Hop til indhold

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 17-08-2018 in all areas

 1. 6 points
  Så er der kommet en lille ny hvalp på HF. Hun er 9 uger og er en lille grå schæferpige. Hun er fuld af ballade og rigtig skøn. V.H. Sille
 2. 5 points
  Der er godt nok stor spredning på de typer I kigger på Jeg vil stadig anbefale jer at glemme udseendet, og så finde ud af hvilken hund der passer til det I vil lave med den. Derfor vil jeg varmt anbefale jer at læse om de forskellige racer, før I beslutter jer. Det betaler sig i den sidste ende, hvis man har sat sig grundigt ind i den race man vælger - hvis alle gjorde det sad der ikke så mange hunde på de forskellige internater. Der findes så mange forskellige race, at det burde være muligt at finde den der passer bedst til jer - men det kræver at man sætter sig ind i det. Boldleg er Ikke aktivering!!! For meget bold giver en stresset hund. Lange gåture er altid godt, men kan ikke erstatte aktivering. De fleste racer er lavet til et formål, og får hunden ikke det opfyldt på en eller anden måde, risikerer man at den selv finder på noget - som så ikke altid er det man kunne ønske sig. Du nævner at I begge er vokset op med hunde - men det er bare ikke det samme som selv at have det fulde ansvar. Man får kun sin "bedste ven" ved at give den hvad den har behov for.
 3. 5 points
  Jeg er 100% enig med Jeanette! Hvis en hund, stor eller lille, ikke trives i en lejlighed, så gør den det nok heller ikke i et hus med have! For at en hund skal trives, skal dens basale behov (ud over mad) dækkes. Og de fleste former for aktivitet foregår udenfor hjemmet, det er ikke mange hunde der trives, hvis de lever hele livet i en have. Det er ikke meningen at en hund skal fyre noget krudt af indendøre - den skal ud, uanset om den er lille eller stor. I øvrigt tænker jeg, at har man ikke tid til at lufte sin hund flere gange dagligt, så bør man nok slet ikke have hund. Min påstand er, at mange lejlighedshunde kommer mere ud end mange af dem der har hus og have - ganske enkelt fordi man er tvunget til at gå ud med hunden når man bor i en lejlighed. Der er intet i de du skriver her, der viser at små hunde er bedre til at bo i lejlighed end store hunde....
 4. 4 points
  WHAUU - jeg har lige kigget på deres hjemmeside igen - de har 57 voksne avlshunde!!! Plus selvfølgelig de pt. 31 hvalpe. Tjaaa, og så har de lige parret 6 andre tæver, som får hvalpe indenfor de næste uger/måneder. Prisen er 12.000-14.000 kr for en blandingshvalp (med et mærkeligt designernavn), og prisen stiger efter de er blevet 8 uger, ca. 500,- kr. pr uge. Klip fra hjemmesiden: "Og skal hvalpen blive boende her efter de er 8 uger, så koster opholdet extra. pga vores videre pasning/træning af hvalpen.Extra pasning koster kr 500,- for uge et´og 1.000,- pr uge for de efterfølgende uger." Og så køber/reserverer man hvalp ved at udfylde en formular indbetaler 1000 kr. og vupti er man kommet på venteliste... Hvordan pokker kan det lykkes at holde sådan en pengemaskine i gang? Der skal godt nok mange "godtroende danskere" til. TS: Vær du hellere glad for at du kun mistede dine 1000 kr. - sæt dem på tabskontoen under "Dyre lærepenge". Og gå så på f.eks. "Køb Hund" på DKK's hjemmeside og led efter nogle sunde racer fra seriøse opdrættere.
 5. 4 points
  Hej, jeg ville bare sige at det går super godt. Han er på 3 dag uden smertestillende og han er helt normal. Alt det der konstante piveri og klynkeri er helt væk og han har sovet nok 80 % mere siden han fik smertestillende og gør det forsat. Så hvad end der har gjort ondt på ham og hvorfor han har haft ondt, så virker alt normalt nu og jeg håber og beder til at det blot var noget forstuvning, forstrækning eller et slag.
