Hop til indhold

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 11-11-2017 in all areas

 1. 5 points
  Virkelig smuk tur. Startede kl 7:30 hvor frosten stadig havde fat i overfladen, den måtte dog efterhånden overgive sig til solen , men det var stadig dejligt køligt hele turen. Mine ben begyndte at blive trætte omkring den 16. kilomter men vi hang i! Jeg løb 5.5km fredag, 9km igår lørdag, og så de 22 idag. Tror ikke jeg skal løbe igen før på onsdag
 2. 4 points
 3. 3 points
  Hundehvalpen er nu blevet 7 mdr. Og der er endda små tegn på hun begynder at få bare en lille smule voksen fornuft - Kun en smule, men trods alt den rigtige vej Vi er på den anden side af alle skader og kennelhoste nu, så hun får lov til at arbejde lidt på mine får nogle gange i ugen. Efterhånden skal der til at kommando på en del ting og vi skal have lært hende lie down og stå. Så nu begynder det at blive sjovt. Vi bøvler stadig lidt med en besværlig øjenbetændelse, som rammer hvalpe og unghunde og er fandens besværlig at komme af med, men den skulle gerne forsvinde af sig selv når hun bliver ældre, når bare vi drypper øjne. Så det gør vi. Hun er stadig sådan en lille turbo ting, der gør alt temmelig meget og temmelig hurtigt. Hun bevæger sig så sindssygt hurtigt. Men på fårene formår hun dog at skrue lidt ned for intensiteten og det er hun også temmelig meget nød til på mine får, som løber virkelig meget og hurtigt hvis de ser deres snit til det. Lidt af træningen fra sidste uge: Og så bliver hun sørme også en køn lille en efterhånden
 4. 3 points
  De er fint at give plads, men det er også vigtigt som Piv skriver, at give sig til kende. Om ikke andet, så for at hesten ved at det "bare" er mennesker der lusker rundt i skoven.
 5. 3 points
  Det er da egentlig meget heldigt og rart at vide, hvis nu man skulle få lyst til at lave ballade
 6. 3 points
  Charles fandt et hjorteben den anden dag, det var kun et lille et, sikkert fra en muntjac, det gled ned med klov og det hele ....han gad ikke bytte med den håndfuld tørre godbider jeg stod og viftede med? -Sjovt nok
 7. 3 points
  Det kunne se ud som om vagabonden er vandret videre
 8. 2 points
  Den vil jeg kraftigt fraråde til hvalpe som jo bider i alt! Batterier er livsfarlige, hvalpen er i rigtig stor risiko for at dø hvis den sluger et batteri og det kommer den nemt til hvis den bider legetøjet i stykker!
 9. 2 points
  jeg kender ikke en eneste labrador der fryser under motion om vinteren.
 10. 2 points
  Jeg er faktisk ganske sikker på at det også passer Terkel bedre. For jeg er ganske sikker på at han ikke synes det er så sjovt igen at gå rundt og pive og ikke helt vide hvor han skal gøre af sig selv. Og det er ikke fordi der er tæver i nærheden - den eneste er Iso, og hun er som sagt steriliseret. Han er ganske enkelt bare dybt forstyrret af de hormoner, som ikke gør ham damefikseret, men bare snotforvirret...
 11. 2 points
  Hej - tillykke med din lille hvalp hvor ser hun dejlig ud! Jeg tror bare du har en glad hvalp, og jeg tror du skal analysere lidt mindre. Jeg synes det lyder som ganske almindelig hvalpeadfærd - hun vil gerne møde nye mennesker og hunde, men viser alle at hun er en lille hvalp, der absolut ikke er farlig. Jeg vil foreslå dig at snakke med din hvalpetræner om det, bare for at få ro, for jeg synes at hun lyder som en ganske glad og normal hvalp.
