Hop til indhold

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 20-03-2019 in all areas

 1. 5 points
  Der er godt nok stor spredning på de typer I kigger på Jeg vil stadig anbefale jer at glemme udseendet, og så finde ud af hvilken hund der passer til det I vil lave med den. Derfor vil jeg varmt anbefale jer at læse om de forskellige racer, før I beslutter jer. Det betaler sig i den sidste ende, hvis man har sat sig grundigt ind i den race man vælger - hvis alle gjorde det sad der ikke så mange hunde på de forskellige internater. Der findes så mange forskellige race, at det burde være muligt at finde den der passer bedst til jer - men det kræver at man sætter sig ind i det. Boldleg er Ikke aktivering!!! For meget bold giver en stresset hund. Lange gåture er altid godt, men kan ikke erstatte aktivering. De fleste racer er lavet til et formål, og får hunden ikke det opfyldt på en eller anden måde, risikerer man at den selv finder på noget - som så ikke altid er det man kunne ønske sig. Du nævner at I begge er vokset op med hunde - men det er bare ikke det samme som selv at have det fulde ansvar. Man får kun sin "bedste ven" ved at give den hvad den har behov for.
 2. 3 points
  Selvfølgelig er hun ikke unormal, hun er bare en glad hvalp, og ja - alder betyder meget - men også erfaring. Når hun forstår at det faktisk er hyggeligt/sjovt at være til træning vil det også hjælpe. Jeg laver selv mine guffer, og bruger stadig (han er 10 år nu) mindst 2 forskellige slags guffer når vi træner. Dem der er OK, og som fortæller at "det var fint, du ved hvad du skal"-agtigt og så de ekstra gode/lækre, som fortæller at "jeg er virkelig tilfreds med det du lige har gjort". Prøv at spørge træneren hvorfor I skal gå når hun gør, og bed evt. om nogle redskaber til at få det stoppet så I hurtigere kan komme tilbage til holdet. Jeg ville ikke acceptere at blive sendt væk uden at vide hvorfor, og hvad jeg så skal. For det bliver jo det samme hver gang, hvis ikke der sker et eller andet....
 3. 2 points
  Jeg tænker I skal se lidt bort fra jeres ønske-kilo, hvis I samtidig gerne vil have en robust hund, som I ønsker. SbT’en er der rigtigt meget hund i forhold til størrelsen. Fantastisk med børn. Ellers er der den engelske mastiff, som bestemt er en rolig, men stor hund, og bullmastiffen. Jeg fik min første hund som 19 årig, en grand danois. Mange havde en holdning omkring hende, men jeg fandt ud af at det 8 ud af 10 gange var min måde at imødekomme skulende blikke, der var afgørende for folks opfattelse af 65 kg Nala 😊
 4. 2 points
  Træning ude er vigtigt, det giver nogle gode forstyrrelser og jeg vil mene at man virkelig skal være dygtig for at kunne undvære hold træning og siden at du nævner bold kast, så vil jeg mene at der er brug for et trænings sted. I det mindste bare som vejledning og et sted hvor man får friske øjne på det man laver . Samt man har de andre hunde som "forstyrende elementer", det er guld værd. Og så forbyd bold leg, det er der sjældent noget godt i, det stresser og det kører hunden op fremfor at trætte på den gode måde. Lange gåture er altid godt, men hjernetræning er det bedste, det trætter så dejligt. Så gåture ja selvfølgelig, men hjernegymnastik/træning er mindst lige så vigtig.
 5. 2 points
  De fleste hunde fælder, sådan er det bare, og det må man tage med hvis man vil have en hund Måske I skulle se bort fra hvilken hund der ser pæn ud, og hellere lægge vægt på hvad den har behov for, i forhold til hvad I kan/vil tilbyde den. Motion er én ting, træning er noget andet, og mange hunde har brug for begge dele for at være glade, tilfredse hunde.... Umiddelbart vil jeg mene at alle hunde kan bo/leve på 90m2, det komme bare an på hvor meget man lufter og træner dem udenfor hjemmet og haven. En border collie er nok ikke hvad jeg ville anbefale jer - det er en meget aktiv hund, som bestemt ikke vil trives med nogle gåture et par gange om dagen. Den skal arbejde med sit hoved for at trives og være stille og rolig når den er indendøre.
 6. 2 points
  Ej hvor en ringe reklame
 7. 2 points
  Jeg ville tage til dyrlæge igen. Der må jo være noget galt. Og hvis denne dyrlæge siger det samme, selvom I har fortalt om kogt ben, så ville jeg finde en anden dyrlæge.
