Hop til indhold

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 21-07-2019 in all areas

 1. 2 points
  Gad vide om det her designerhunde-show nogensinde stopper? Det er og bliver blandingshunde man laver, og ingen aner hvordan hvalpene falder ud - hvad er det der gør dem så efterspurgte at folk glemmer at bruge hovedet...? Undskyld til TS, men der er mange seriøse opdrættere, der bruge meget tid og mange penge på at lave sunde og gode hunde - og så er der dem, der søger på nettet efter en hund/race med bestemt farve, og mener at så er den ged barberet. Hvor er omtanken mht. de hvalpe der kommer?
 2. 2 points
  Specialdogs er så vidt jeg ved også en hvalpefabrik! Man kan ikke finde opdrættere på blandingshunde - sorry to say - det fine navn ændrer ikke på at det er en blandingshund du ønsker. Hvorfor ønsker du lige den blanding? Kan du ikke bruge en af racerne, og så finde en rigtig opdrætter?
 3. 2 points
  Siri renee richter jungersen (tror jeg hele navnet er) har lagt MANGE gode film på youtube. Der trænes med positivitet og ros samt masser af ro. Går I til hvalpetræning? Der kan I garanteret også få vist nogle gode øvelser. Barnet skal ikke lege voldsomme lege og kaste lege (pind/bold) med hunden, det vil bare friste hunden mere til at ville lege og dermed bide og være en bandit. Træn hund i ro, ro ro ro ro og mange små øvelser, så hovedet kan blive træt, men også sådan at der kommer mest muligt ro på hvalpen.
 4. 2 points
  I skal i gang med at lære jeres hund hvad nej betyder. Netop nu er det ekstremt vigtig den kender sin plads med hensyn til den alder den har. Den periode jeres hvalp befinder sig i nu kaldes "halv kønsmodning" det betyder at hvalpen kan optræde som en rigtig lille bølle fordi hormonerne begynder at rase rundt i kroppen. Det er NU den skal kende sin plads i jeres flok og det er noget alle i familien bør tage del i. For at lære NEJ - skal I placere hunden foran jer. I beder den sidde og så har I en godbid - gerne en ekstra lækker en som I holder frem mens I siger NEJ - hunden må ikke tage godbidden før I giver lov til det - og den forholder sig rolig - når den er rolig og bliver siddende siger I VÆRSGO som tegn på at den må tage godbidden - og derefter skal I rose den. Når den har forstået konceptet - skal I ligge godbidden foran den - og sige NEJ - og VÆRSGO når den må tage godbidden. Efterhånden som jeres hund bliver dygtigere - kan I øge intervallet af tid før den må tage godbidden. Det er en rigtig god metode - da den lærer både NEJ og tålmodighed og får brugt sin hjerne. Jeres datter kan deltage i det - så hunden også lærer at hun har en "kontrol" over den. LUK aldrig jeres hund af i andre rum eller transport kasse - da det kan gøre den endnu mere stresset.
 5. 2 points
  Drop den bold, den stresser ham bare og kører ham op. Han mangler at lave noget hvor han skal tænke. Lav kontakt øvelser med ham og træn lidt, ene ting han skal bruge hovedet på og ikke ting der stresser (leg, bold, pind og lign).
 6. 1 point
  Jeg har været til dyrlæge med vores nu 15 år gamle puddel. Hun har mange af dem, men dyrlægen sagde også at det bare var gammel hunds vorter :-)
 7. 1 point
  Chuckit bolden ville jeg undgå - den stresser altså også.... Men ellers er jeg enig
 8. 1 point
  Må jeg spørge hvorfor du har brug for at sætte reklamerne til dine sider herinde? Nå ja og hvalpen er nok nærmere unghund nu, det er nemlig et ældre opslag og bruger ser ikke ud til at være her mere
 9. 1 point
  Du vil ikke finde en kennel, såsom i noget der er godkendt da det ikke er en race. Der er MANGE der sælger den blanding og kalder dem noget fancy men der er også mange af dem der er hvalpe fabrikker eller der IKKE har tjekket sundheden på forældrene (Som minimum røngten og lign) Det er en mode blanding, desværre
 10. 1 point