 12. 2 points
  Mon ikke der er stor forskel på hvad forskellige hunde har det godt med? Her får Luffe stort set alle ben vi kan komme i nærheden af, undtagen kyllingeben (som jeg egentlig ikke rigtig har nogen reel grund til at undgå, ud over at Luffe har en tendens til at kvase og sluge hurtigere end godt er). Store okseknogler bruger vi en gang om ugen, men de bliver konfiskeret så snart interessen for dem tager af, hvilket sker når der ikke længere er noget ordentlig kød på. Ellers bruger vi hesteknogler, lammeben, inkl. benet fra de lammekøller vi selv spiser (jeg laver dem meget røde, så knoglen er stort set rå), grisefødder og ben fra rådyr + det løse. Jeg bilder mig ind, at Luffes mave er ekstra godt forberedt til de udfordringer det måtte give, fordi han stort set lever udelukkende af BARF, men om det bare er fantasi skal jeg ikke kunne garantere.
 13. 2 points
  har allerede fået penge fra forsikring (inkl vagttillæg) så vil godt lige gøre noget god reklame for Danske Forsikring
 14. 2 points
  Ja men ikke helt så kraftig de er rigtig gode faktisk mine elsker dem
 15. 2 points
  Hjorteunderben er også guld værd, så fat i din "vildt pusher" og spørg om ikke du må få sådan nogle. Jægerne smider dem bare ud, men hundene elsker dem. Vi gemmer dem altid når vi har hjortevildt hjemme og dem der har fået af dem har været meget tilfredse.
 16. 2 points
  Det kunne jo være, han vendte "hjem", hvis han så, der var skrevet her i tråden. #jegerlidtnaiv
 17. 1 point
  Tusinde tak for dit svar😊. Har faktisk overvejet om det er mig der virker anspændt og det er det han reagerer på.
 18. 1 point
  Hunde er forskellige så det er svært at sige hvad vil virke på din hund. Jeg har prøvet serene um på mine to yngste meget forskellige beagler i forbindelse med nytår - hvilket ikke virkede så godt. Jeg kender ikke zylkene eller calm. Det som virker her hos mig er Adaptil - både i stik kontakt og spray. I år skal de prøve halsbåndet - som jeg tager i brug her i løbet af den kommende uge. Adaptil via stik kontakten har allerede kørt i ca 14 dage nu. Udover det får de på selve aftenen tilført Bach rescue remedy i dråbeform som de får med lidt leverpostej eller lign. i løbet af aftenen - det er et middel man ikke kan overdosere med
 19. 1 point
 20. 1 point
  Tak for svar! Ja, netop Aussien har vi haft oppe og vende flere gange her de sidste par måneder. Jeg smider en besked til Maria, og håber på at hun ved noget om hyrdehundene i forhold til børn. Dansk Spids havde jeg faktisk ikke skænket så mange tanker, men det kunne da klart også være en mulighed. Lige nu er den islandske fårehund også virkelig med i overvejelserne... *suk* alle de muligheder... Jeg påtænker at tage kontakt med nogle forskellige opdrættere af de racer vi i sidste ende udser os, og spørge pænt om vi må komme forbi til lidt hunde-snak om deres hunde, inden vi tager en endelig beslutning. Og angående DKK stambog, så er det allerede planen at den skal følge med, hvis vi altså ender med en race-hund denne gang og ikke tilfældigvis støder på den perfekte blanding inden.
 21. 1 point
  jeg bruger mine løbesko, som er salomon speedcross og inov8 x-claw.
 22. 1 point
  de bulldogs/bullterriere jeg kender går ikke ret gerne ud i regn!! kulde i sig selv er nok ikke så stort et problem, men de er jo ofte ikke de mest aktive hunde, og deres pels ER kort, så jo de vil fryse. De langhårede chihuahuaer fryser let pgs deres meget lille kropsfylde, men jo de kan da holde varmen lidt længere end de korthårede. Jeg har ikke voldsomt meget erfaring med hårløse, udover Zen som kommer her hos os. er ikke sikker på hvad han er men højst sansynligt mexikansk hårløs. Det skal være ret koldt før han fryser, som i meget kold regn! Han hader når jeg giver ham dækken på Let frost har han ikke problemer med.
 23. 1 point
  Jeg stemmer ind med crazydoglady her, Bananna fik også ved sundhedstjek konstateret en mislyd ved hjertet, formentligt pga. alderdom. Hun bliver 13 år her i det nye år. Dyrlægen mente ikke at det var nødvendigt med flere undersøgelser, for hjertet er slidt af alder. Bliver det værre og jeg ønsker behandling så kan vi se på det til den tid, men som det er nu, og hun er frisk frejdig og løber rundt, så ser jeg ingen grundet til det.