 8. 2 points
  Nå ja, og jeg havde nok ikke accepteret at blive "smidt væk" fra træningspladsen, hvis min hund gøede. Så havde jeg bedt om at træneren kunne afhjælpe det problem. Ikke på vilkår jeg ville betale for at "stå på parkeringspladsen" i 53 min.
 9. 2 points
  Et pip, som nogen måske kan bruge ift at gå pænt hen til det, hunden gerne vil hen til. Jeg har aldrig ladet B trække mig hen til noget som helst. Han har aldrig haft succes med det. Hvis jeg skulle fra den ene ende af træningspladsen til den anden, og jeg vidste, at han ville blive for begejstret, så det ville tage for lang tid ved at træne gå pænt hele vejen, så tog jeg ham op i favnen og bar ham. Så var vi i den rigtige ende og kunne begynde træning. Han er uden undtagelse den af alle de hunde, jeg har haft, der har gået pænest, men jeg var også VIRKELIG konsekvent med at træk aldrig var = gevinsten. At "spørge om lov" med kontakt var = gevinsten. Jeg har gjort lidt af det samme med C. Ikke båret hende, for det panikker hun totalt over (og jeg fik hende først da hun var voksen, derfor har grundlaget for arbejdet ikke været det samme) Men holdt fast i, at hun ikke kommer hen til det, hun gerne vil hen til, hvis hun trækker. Uanset hvad.
 10. 2 points
  1) Ca.500 g hakket magert kød - jeg bruger tit kylling - men okse eller lam kan også bruges 2-3 revne gulerødder - æbler eller hvad jeg lige har af grønt 2 store hele æg ( også skallerne) det hele blandes i foodprocessoren - fordeles i et ildfast fad (ved dobbeltprtion i bradepanden) fladt ud over det hele. Steges i ovnen ved 150-175 grader til det er en fast masse. Tages ud og skæres i små tern og lægges tilbage i fadet og ind i ovnen indtil siderne er tørre men ternene stadig er bløde og saftige. Det er supernemt og alle hunde synes de er fantastiske 😉 En sidegevinst er, at man ved hvad man fylder i sin hund og undgår fedt og fyldstoffer osv. 2) Alternativ er at skære kyllingebryst i små tern og tørre i ovnen indtil de ikke fedter men stadig er saftige og lækre 3) Frisk fisk (tit torsk) hakkes og blandes med et helt æg (inkl. Skal) og samme procedure som 1. Prøv det... det er helt sikkert besværet værd 🐾👍🐶
 11. 2 points
  Hun gøer ikke, hun vil bare gerne hen til de andre hunde Men hun bliver bedre gang for gang i øjeblikket, kan jeg mærke Ja træner er helt fin med at vi lige kommer lidt bag de andre Jeg er helt enig med dig, det gør ikke noget godt, at skulle gå frem og tilbage. Hihi ja, hun er jo schæfer, så man skal da lige passe på hus og have (og naboers have hehe). Vi har lige været til 1.5 times grundtræning på nyt hold. Og wow, hun rykker altså. I dag brugte vi faktisk mindre end 2 minutter på, at hun lige kom ind på banen, så de andre hunde og SÅ kunne vi træne ❤️
 12. 2 points
  Jeg kender hunde, som bliver fodret med supermarkedets det billigste. Min egen hund fik det også, før jeg overtog ham. Symptomerne, der går igen er tør hud (og kløe deraf) og tør, kedelig pels, som også er helt fedtet samt konstant tynd mave. For min egen hunds vedkommende stoppede det ret hurtigt efter han kom på mere fornuftigt foder. Og det samme gør sig iøvrigt gældende for de hunde, jeg kender, som får et godt foder. Pelsen er blank og dejlig at røre ved, de har godt med energi og maven er helt i orden. Så kan man sige, hvad man vil, men jeg synes, det taler sit eget helt tydelige sprog. Og jeg kommer ikke til at fodre med pedigree eller lignende fodertyper. Det kan godt være, at foderet lever op til minimumskravene. Og selvfølgelig kan hunde overleve på det. Jeg kan også leve af færdigretter fra Rema. Men det bliver det skisme da ikke sundt af. Og det handler for mig heller ikke kun om, hvad man kan overleve på. Det handler om at få noget, som gør noget godt for kroppen. Det er iøvrigt en selvfølge i min verden, at hunde ikke skal have foder, der primært består af korn.
