Hop til indhold

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 16-11-2018 in all areas

 1. 2 points
  Hej, jeg ville bare sige at det går super godt. Han er på 3 dag uden smertestillende og han er helt normal. Alt det der konstante piveri og klynkeri er helt væk og han har sovet nok 80 % mere siden han fik smertestillende og gør det forsat. Så hvad end der har gjort ondt på ham og hvorfor han har haft ondt, så virker alt normalt nu og jeg håber og beder til at det blot var noget forstuvning, forstrækning eller et slag.
 2. 2 points
  Ja er fra marts 09, så der er ikke længe til den runde fødselsdag. Tiden flyver! Ct scanningen i dag viste fragmenter i begge albuer, så han skal ind på fredag og have fjernet fragmenterne i begge albuer. Håber og regner med det bedste. Cooper så deprimeret over den lille bitte mængde motion han får. Jeg har altid sagt at hvis han kommer ud for noget, og det har en betydning for at han ikke længere kan leve et aktivt liv, ja så bliver han aflivet. Er kun blevet endnu mere sikker på det. Han vil gerne træne og lave andre ting, men hans gnist er bare slukket fordi han ikke får brugt sin krop. Stakkels hund! Video af ham i sidste uge. 93309B01-F037-43FE-8751-04B8D2C88984.MOV
 3. 2 points
  Nu er det jo sådan, at man faktisk bør opdrage sin hund uanset om den skal med på arbejde eller skal blive alene hjemme! Der er altså rigtig mange hunde der er alene hjemme hver dag, mens familien er på arbejde, skole osv. inkl. min egen - og jeg mener absolut ikke at han er forsømt eller at det er synd for ham. Til gengæld ville jeg ALDRIG overlade ham til en tilfældig hundepasser fundet på en hjemmeside!
 4. 1 point
  Når ikke du ved mere end racen, på hvilken baggrund kan du så anbefale et specifik mærke hvis ikke det bare er for reklame
 5. 1 point
  Jeg er ikke enig i at man skal ignorere hvalpens klynkeri. For det første ville jeg få undersøgt om der er en fysisk årsag til klynkeriet. Hvis en hvalp f.eks. har ledsmerter vil de typisk kunne mærkes mest når hvalpen er i ro - altså ikke når der leges og tumles. Hvis alt er i orden rent fysisk, kan det stadig være savn af mor og søskende - det bliver kun værre af at ignorere. Har du muligheed for/tid til selv at sætte dig ned og slappe af sammen med hvalpen, og nusse blidt og langsomt indtil han falder i søvn? - tvangsnusning, tror jeg der er nogle, der kalder det Det er der flere, der har haft gode resultater med ved overaktive hvalpe.
 6. 1 point
  Yeah kæmpe tillykke Jeanette! Hvor er hun fra? Ser så fin ud ❤️
 7. 1 point
  Øv 😞 Jeg håber virkelig det hjælper at få fjernet de fragmenter. Psst.. har du set, hvad jeg har fået? Holy crap der er knald på, så jeg kan godt forstå det du siger med motion..
 8. 1 point
  Der er nogle der bruger hundeluftere og man kan selvfølgelig altid holde øje. Men du skal huske at når det er sort/privat, så kan du komme i klemme hvis en hund stikker af for dig eller du bliver bidt eller andet tænkeligt sker. Hvor at hvis det er et reelt arbejde (lønnet eller frivilligt) så er du under deres forsikring. Men din alder har også meget at sige. Men internater og lignende, de mangler ofte frivillige og mange pensioner har unge til at komme og hjælpe - det er efter min mening den helt rette vej.
 9. 1 point
  åh i guder, hvad sker der lige. Jeg er bare dårlighundemor.dk fordi mine skal slappe af i dag og så er jeg fodderskaffer.dk samt pøllesamler.ad og når jeg kalder på hunden er det payaluna.com
 10. 1 point
  Er Cooper 10????? Øv altså 😞 Ja der er længe til den 28. 😞 Jeg krydser fingre for at det kan fixes ❤️
 11. 1 point
  Det mener jeg nu nok, at man kan uden at være medlem. Det er hundeweb du søger i, ikke?
 12. 1 point
  Jeg har den - faktisk er det nummer to af slagsen - jeg elsker den jakke! Jeg nærmest bor i den hele vinteren, og ja den er varm, man behøver ikke en masse trøjer osv. under. Et tip er at vaske den med imprægnering når man vasker den. Den første jakke havde jeg i 6-7 år, den var slidt, men ikke i stykker, men den begyndte at tage vand ind i sømmene. Så sidste vinter købte jeg en ny Ang. størrelser så tænker jeg den er "normal" - eneste negative jeg har er, at den kan godt virke lidt tung, men det vænner man sig til...
 13. 1 point
  Har han det varmt nok? Hvis det er gigt er varme noget der kan hjælpe. Et dækken, varmepude, eller tæppe kan bruges. Det er ikke selve gigten der gør ondt - men musklerne og senerne der overbelastet fordi han går forkert på benet.


×