 24. 1 point
  ja der er lidt mere kapow i det tyske. Jeg syntes I gjorde det rigtige, uden tvivl og som rytter ville jeg stikke et stort smil og hilse. En dag gik vi i skoven og der var det rytteren der kom bag på os, shit det gav et godt grin. Vi var gået over en lille bakke og stod og plukkede svampe og pludselig stod der en hest med rytter lige bag os og jeg så dem ikke før rytteren sagde HALLØJ, shit jeg gav et spjæt. Det viste sig så at vi kendte hest og rytter men hun troede vi havde opdaget hende. Så spørg lige hvem der blev drillet godt og den gamle hingst var bare glad for at møde damen med hestebolcher.
 25. 1 point
  de andre vi har mødt, har også syntes vi opførte os korrekt ved at stå stille - det gjorde hun sådan set også, men manden opførte sig i hendes øjne dumt. der er også rådyr, egern og harer i skoven, men måske vil hun også dressere dem til at stå ret på stien
 26. 1 point
  Jeg lufter næsten dagligt hund på et område, hvor der er ridestier, og derfor møder vi tit heste og ryttere. Jeg tager Sinus i snor, trækker ud til siden og står stille til de er redet forbi, og de fleste ryttere siger tak og er glade for at vi viser dem det hensyn. En kommentar om at det var dumt fordi hesten er et flugtdyr kan man da ikke bruge til noget. Hun skal ikke ride ud hvis ikke hun tror hesten kan klare det de møder. Der er da ingen garati for at der ikke er nogen der pusler inde mellem træerne.
 27. 1 point
  Jeg ville sørge for at rytter og hest har set os, for hesten kan blive forskrækket over at der pludselig står noget inde i skoven (de ser ikke ret godt og er flugtdyr) og så ville jeg træde et godt stykke ind i skoven for ikke at skræmme hverken hest med hundene og for at skærme hundene fra hesten så de ikke bliver skræmt. Som rytter ville jeg sætte pris på at folk giver sig til kende og red jeg på en usikker hest, så ville jeg stoppe op og pænt spørge om i ville gå et skridt ind i skoven bare imens jeg red forbi jer. Og det der med at hesten er flok dyr og ville gå ind til jer, det er fandeme noget fis - hesten vil aldrig gå hen til et par hunde de ikke kender og slet ikke med rytter på ryggen Hun havde nok en dårlig dag.
 28. 1 point
  Nøjagtig det samme her. Jeg ville bare nyde hende og i forvejen med den alder ved man jo at man ikke længere tæller årtier man har tilbage med hende. Jeg ville kramme lidt ekstra og så lade hverdagen gå som den plejer.
 29. 1 point
  Det ville jeg springe let og elegant hen over, når hun ellers virker frisk. Hun skal højst sandsynligt ikke udsættes for ret meget mere, før man siger stop, så jeg ville nyde min glade olding og ikke gøre mere i det.
 30. 1 point
  Jeg står faktisk i samme situation p.t. Hvad skulle formålet med røntgen være? At hun evt. skal have medicin? Og hvordan er fremtidsudsigterne så fald? Jeg kan godt forstå at du ikke vil trække hende igennem en masse undersøgelser, eller begynde at eksperimentere med en masse ting, når hun har den alder hun har og ellers virker frisk, glad og smertefri. Mikkel er lidt yngre end Greta, til gengæld har jeg længe vist at han havde noget med hjertet, da det blev konstateret for 3-4 år siden ved en hjertescanning(der blev lavet efter at der var fundet en mislyd) Derfor kom det ikke som så stort et chok, da vi var til det årlige sundhedstjek i sidste måned og vores dyrlæge kunne høre at mislyden var noget forværret, så han skal have røntgenfotograferet sit hjerte. Jeg har egentlig ikke tænkt det som noget "negativt", men at det kan være en fordel at kende omfanget hvis han engang i fremtiden skal have noget medicin, i narkose eller hvad ved jeg. Mikkel er desuden også stadig frisk og rørig, hans alder taget i betragtning. Dog uden at det er på hvalpe- eller unghundeniveau Og han får ikke noget medicin fast.