 13. 1 point
  perfekt. Ja herinde forstår vi glæden ved en fast pølle
 14. 1 point
  Det er der ingen i hele verden der kan svare dig på. Den kan komme til at ligne en af forældrene og den kan blive en god blanding, den kan falde ud til alle sider og først når den er udvokset kan du selv fortælle hvad den ligner og hvor stor den bliver. Avler (for en opdrætter er seriøs og indrømmer at man ikke kan spå om noget uvist) kan på ingen måde svare dig på hvor stor den bliver eller den ser ud. Så lige meget hvor gerne jeg ville hjælpe dig, så siden du ikke har købt en race men en blanding, så vil du ikke kunne få et sikkert svar. Nogen vi kender fik et kuld ups hvalpe (en løbsk tæve stak af), de var krydsninger af islandsk fårehund og tysk ruhåret - der er ikke to ens hvalpe. Nogle er kæmpe som ruhåret og andre små som fårehunden, nogle gule som fårehunden og med blød pels, andre gul men med stive børste som den tyske ruharet. Nogle andre var broget som den tyske ruhåret. Der kom mange hvalpe og som skrevet var ikke to ens. Nogle havde et skønt sind, andre var nogle usikre knurrende stakler. Ikke en blanding der kan anbefales, men en blanding der virkelig viste hvor stor forskel der kan være i et kuld.
 15. 1 point
  Det er også derfor at I skal lave nogle øvelser med hende fremfor en anden leg. Øvelser trætter og får hjernen på andre tanker. Kontakt øvelser er rigtig gode og kræver fokus fra hunden og så trætter de så skønt Det får lige hunden lidt ned i gear. Den hale er jo også sjov, den er bare lige der og den vifter af en hele tiden Men bare rolig, træning og snart er halen bare et vedhæng
 16. 1 point
  Selvfølgelig. Alt er også vasket, støvsuget mange gange og der er sprøjtet i revner og sprækker hvor støvsugeren ikke kan komme til.
 17. 1 point
  En border collie vil være et rigtig dumt valg hvis ikke i vil gå til en eller anden form forhundesport, det første i skal gøre er at sætte jer ind i hvad de enkelte racer kræver af aktivering, motion er et mindste af det hele;)
 18. 1 point
  Jeg ville helt klart vende det med dyrlægen, det er så sårbart et område , øjnene, så jeg ville ikke være glad for at vente og se tiden an eller selvbehandle. Kan hun have allergi? Jeg håber snart hun er frisk igen, god bedring
 19. 1 point
  Da vores den gamle fik fjernet underlivet efter en åben men ubehandlet livmoderinfektion (dyrlægefejl). Der sov hun meget i det første døgn, måske 1½ og så var hun på toppen på trods af at hun virkelig havde været tæt på det gik galt. Det de tog ud fyldte en hel badeværelsesvask (Labrador) og var ubeskriveligt tæt på at briste. Vi blev anbefalet flere små måltider og noget vådfoder fra dyrlægen med noget tilskud som øger heling og gør at hunden hurtigere blev frisk, kan ikke huske hvad det hedder. Vi brugte kun et par dåser som dyrlægen gav os (måske fem) og hun var småt spisende, men glad og tilpas. Nogle hunde reagerer meget på narkosen. Den ældste vi har nu er et par dage om at sove en narkose ud hvor den yngste er på benene hurtigt og upåvirket. Den ældste får også en eller anden indsprøjtning mod kvalme og ubehag (en ekstra) da hun virkelig bliver dvask og kvalm af narkose. God bedring med hunden, jeg håber hurtigt hun er frisk igen.
 20. 1 point
  Nu har jeg ikke erfaring med livmoderbetændelse - men dog med operationer og narkose. Jo længere tid en hund er i narkose - jo længere tid kan det tage for kroppen at komme sig bagefter. Alle hunde er forskellige - men ved større indgreb kan der gå nogle dage. Jeg tænker din hund reagerer på selve narkosen - at hun er træt og at hun har ondt med kvalme og derfor ikke rigtig vil spise. Nu ved jeg ikke hvad du giver af mad - men jeg vil anbefale at hun ikke får nogen former for tørfoder de næste dage (hvis du bruger det) Giv hende skånekost i form af kylling/fisk med ris eller pasta. og flere måltider fordelt over dagen, så hun ikke tvinges til at spise for meget af gangen. Man kan også bruge baby mad på glas - Det fik min Darwin da han havde fået fjernet anal kirtlerne. Der gik ca 3-4 dage efter før han spiste mere normalt. Det er vigtigere at hun får væske og det får hun jo gennem vådt mad. God bedring - det er aldrig sjovt at have en hunde patient, fordi man gætter hele tiden.
