protecting our natural hair,wigs and weaves give women room to play around with length,color,and texture without worrying about having to interfere with our natural hair. At times we just want a fresh new look and wigs/weaves help us achieve this. They Have Good Heat Resistance,Some synthetic wigs are not very heat-resistant,and if they get too close to a heat source or open flame,they can melt or permanently frizz. With a human hair wig,heated rollers,curling tongs and blow dryers can be used with no problem. This makes a human hair wig more versatile. They Tangle Less,A synthetic wig can tangle fairly easily,as the hairs are thicker than natural hair. When a human hair wig is made,the fineness of the hairs means it is less susceptible to tangling. Although this can and does occur at times,it is less frequent than with a synthetic wig. They Last Longer,Human hair wigs are more durable than the synthetic ones. Whereas a synthetic wig lasts around three to six months,wearers find a human hair wig looks good for several years. This makes human hair more cost effective when buying wigs. WestKiss Website:https://www.westkiss.com/
 1. Load mere aktivitet


×
×
 • Tilføj...