Hop til indhold

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10-08-2019 in all areas

 1. 2 points
  Siri renee richter jungersen (tror jeg hele navnet er) har lagt MANGE gode film på youtube. Der trænes med positivitet og ros samt masser af ro. Går I til hvalpetræning? Der kan I garanteret også få vist nogle gode øvelser. Barnet skal ikke lege voldsomme lege og kaste lege (pind/bold) med hunden, det vil bare friste hunden mere til at ville lege og dermed bide og være en bandit. Træn hund i ro, ro ro ro ro og mange små øvelser, så hovedet kan blive træt, men også sådan at der kommer mest muligt ro på hvalpen.
 2. 2 points
  I skal i gang med at lære jeres hund hvad nej betyder. Netop nu er det ekstremt vigtig den kender sin plads med hensyn til den alder den har. Den periode jeres hvalp befinder sig i nu kaldes "halv kønsmodning" det betyder at hvalpen kan optræde som en rigtig lille bølle fordi hormonerne begynder at rase rundt i kroppen. Det er NU den skal kende sin plads i jeres flok og det er noget alle i familien bør tage del i. For at lære NEJ - skal I placere hunden foran jer. I beder den sidde og så har I en godbid - gerne en ekstra lækker en som I holder frem mens I siger NEJ - hunden må ikke tage godbidden før I giver lov til det - og den forholder sig rolig - når den er rolig og bliver siddende siger I VÆRSGO som tegn på at den må tage godbidden - og derefter skal I rose den. Når den har forstået konceptet - skal I ligge godbidden foran den - og sige NEJ - og VÆRSGO når den må tage godbidden. Efterhånden som jeres hund bliver dygtigere - kan I øge intervallet af tid før den må tage godbidden. Det er en rigtig god metode - da den lærer både NEJ og tålmodighed og får brugt sin hjerne. Jeres datter kan deltage i det - så hunden også lærer at hun har en "kontrol" over den. LUK aldrig jeres hund af i andre rum eller transport kasse - da det kan gøre den endnu mere stresset.
 3. 1 point
  Samtidig skal det nævnes at hvalpe skal sove 16-20 timer i døgnet. Og det er vigtigt for at hjernen udvikler sig korrekt. Og evt manglende søvn i hvalpetiden, har jeg ofte set som ADHD agtigt adfærd Google er din ven!
 4. 1 point
  Du har forhåbentlig sat dig godt ind i reglerne om import af dyr fra andre lande. Det er ikke bare lige sådan - i sær skal du være opmærksom på at hundeloven forbyder visse hunde her i landet og at din kommende hund ikke har nogle af disse racer i sig. På fødevarestyrelsen kan du læse om hvordan det hele foregår - med mindre du allerede ved det. Jeg ville klart fravælge en hund fra udlandet - og i stedet gå efter en hund her i DK. Der findes også opdrættere som sælger deres hunde når de når en vis alder hvor de skal på "pension" - her er det også muligt at i så fald få en race hund.
 5. 1 point
  Jeg er ikke enig i træningsmetoderne med nej-øvelsen. Jeg har hunden foran mig. Tager en småkedelig godbid frem i hånden, først lukket mens jeg fører den foran hunden. Giver én kommando, bestemt men ikke med store bogstaver, idet hunden tager fokus fra hånden/godbidden. Kommandoen skal falde ret præcis, her kan man evt bruge klikker til at præcisere, men denne skal indøves først. Efter kommandoen falder, bytter jeg hånd og smider en lækker godbid lidt væk og roser stille. Hunden vil tage kontakt igen, og øvelsen gentager sig 3-10 gange. Slut altid med succes. Hellere 3 gange hvor øvelsen sidder lige i skabet og så stoppe, end at øve 10 gange og kun de første 4 gange var succesfuld. Jeg håber du kan se forskellen og endelig spørger hvis du har spørgsmål. Din datter skal træne de stille øvelser med ham. Evt få hende til at youtube Siri René, en dansk træner der har lagt nogle rigtig fine øvelser ind.
 6. 1 point
  Hunde er forskellige ligesom mennesker når de bliver ældre. Du skal derfor ikke gå så meget op i hvad dine forældre har oplevet med deres hund - eller andre for den sags skyld. Det er klart at der kan opstå forskellige symptomer som at hørelsen, synet mv. ændre sig efterhånden som hunden ældes. Derfor er det også vigtig at bruge dyrlægen til at få hunden checket igennem - få taget "alders" blodprøve som måler hvordan de indre organer mv. har det. Og så skal man ligesom med mennesker støtte sin hund også i alderdommen, med lidt træning og gode oplevelser. Jeg kan kun anbefale at I læser "den gamle hund" af Anders Hallgren - den er guld værd at have som håndbog og så ellers spørge sin dyrlæge til råds hvis man har den mindste tvivl.
 7. 1 point
  Hej, Som udgangspunkt vil jeg anbefale at du låner nogle hvalpebøger på biblioteket af Lone Greva eller Irene Jarnved, de har begge skrevet bøger om hvalpe. En hvalp skal ud og have mange oplevelser og ikke lange gåture i den alder og så er det som pivpiv skriver, hovedet der skal bruges til at løse små opgaver, det trætter på en god måde(fodersøg er godt). Kontaktøvelser og indlæring af forskellige ting i små 5 min. træningspas er også godt. Syntes I skulle melde jer på et hvalpehold med det samme. Der kan i få masser af hjælp. Alle hvalpe bider i en eller anden udstrækning og kører op og har et stort tyggebehov, det stopper oftest når den har skiftet tænder i 5 mdr alderen. Jeg ville give den noget at tygge i evt et kong ben eller en chuckit bold, det har min været glad for. V.H. Sille
 8. 1 point
  Drop den bold, den stresser ham bare og kører ham op. Han mangler at lave noget hvor han skal tænke. Lav kontakt øvelser med ham og træn lidt, ene ting han skal bruge hovedet på og ikke ting der stresser (leg, bold, pind og lign).


×
×
 • Tilføj...