 31. 1 point
  Callemanden mister sin manddom inden Cassi går i løb igen. De to første gange gik fint og det var kun de dage hvor Hun var højløbsk at de skulle holdes adskilt når man ikke var ved dem. Sidste løbetid fik ham helt til at tabe hovedet. Normalt har han kunne være i bur om natten, når hun var i løb, sidst sang han serenader. Han kunne overhovedet ikke finde ro og var generelt ret stresset. Jeg nægter at sende ham væk i tre uger... folk kan kalde det hvad de vil. Der sgu nok værre ting at gøre ved ham...
 32. 1 point
  velkommen til først fodrede jeg med det, jeg syntes havde den bedste sammensætning af ingredienser og var kornfrit. kræet fik tynd mave så der røg det princip... derefter med noget, der ingrediensmæssigt var lidt skod, men hendes oels og mave var fin så fik hun konstateret gigt, så nu bruger jeg specialfoder - ikke ret spændende mht indhold, men hun fungerer fint på det det er lidt svært at se hvad du gerne vil bruge oplysningerne til - er det til din egen hund, for at sælge foder eller en skoleopgave?
 33. 1 point
  Det er normalt. Det du beskriver er ikke usikker men dæmpende, og det gør hvalpe
 34. 1 point
  jeg har ikke diskuteret BARF med hende og det indeholder jo også andre ting end knogler - hun fortalte bare om hendes erfaring med hunde, der var kommet ind til behandling efter at have spist ben. igennem årene har jeg hørt og læst om mange forskellige holdninger og erfaringer om ben - sågar nogle der mente, at kogte kyllingeben var ok.... jeg tror bare at Loui var uheldig forleden mht benet og måske sker det aldrig mere.
 35. 1 point
  Hvis du er nervøs for splinter, (der sker intet når bare benene er rå) men er du alligevel nervøs så køb haler fx gris eller okse eller hals af kalkun, kylling eller and, de kan ikke splintre de virker rigtig fint;) ( and og grisehaler med skind kan være lidt fede, nogle hunde tåler det ikke så godt så prøv dig frem)
 36. 1 point
  For mig lyder det også meget normalt for en hvalp og tillykke med den smukke hvalp hun ser dejlig og rigtig fræk ud
 37. 1 point
  Der var et rart og kærkomment svar - mange tak skal du ha’ 😄
 38. 1 point
  De kan køber der hvor man køber BARF--foder 😃🐾
 39. 1 point
  Hun har foreslået vende-rundt-metoden. Så vi benytter os af den, samt stop-metoden. Men hun siger vi skal have tålmodighed og det ved vi.
 40. 1 point
  Jeg er i dyrekassen Danmark. Har haft alle mine hunde der. De 3 jeg har nu er ikke sygeforsikret - da det ikke kan svare sig. Jeg har en udvidet ansvar på mine beagler da den dækker hele Europa. Penge til dyrlægen lægges væk på en særskilt konto og til nu har det fint dækket når en af vores beagler har haft behov for dyrlæge.
 41. 1 point
  jeg har i Danske Forsikring/ Topdanmark med 750 kr i selvrisiko og 10 % af det resterende beløb. de dækker samme skade indenfor 60 dage, men det er ligegyldigt, om der er flere regninger, hvis beskrivelsen af skaden er den samme. jeg har aldrig haft problemer med at få dækket det, jeg mente jeg havde krav på god bedring med Charlie
 42. 1 point
  Grunden til at mine hunde er neutralisrede er i bund og grund fordi de er fra internat, og det er internaternes MORALSKE PLIGT at sørge for at INGEN af de dy der kommer gennem deres døre kan formere sig, og yderligere medvirke til det sindssygt store problem der er herovre med herreløse/dumpede hunde. Man kan ikke stole på mennesker!!! og det er derfor ikke nok at sige "du må aldrig lade denne hund/kat/ formere sig". Med et neutraliseret dyr er man udeover det problem, og ja, det kan da godt være mine hunde har problemer jeg ikke kan se, men så skjuler de dem fandme godt.. jeg er altså ikke helt idiot når det kommer til dyr. Det store billede er vigtigere end individet i det her tilfælde, og det har jeg det HELT fint med.
 43. 1 point
  Der er vi heldigvis så forskellige. Jeg kan godt se, at andre kan have andre synspunkter end mine uden de nødvendigvis er mere eller mindre korrekte end mine.
