Hop til indhold

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 19-05-2019 in all areas

 1. 5 points
  Der er godt nok stor spredning på de typer I kigger på Jeg vil stadig anbefale jer at glemme udseendet, og så finde ud af hvilken hund der passer til det I vil lave med den. Derfor vil jeg varmt anbefale jer at læse om de forskellige racer, før I beslutter jer. Det betaler sig i den sidste ende, hvis man har sat sig grundigt ind i den race man vælger - hvis alle gjorde det sad der ikke så mange hunde på de forskellige internater. Der findes så mange forskellige race, at det burde være muligt at finde den der passer bedst til jer - men det kræver at man sætter sig ind i det. Boldleg er Ikke aktivering!!! For meget bold giver en stresset hund. Lange gåture er altid godt, men kan ikke erstatte aktivering. De fleste racer er lavet til et formål, og får hunden ikke det opfyldt på en eller anden måde, risikerer man at den selv finder på noget - som så ikke altid er det man kunne ønske sig. Du nævner at I begge er vokset op med hunde - men det er bare ikke det samme som selv at have det fulde ansvar. Man får kun sin "bedste ven" ved at give den hvad den har behov for.
 2. 2 points
  Træning ude er vigtigt, det giver nogle gode forstyrrelser og jeg vil mene at man virkelig skal være dygtig for at kunne undvære hold træning og siden at du nævner bold kast, så vil jeg mene at der er brug for et trænings sted. I det mindste bare som vejledning og et sted hvor man får friske øjne på det man laver . Samt man har de andre hunde som "forstyrende elementer", det er guld værd. Og så forbyd bold leg, det er der sjældent noget godt i, det stresser og det kører hunden op fremfor at trætte på den gode måde. Lange gåture er altid godt, men hjernetræning er det bedste, det trætter så dejligt. Så gåture ja selvfølgelig, men hjernegymnastik/træning er mindst lige så vigtig.
 3. 2 points
  De fleste hunde fælder, sådan er det bare, og det må man tage med hvis man vil have en hund Måske I skulle se bort fra hvilken hund der ser pæn ud, og hellere lægge vægt på hvad den har behov for, i forhold til hvad I kan/vil tilbyde den. Motion er én ting, træning er noget andet, og mange hunde har brug for begge dele for at være glade, tilfredse hunde.... Umiddelbart vil jeg mene at alle hunde kan bo/leve på 90m2, det komme bare an på hvor meget man lufter og træner dem udenfor hjemmet og haven. En border collie er nok ikke hvad jeg ville anbefale jer - det er en meget aktiv hund, som bestemt ikke vil trives med nogle gåture et par gange om dagen. Den skal arbejde med sit hoved for at trives og være stille og rolig når den er indendøre.
 4. 1 point
  perfekt. Ja herinde forstår vi glæden ved en fast pølle
 5. 1 point
  Det er der ingen i hele verden der kan svare dig på. Den kan komme til at ligne en af forældrene og den kan blive en god blanding, den kan falde ud til alle sider og først når den er udvokset kan du selv fortælle hvad den ligner og hvor stor den bliver. Avler (for en opdrætter er seriøs og indrømmer at man ikke kan spå om noget uvist) kan på ingen måde svare dig på hvor stor den bliver eller den ser ud. Så lige meget hvor gerne jeg ville hjælpe dig, så siden du ikke har købt en race men en blanding, så vil du ikke kunne få et sikkert svar. Nogen vi kender fik et kuld ups hvalpe (en løbsk tæve stak af), de var krydsninger af islandsk fårehund og tysk ruhåret - der er ikke to ens hvalpe. Nogle er kæmpe som ruhåret og andre små som fårehunden, nogle gule som fårehunden og med blød pels, andre gul men med stive børste som den tyske ruharet. Nogle andre var broget som den tyske ruhåret. Der kom mange hvalpe og som skrevet var ikke to ens. Nogle havde et skønt sind, andre var nogle usikre knurrende stakler. Ikke en blanding der kan anbefales, men en blanding der virkelig viste hvor stor forskel der kan være i et kuld.
 6. 1 point
  Det er også derfor at I skal lave nogle øvelser med hende fremfor en anden leg. Øvelser trætter og får hjernen på andre tanker. Kontakt øvelser er rigtig gode og kræver fokus fra hunden og så trætter de så skønt Det får lige hunden lidt ned i gear. Den hale er jo også sjov, den er bare lige der og den vifter af en hele tiden Men bare rolig, træning og snart er halen bare et vedhæng
 7. 1 point
  Selvfølgelig. Alt er også vasket, støvsuget mange gange og der er sprøjtet i revner og sprækker hvor støvsugeren ikke kan komme til.
 8. 1 point
  En border collie vil være et rigtig dumt valg hvis ikke i vil gå til en eller anden form forhundesport, det første i skal gøre er at sætte jer ind i hvad de enkelte racer kræver af aktivering, motion er et mindste af det hele;)
 9. 1 point
  Jeg ville helt klart vende det med dyrlægen, det er så sårbart et område , øjnene, så jeg ville ikke være glad for at vente og se tiden an eller selvbehandle. Kan hun have allergi? Jeg håber snart hun er frisk igen, god bedring


×
×
 • Tilføj...