Hop til indhold

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 19-07-2018 in all areas

 1. 7 points
  Quila ❤️ Ja nu skal jeg da ihvertfald ikke brokke mig over, at jeg ikke kan øve fart-billeder. Damn hun har krudt i måsen ❤️
 2. 6 points
  Jeg synes du anvender nogle menneskelige moralbegreber på hunde, som om de er bevidste om deres handlinger. Der kan jeg slet ikke følge dig. Det er ligesom at lytte til de mest varme fortalere for Hundeloven, som mener at hunde skal "straffes" med aflivning hvis de har bidt. Fordi det er "retfærdighed". - Men en hund aner jo ikke hvad den har gjort! Man kan diskutere om en hund, der har angrebet et menneske med døden til følge, er farlig, og evt. kan finde på at gøre det igen. Det ville være en god grund til aflivning. Men man kan ikke diskutere om hunden skal straffes eller "betale". Det er det rene nonsens, når det drejer sig om dyr, og det siger kun noget om at nogle mennesker ikke evner at forholde sig sagligt til emnet, men bare er styret af deres følelser - lidt ligesom dyr...
 3. 4 points
  Det var netop det der var min pointe - jeg synes altid det er farligt når folk tænker: den ser sød ud, den vil jeg have - for sådan der ser den jo ikke ud om 3 mdr. Og nu aner jeg ikke hvad det er for en hund, men i teorien kan du stå med en arbejdsmaskine, som du måske ikke lige var forberedt på. Mine FT'ere ser fx usædvanligt nuser ud som hvalpe. Men hvis man køber dem fordi de ser søde ud, så får man sig en slem overraskelse når de bliver større... For de er lavet til at arbejde og det er det de vil!
 4. 4 points
  Og med den holdning synes du det er vigtigt hurtigst muligt at aflevere hunden på et internat Jeg forstår simpelthen ikke, at du ikke benytter muligheden for at overlevere den til en person du selv har set, efter du har set hund og ny ejer sammen! Jeg håber så inderligt, at din hvalp snart får en ny familie, der forstår at elske hende for den hun er
 5. 4 points
  Oluf på morgentur Oluf på aftentur Oluf leger med bold
 6. 3 points
  Oluf har fundet et kødben, der vist blev gravet ned af en af hans forgængere for lang lang tid siden. Og han kan overhovedet ikke forstå hvad problemet er...
 7. 3 points
  Skønne Lady, som jeg har redet to gange ugentligt siden August 2017. Hun flytter desværre om en måned.
 8. 3 points
  Hvaler i Storebælt Marsvin: Gryntehval:
 9. 2 points
  Nej, men der er vel heller ikke nogen grund til at gøre mere ud af det, når det ikke kan lade sig gøre fra vores side. Det er min søster, der er interesseret, men hun vil selvfølgelig gerne møde hvalpen først og når det ikke kan lade sig gøre, så er det jo bare sådan det er Det virker som om du har meget travlt og det er ikke en måde, hun har lyst til at få hund på. Så jeg synes, du skal give hende til internatet og så må de jo tage over ift. at finde et nyt hjem.
 10. 2 points
  Wauw nogle billeder @Umulia. Elsker især Oluf i polar landskabet Jeg har endelig fået Sony telefon igen, ville egentlig have købt mig et rigtig DSLR kamera, men er nu ret tilfreds med kvaliteten af de billeder min XZ1 compact tager 😀 så her kommer lidt Dette billede er endda beskåret og dermed zoomet ind, men står stadig rimelig skarpt 👌 Taget med "Motion Eye" teknologien Et enkelt stående japansk kirsebær træ ved min mor: Inca's nye yndlings sted, stolen i udestuen Og til sidst Vallø slot, elsker at gå tur med Eddie her
 11. 2 points
 12. 1 point
  Jeg beklager at have lagt forkert link ind - her er det "rigtige" https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BJX0Ll Jeg mener at det handler om den enkle situation om hunden skal aflives. Det bør altid undersøges hvad der ligger til grund for at en hund angriber et menneske - i de fleste tilfælde er det ejers ansvar. Jeg kender til et tilfælde hvor en bekendt blev angrebet af en større hund. Han blev bidt forskellige steder på kroppen - specielt i benene og fik en dyr våd dragt ødelagt. Det var 3 unge mennesker som gik med hunden og "bare" lod den angribe ham. Hunden havnede på internat hvor den skulle undersøges nærmere - men jeg ved ikke om det er endt med aflivning. Her kan man sige at hunden bør aflives da den nærmest blev opildnet af de 3 unge mennesker - som jeg ved også er blevet straffet i dette tilfælde. Det er et meget svær spørgsmål at besvare - for hvornår er det et angreb og hvornår er det ikke?
 13. 1 point
