Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 18-09-2021 in all areas

 1. Det kan sagtens lade sig gøre. Den skal trænes og det er en stædig lille en. Men sød som bare pokker. Det er en pokkers klog race og de nyder også at blive brugt, det er ikke bare en pynte hund. Men den kan sagtens lære at gå med dyrene.
  1 point
 2. Altså vores Rottweiler (han) på 6,5 henter forsigtigt vores sokker (oftest fars) og lægger dem ved vores fødder. Når min mand kører på job og jeg sidder ved bordet og gør mig klar, så henter han en sok og lægger ved min fod. Mens jeg skriver dette også ved bordet, har han hentet een af mine sokker og lagt ved min fod og en af min mands og ligeledes lagt ved hans fod 😂 Det er lidt hyggeligt. Hilsen Storm's "Mor"
  1 point
 3. Jeg ville klart skifte foder. Når hun skider så ofte så er det fordi at foderet ikke passer til hende. Mærket kan være ok, men stadig ikke være det rigtige til hunden. Er det dog noget der er begyndt pludseligt så ville jeg få hunden tjekket ved dyrlægen.
  1 point
 4. Enig med Beaglepack, op med et hegn og problemet er løst og du slipper for bekymringen for om hunden køres ned eller lign. Hvorfor den er begyndt på det er ikke til at svare på.
  1 point
 5. Ja jeg ville da sætte hegn op så er problemet løst - som du også selv skriver.
  1 point
 6. Vores er, ad adskillige omveje, endt hos os som 16 uger gammel og er bestemt heller ikke begejstret for at skulle udendørs i hverken mørke eller regn, men er han helt genstridig synes jeg det, i måske 90% af tilfældene, virker bare at stå med linen i fuld længde, og efter lidt ventetid hvor han bare sidder og ser nuttet ud med strakt line går han fint med i noget tid indtil vi måske gentager seancen fordi en eller anden random stranger ikke lige gad/havde tid til at sige ordentlig hej og fortælle ham hvor nuttet han er 🤗
  1 point
 7. Fed reklame i en 11 år gammel tråd...... et svar om vinduespudsning til et spørgsmål om tæpper og hundehår
  1 point
 8. Lutter glade sorte banditter
  1 point
 9. Så kom jeg lige i tanker om hvordan man lægger billeder ind. Jeg behøver vel ikke at skrive hvem der er hvem
  1 point
 10. Ikke aktiv længere, men kan jo ikke dy mig alligevel, når nu man får en e-mail notifikation om en kommentar fra en kendt bruger i en gammel tråd Flaksende vinger og dåseåbner i ansigtet - I må have fået en papegøje? Men hvor sødt, Oluf Ja, savner sgu også de gamle dage fra tid til anden! Og smiley'erne! Dem mangler jeg i andre fora!!! Og troede faktisk heller ikke de var her længere, men? Det er de så: Her er Møffe desværre ikke længere - han blev 10 år og 2mdr og hold kæft, hvor jeg stadig savner ham 😭 Til gengæld er en lidt mindre og mere aktiv model, Wupti, flyttet ind
  1 point
 11. Jeg ved ikke om der stadig er nogle af "de gamle" her inde, eller om I alle er smuttet til facebook, men jeg trængte lige til at genopfriske nogle minder om baby-Oluf, og så er det godt at man kan finde sine gamle tråde her. Oluf er ikke længere en baby - han fyldte 10 år d. 5. august, og han er bare verdens sødeste og nemmeste hund, langt fra det lille monster, han var engang. For et par måneder siden fik han en ny lillebror, som han ikke rigtig ved hvad han skal stille op med. Det er et mærkelig dyr med en dåseåbner i ansigtet, og flaksende vinger. Oluf har udnævnt sig selv til babysitter, og gør opmærksom på det hver gang lillebror Bob laver noget, han ikke må. Og det er tit. Hej til jer, der evt. kan huske os. Det var nu hyggeligt i de gamle dage her på H-F.
  1 point
×
×
 • Tilføj...