Hop til indhold

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26-07-2018 in all areas

 1. 4 points
  Det var netop det der var min pointe - jeg synes altid det er farligt når folk tænker: den ser sød ud, den vil jeg have - for sådan der ser den jo ikke ud om 3 mdr. Og nu aner jeg ikke hvad det er for en hund, men i teorien kan du stå med en arbejdsmaskine, som du måske ikke lige var forberedt på. Mine FT'ere ser fx usædvanligt nuser ud som hvalpe. Men hvis man køber dem fordi de ser søde ud, så får man sig en slem overraskelse når de bliver større... For de er lavet til at arbejde og det er det de vil!
 2. 1 point
  Så vidt jeg ved er Nexgard og Bravecto same-same - et pesticid der bliver optaget. Det ér da pest eller kolera, og jeg har heller ikke lige den gyldne løsning på det. Eller jo, vi bruger primært naturlige midler til hundene og det går egentlig ok synes jeg. I år synes jeg nu ikke flåtplagen har været så gal. Noget med at de ikke kan lide varmen vist-nok. Men sidste år havde begge hunde nogen hver gang vi havde været i skoven, jeg børstede dem igennem og så var det sjældent der var nogen der satte sig fast. Selvom det selvfølgeligt forekommer.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Oluf har fundet et kødben, der vist blev gravet ned af en af hans forgængere for lang lang tid siden. Og han kan overhovedet ikke forstå hvad problemet er...


×
×
 • Tilføj...