 21. 1 point
  Du kan bare give lyd, måske på fb istedet, da jeg ikke kigger herind så tit. Vi har også høns, en kat og en 1,5 årig til at udvide træningen 😂
 22. 1 point
 23. 1 point
  en kong fyldt med hundemad og så frossent kan give lidt
 24. 1 point
  Nej jeg har aldrig givet mine hvalpe/hunde noget spiseligt før jeg forlader dem. I min verden skal hundene "sove" når de er alene. Det er ikke fordi jeg har været bange for at de skulle få det galt i halsen - jeg syntes bare ikke de skal aktiveres - men være i ro
 25. 1 point
  Hej, "Rart" at der er andres hunde der også kører lidt op . Gøer Quila eller er hun bare overgearet ?? Og er det fint med jeres træner at I bruger tid på at falde til ro. Jeg er som nævnt lidt træt af at vi ikke må være med til at træne, da jeg tror at hun egentlig bare stresser mere op ved at blive "slæbt" frem og tilbage hele tiden. Det gjorde ihvertfald ikke tingene bedre. Til gengæld fik gik det ok at træne ingen gøen da vores nabo havde hundebesøg omend jeg tænker at vi har lang vej igen.....hun bliver jo li nødt til at skælde lidt ud . Bandithvalpen her vil også gerne spise alt på sin vej......så "spyt ud" var en af de første ting hun lærte🤣. V.H. Sille
 26. 1 point
  Nu er hun jo kun 4 mdr. så selvfølgelig er hun vild for at komme hen til de andre hvalpe (formoder jeg). Desuden er det jo også nyt for hende at samles på en træningsbane med en masse andre hunde. Ved ikke om jeg synes det er fair at du skal forlade banen fordi din hund gør Jeg har selv haft schæfere i mange år, og ved at de har nemt ved at geare op (stresse) og derved gø som ind i H....... Jeg tror du skal træne kontakt med hende, men ikke når I er til træning. Gør det derhjemme, og når I er på lufteture. Til træning ville jeg så deltage i træningen, men med rigtig god afstand til de andre hunde. Pointen er jo, at hun skal finde ud af, at det er sjovere at arbejde med dig end lege med hundehvalpe. Hvis hun kører op går du lidt væk og laver lidt kontaktøvelser, inden du så går tilbage og forsøger at lave det de andre er igang med. Hvor træner du - er det Schæferhundeklubben eller er der andre hunde end schæfere? (Ikke at det gør nogen forskel - er bare nysgerrig ) Men der er nogle steder hvor man lader hvalpene lege før træning, eller som frikvarter. Personligt har jeg den holdning, at når vi er til træning så arbejder vi, og så kan man lege andre steder. Ham jeg har nu har et KÆMPE vogtergen, og som unghund gøede han hver gang (som i HVER ENESTE GANG!) der skete noget på træningsbanen - nogen kom, eller hunde der løb, eller andet som han mente der skulle være styr på.... Det er trænet væk på den her måde - det kan gøres men det tager tid. Lige til sidst - hvis hun generelt har nemt ved at køre sig selv op, så lad være med for meget bold-belønning. Mange trænere gør et stort nummer ud af at man skal lege-belønne, men bolde har altså bare den virkning at mange hunde køres endnu højere op. Brug nogle gode - rigtig gode - guffer, nogle som er værd at arbejde for, og vær gavmild med dem og vær tålmodig, så skal det nok komme God træning!
 27. 1 point
  Måske virker de for trådstarter. Nogle hunde virker de på
 28. 1 point
  3 ting: Luft ham, så han ikke har behov for at skide i haven (jeg har en labrador på snart 1 år, hun har ikke skidt i haven de sidste mange måneder. Hun bliver luftet på gåture 3 gange om dagen og der får hun skidt - morgen og eftermiddag) Dernæst har jeg hørt om at ananas i maden gør et eller andet, så de ikke æder deres egen afføring. Måske er det foder han får bare ikke godt til ham? Min spiser ikke hundelort, men æder til gengæld lort fra rådyr, ræve, harer og hestepærer *suk*
 29. 1 point
  Konkurrencen er fra 2008, så jeg tror ikke, du vinder noget 😊
 30. 1 point
  Hej. Her er et par ideér til jeres slogan konkurrence. --- Vi ka' li' vovser. For os med hund. En hund er et fund. Vilde med vovser. Vovser for livet. Hunde med vov i. Alt i hunde. Her er alt vov. Canis adlibitum. Vovser adlibitum. Hunde adlibitum. Vi vover alt. --- Eller i andre kombinationer. - Vælg selv... /Johnny.---.-.