  Dit største problem er nok, at vi i DK har omvendt bevisbyrde i sager omkring hunde, dvs. det er DIG der skal kunne bevise at hunden ikke er en ulovlig blanding - og det har du jo ingen jordisk mulighed for. Dette bliver selvfølgelig kun aktuelt såfremt hunden bliver anmeldt. Hvis jeg havde skulle skrive papirer på den hund der, ville jeg nok blot have skrevet terrier mix - men ørerne og smilet er nok henad noget stafford i den. Jeg er klar over, at du gør det her i allerbedste mening, men har du nogen ide om hvordan denne hund ville håndtere et almindeligt dansk villakvarter med trampoliner, skrigende børn, løse katte, biler osv. Rigtigt mange tidligere gadehunde magter det aldrig og lever kummerlige liv i angst for alt i deres hverdag. Selvfølgelig er der også mange som klarer opgaven uden problemer, men der er altså også bare en vis procentdel som ville have været langt bedre tjent med aldrig at have været kommet herop
 14. 1 point
  Altså der er ingen problemer med kattelort. De ryger gerne ned. 😬 Lige nu spiser hun helst om natten, og der bliver serveret frossen barf når vi går i seng, det ryger så inden for 2 timer. Tror det er noget med der er ro. Heldigvis er hun stadig vildt glad for at træne, bare hun får ros.
 15. 1 point
  Så vidt jeg ved er Nexgard og Bravecto same-same - et pesticid der bliver optaget. Det ér da pest eller kolera, og jeg har heller ikke lige den gyldne løsning på det. Eller jo, vi bruger primært naturlige midler til hundene og det går egentlig ok synes jeg. I år synes jeg nu ikke flåtplagen har været så gal. Noget med at de ikke kan lide varmen vist-nok. Men sidste år havde begge hunde nogen hver gang vi havde været i skoven, jeg børstede dem igennem og så var det sjældent der var nogen der satte sig fast. Selvom det selvfølgeligt forekommer.
 16. 1 point
  Jeg tror måske TS's dyrlæge har ment noget i stil med SLO eller måske endda SLO: http://www.dyrlaegeboysen.dk/dyrlaege/Resources/Nyhedsbrev%20dyrlaege%2006.pdf Jessie var under mistanke for det, da hun lige pludselig fik problemer med en enkelt klo, der kostede hende månedlige ture i narkose for at få den pillet af gennem næsten et halvt år (den gik i stykker af sig selv uden trauma og måtte pilles af). Hun fik dog aldrig diagnosen og problemet gik væk af sig selv, selvom hendes kløer er lidt pudsige - de kan f.eks. ikke klippes uden at de gør ondt og de smuldre, hvis de bliver klippet, så hun får slebet kløer i stedet. Men Jessie lider af lavt stofskifte og har gjort det i flere år, inden det blev konstateret, så måske var hendes kloproblem opstået deraf, men vi ved det ikke. Hos os bruger vi også Nexguard fremfor Bravecto og en enkelt pille virker næsten 3 måneder hos os (det er mod flåter og ikke lopper vi bruger det).
 17. 1 point
  Jeg er i øvrigt også gået over til Nexguard og det håndterer Scoop helt uden bivirkninger. Men til TS, mener du at neglene falder ud af sig selv, eller er det fordi nerverne til neglene får hunden til at bide dem ned?
 18. 1 point
  langtidsmodnet *mums*
 19. 1 point
  Hvor er hun yndig! Og gode billeder - elsker dem med urtepotten
 20. 1 point
  jeg blander mig lige lidt i det her, for synes tingene lige pludselig skal gå meget stærkt for dig hvad med at give folk en chance for at komme i stedet for straks at aflevere på internat - du har jo først slået den her annonce op i søndags og det er ferietid/ folk går på arbejde. hvis du gerne selv være se den nye ejer an, for at se om din hvalp kommer til et godt hjem, så ville jeg i dit sted lige give det et par dage - det er en stor beslutning at få en hvalp
 21. 1 point
  Fede billeder @Umulia Foto-riet står pt lidt stille her pga flytning, men her er fra min have og forsiden af vores nye skønne hus - jeg glæder mig til mildere vejr så vi rigtig kan komme ud og nyde det!!
 22. 1 point
  Jeg tror der er gået en polarforsker tabt i Oluf
 23. 1 point
  Lige lidt fra i går. Ikke hver dag man ser sådan en ved foderbrættet! (Halemejse). Det er koldt at være havmåge. Det er også koldt at være vinterbader!
 24. 1 point
  Tak @NickiA for a poste et par billeder af din smukke hund! Jeg havde ellers opgivet tråden som død. Her er et still-billede fra denne video:
 25. 1 point
  Undskyld sent svar! Det første billede er taget med GoPro Hero6, de andre med Nikon D5600. Tak for de pæne ord, men der er så mange dygtige fotografer i dag, jeg er altså ikke noget særligt Det er bare en hobby.


×