 44. 1 point
  Sæsonens førte halvmaratondistance. Det var så smuk og kold en morgen! Er ok tilreds med løbetempo for distancen (6:13 min/km), vil dog meget gerne forbedre det henover de næste par mdr. til under 6 min! Dexter var super, ELSKER hans nye sele, han blev ikke på noget tidspunkt træt i ryggen
 45. 1 point
  Interessant diskussion. Hunde, katte og heste er vist de eneste dyr der traditionelt er domestikerede. Hos heste er det normen at kastrere hingste der ikke er helt exceptionelt velegnet til avl. Der er konkurrencer hvert år for at bestemme hvilke af dem der skal avlsgodkendes. Hos katte er det vist også ret udbredt at neutralisere dem for at formindske populationen. Jeg har lidt svært ved at se hvorfor det er så problematisk at kastrere hanhunde der ikke skal bruges i opdræt? Det er et minimalt indgreb og jeg er lidt forfærdet over hvor mange hundeejere der bare synes deres dejlige lille hund skulle have et kuld hvalpe bare fordi det kunne være "hyggeligt" - og så se hvor mange hunde der bliver aflivet hvert år? Og især hvor mange der bliver aflivet i internater.
 46. 1 point
  Hej Theo, tusinde tak for dit udførlige svar. Vi har lige hentet vores danske spids i torsdags, så er er blevet de heldige ejer af sådan en lille størrelse rigtig god aften
 47. 1 point
  Sæsonens første løb for vores vedkommende Super god dag, godt arrangeret, medalje samt øl vil alle deltagere, og medaljer til alle hunde, selvom det ikke var et decideret canicrossløb.
 48. 1 point
  Tror også, at det er seriøst ment og så er det synd for Ts, at hun får sådan en modtagelse. Vi kan alle tænke vores, men vi har jo allesammen været førstegangs hundeejere og begået både store og små fejl, så lad os ikke dømme, men prøve, at hjælpe istedet for, at skræmme Ts væk Til TS: Velkommen til.
 49. 1 point
  Min første hvalp... ærligt? jeg lavede ikke andet end "hvalp" i en måned mine forventninger til mig selv var så høje, at jeg kun kunne fejle (agtigt)... efter 5 dage fandt jeg mig selv siddende på gulvet mere eller mindre tudende.... havde ikke været i bad eller sovet mere end 2 sammenhængende timer i flere dage og var bare SÅ træt og hvalpebarnet bed og bed Når det er sagt, så var det helt og holdent min egen fejl. Karla er det mest tilgivende lille dyr ever - og har alle dage været en af de nemmeste hunde gud har sat på denne jord. Grunden til tuderiet skulle findes i mig selv. Jeg var hundeangst for at "ødelægge" det lille liv jeg var blevet givet ansvar for - går ud fra, at det kan samstilles lidt med det der tuderi der som oftest følger efter en fødsel Nr 2 hvalp? No problem. Var i bad hver dag, sov hele natten... fuld af overskud Johna er absolut ikke verdens nemmeste hundedyr, hun æder ALT, hun stjæler med arme og ben, hun vil have alt den store har og ejer ikke nogen former for fornemmelse af hvad der kan være farligt / livstruende... men for mig har det været 17 gange nemmere... for jeg havde ikke de samme forventninger til mig selv! Johna har ikke oplevet halvdelen af de 30 mia. ting Karla blev udsat for i socialiseringens hellige tegn. Hun kan INTET (det er ikke sandt, men sammenligner jeg hende med hvor mange øvelser / tricks Karla kunne i samme alder, så kan hun vitterligt ingenting)... tilgengæld har hun nærmest ikke bidt mig en eneste gang, hun tager ALTING oppefra og ned og er 9 ud 10 gange gået i seng når hun var træt istedetfor at køre op i en spids... Det er absolut ikke umuligt at læse til eksamen samtidig med at man får hvalp - de sover jo heldigvis meget :blink: men tag dig selv i nakken og husk på, at selv dyret ikke når at møde 4 negre i rullestol, iført blåt tøj og paryk og med en ged under armen inden den bliver 16 uger - så overlever I nok begge to alligevel....
×