 31. 1 point
  jubiiiii den virker Du har været savnet herinde.
 32. 1 point
  Jeg ville ikke tilskrive det hormoner og forår, jeg har i hvert fald aldrig hørt om det. Når jeg læser hist og pist så fraråder man oftest to jævnaldrende tæver (man kan jo dog ikke styre menneskers kærlighed ) Fordi der kan komme nogle magtkampe og uro. Så jeg ville måske holde et ekstra øje og sørge for at stoppe dem, så det ikke eskalerer og bliver noget negativt. Hvis ikke der er tegn på sygdom i form af underlivsbetændelse hos vickie så ville jeg vente og se tiden an om ikke løbetiden kom eller om hun har snydt jer og i ikke har opdaget det. Vi har selv en tæve hvor vi ikke har opdaget hendes løbetid, så vi lurer lidt på om det kan være det de kalder hvid løbetid, men jeg kender ikke meget til det.
 33. 1 point
  hold nu kæft noget fis at smide på en side. Så du mener at du kan sælge ormekur uden om veterinærer? Det lyder da også ganske lovligt (ironi kan være anvendt). Stop dog med det reklame pis
 34. 1 point
  Jeg er helt enig med CDL, hjælp ham med at falde til ro. Jeg havde totalt glemt at når de tygger så afleder de stress fra kroppen, men det er så ganske sandt. Se på om han sover og hviler nok. En hvalp skal helst ikke køre overtræt. Det er lidt af en rundkørsel. Han er vel ikke fra en hvalpefabrik? Jeg spørger ikke for at dømme, men fordi flere af de der modehunde der er unikke blandinger ikke kommer fra sunde og afslappede forældre og det giver ofte hvalpe med en tendens til stress og så skal man måske være lidt mere på forkant med at stoppe situationen inden den opstår. Man kan også overstimulere en hund, så den bedste øvelse i verden (gælder alle hunde) er hund i ro. At lave ingenting og bare slukke på knappen og slappe af. Det er helt kanon.
 35. 1 point
  Ej stop nu det reklame-fis! Du svarer på et indlæg der er 10 år gammelt (det andet sted du skrev var svar på en 3 år gammel tråd)....
 36. 1 point
  De er SÅ dårligt skjult, det er latterligt. Der må være et eller andet firma der har opdaget siden og beder sine brugere smide reklame herinde
 37. 1 point
  Hej, Han er jo ikke så gammel endnu og lyder som en lidt forsigtig hvalp og han er jo blevet taget væk fra sin familie og placeret i helt nye omgivelser og det kan jo godt være en stor mundfuld. Min hvalp på snart 4 mdr følger nu også efter mig . Tror bare at I bliver nødt til at tage det hele stille og roligt i hans tempo og ja det er svært når man også skal arb. . Måske I kunne få en til at se efter ham når i starter eller flekse lidt så han ikke skal være alene længe ? V.H. Sille
 38. 1 point
  Det jeg taler om som junk er brusk, benmel diverse affaldsprodukter - jeg er skam ikke korn forskrækket - jeg har en hund der ikke tåler kornfrit Men junk er for mig lav kvalitet og ikke godt og lækkert - såsom brusk, sener, skind og så videre.
 39. 1 point
  Velkommen til ja ja i dk er der regler, men reglerne siger at du gerne må tilsætte korn og animalske produkter - animalske produkter er ikke rent kød og det kommer man jo ikke uden om og så er det i min verden junk hvis det bare er knust brusk, skind, sener og hvad ved jeg. Man behøver ikke gå efter det dyreste hundemad, slet ikke, men det koster intet at være kritisk og at sætte sig ind i hvad indehold der er godt og hvad der er fyld og hvad der er direkte skadeligt. Samtidigt skal man huske at nogle fungere på et foder og andre på et andet.
 40. 1 point
  aaaaarrrhhh kunne du ikke nøjes med at smide din reklame ET sted på siden i stedet for at drukne siden totalt i reklamer?


×
×
 • Tilføj...