  Samtidig skal det nævnes at hvalpe skal sove 16-20 timer i døgnet. Og det er vigtigt for at hjernen udvikler sig korrekt. Og evt manglende søvn i hvalpetiden, har jeg ofte set som ADHD agtigt adfærd Google er din ven!
 11. 1 point
  Du har forhåbentlig sat dig godt ind i reglerne om import af dyr fra andre lande. Det er ikke bare lige sådan - i sær skal du være opmærksom på at hundeloven forbyder visse hunde her i landet og at din kommende hund ikke har nogle af disse racer i sig. På fødevarestyrelsen kan du læse om hvordan det hele foregår - med mindre du allerede ved det. Jeg ville klart fravælge en hund fra udlandet - og i stedet gå efter en hund her i DK. Der findes også opdrættere som sælger deres hunde når de når en vis alder hvor de skal på "pension" - her er det også muligt at i så fald få en race hund.
 12. 1 point
  Jeg er ikke enig i træningsmetoderne med nej-øvelsen. Jeg har hunden foran mig. Tager en småkedelig godbid frem i hånden, først lukket mens jeg fører den foran hunden. Giver én kommando, bestemt men ikke med store bogstaver, idet hunden tager fokus fra hånden/godbidden. Kommandoen skal falde ret præcis, her kan man evt bruge klikker til at præcisere, men denne skal indøves først. Efter kommandoen falder, bytter jeg hånd og smider en lækker godbid lidt væk og roser stille. Hunden vil tage kontakt igen, og øvelsen gentager sig 3-10 gange. Slut altid med succes. Hellere 3 gange hvor øvelsen sidder lige i skabet og så stoppe, end at øve 10 gange og kun de første 4 gange var succesfuld. Jeg håber du kan se forskellen og endelig spørger hvis du har spørgsmål. Din datter skal træne de stille øvelser med ham. Evt få hende til at youtube Siri René, en dansk træner der har lagt nogle rigtig fine øvelser ind.
 13. 1 point
  Hunde er forskellige ligesom mennesker når de bliver ældre. Du skal derfor ikke gå så meget op i hvad dine forældre har oplevet med deres hund - eller andre for den sags skyld. Det er klart at der kan opstå forskellige symptomer som at hørelsen, synet mv. ændre sig efterhånden som hunden ældes. Derfor er det også vigtig at bruge dyrlægen til at få hunden checket igennem - få taget "alders" blodprøve som måler hvordan de indre organer mv. har det. Og så skal man ligesom med mennesker støtte sin hund også i alderdommen, med lidt træning og gode oplevelser. Jeg kan kun anbefale at I læser "den gamle hund" af Anders Hallgren - den er guld værd at have som håndbog og så ellers spørge sin dyrlæge til råds hvis man har den mindste tvivl.
 14. 1 point
  Hej, Som udgangspunkt vil jeg anbefale at du låner nogle hvalpebøger på biblioteket af Lone Greva eller Irene Jarnved, de har begge skrevet bøger om hvalpe. En hvalp skal ud og have mange oplevelser og ikke lange gåture i den alder og så er det som pivpiv skriver, hovedet der skal bruges til at løse små opgaver, det trætter på en god måde(fodersøg er godt). Kontaktøvelser og indlæring af forskellige ting i små 5 min. træningspas er også godt. Syntes I skulle melde jer på et hvalpehold med det samme. Der kan i få masser af hjælp. Alle hvalpe bider i en eller anden udstrækning og kører op og har et stort tyggebehov, det stopper oftest når den har skiftet tænder i 5 mdr alderen. Jeg ville give den noget at tygge i evt et kong ben eller en chuckit bold, det har min været glad for. V.H. Sille
 15. 1 point
  bernerdoodle hvalpe???? Altså krydsninger Hvordan er sundheden på jeres hund? Er der røngten og diverse tests? Er I obs på at I vil lave krydsninger der virkelig kan få mange skrækkelige skavanker?? Har I virkelig tænkt det her igennem? Bare tænk på størrelsesforskellen på de to racer, tænk på at der kan komme kæmpe hvalpe som tæven ikke kan føde og hun dermed dør.
 16. 1 point
  Sælger har fodret med Royal Canin hvalpefoder, men det har vi forestillet os at gå væk fra😊 Tror jeg prøver jeres råd og tak for dem👍😊


×
×
 • Tilføj...