 6. 4 points
  Ej, come on - du kan umuligt være seriøs med sådan et indlæg.... Der skal da en del mere til end en sort hund der er "uddannet" (tænker det er dét du mener?) politihund, før man beslutter at parre sin hund. Du har ikke engang gjort dig den ulejlighed at nævne om det er en hanhund eller en tæve du har. Jeg synes du er fuldstændig useriøs! I øvrigt er der lige pt. 106 schæferhvalpe til salg på "Køb Hund" - så der er rigeligt at vælge mellem, og du behøver ikke spekulere i at lave flere, tænker jeg.
 7. 4 points
  den der med store hunde og mere aktivitet det er da noget fis. Sammenlign newfoundlænderen som er kæmpe med en lille fiks jack russel, begge skal ud og bruges og gå ture og have lov at bruge hovedet, men det er ikke størrelsen der har noget at sige. Husk at lejligheder også kan være i stue ettage Jeg kender mange med hunde i lejligheder og det er lige før jeg vil påstå at de luftes bedre og længere end hunde hvor ejer har en stor have og bare går en aftentur dagligt for resten af tiden kan hunden være i haven. Det virker enormt uprofessionelt og useriøst de påstande du kommer med
 8. 3 points
  Selvfølgelig er hun ikke unormal, hun er bare en glad hvalp, og ja - alder betyder meget - men også erfaring. Når hun forstår at det faktisk er hyggeligt/sjovt at være til træning vil det også hjælpe. Jeg laver selv mine guffer, og bruger stadig (han er 10 år nu) mindst 2 forskellige slags guffer når vi træner. Dem der er OK, og som fortæller at "det var fint, du ved hvad du skal"-agtigt og så de ekstra gode/lækre, som fortæller at "jeg er virkelig tilfreds med det du lige har gjort". Prøv at spørge træneren hvorfor I skal gå når hun gør, og bed evt. om nogle redskaber til at få det stoppet så I hurtigere kan komme tilbage til holdet. Jeg ville ikke acceptere at blive sendt væk uden at vide hvorfor, og hvad jeg så skal. For det bliver jo det samme hver gang, hvis ikke der sker et eller andet....
 9. 3 points
  Jeg ville kun lade hende være uden opsyn i kortere perioder, men vær da ude ved hende og træn lidt. Hun får jo kun brugt sit krudt ved at lave noget (ikke kaste pind og bolde, men noget hvor hun skal bruge hovedet). Når man alligevel er derude så kan man lige luge, rive, klippe og når solen titter frem så er der tid til kaffe
 10. 3 points
  Alle alarm burde ringe. Man skriver sig op til hvalpe med sære selvopfundne racenavne og nogle krydsninger hvor det er himmelråbende galt (intet galt med krydsninger). Man vil have hvalp et sted der tager kassen for uægte "racer" (man kan nærmest få en raceren hund for priserne oftest). Man vil have hvalp et sted hvor de har rigtigt mange kuld om året og hvor de har 30!!! voksne hunde. Hvis man bruger sin sunde fornuft så er det jo helt åbentlyst en fabrik. Det er en avler og ikke en opdrætter. alarmklokkerne burde have ringet og hvis ikke, ja så er det ligefør man fortjener at blive snydt, desværre.
 11. 3 points
  Helt ærligt, de har været i gang i SÅ mange år. Havde I googlet specialdogs, burde der være ringet millioner af alarmklokker.
 12. 3 points
  GYYS! Hvordan pokker kan man overhovedet overveje at købe hvalp sådan et sted??? Siden 21/12 sidste år har de fået 10+10+6+5 hvalpe (=31 stk.!) - hvordan skal de kunne socialisere så mange hvalpe, sådan at de er rustede til at komme ud i den store verden? Og så neutraliserer de hvalpene når de er 7 uger.... Det lyder så fint, men det de producerer er blandinger, som de vælger at give nogle flotte "race"-betegnelser for at få folk til at betale mest muligt. I mine øjne er det en HVALPEFABRIK - og man skal holde sig langt væk!
 13. 3 points
  Forstår jeg det korrekt at dine døtre bor hos dig 7 dage og hos deres mor (formoder jeg) 7 dage? Og at Cooper bor hos pigernes mor, når pigerne er der? Hvis det er rigtigt forstået, så synes jeg det ville være mest hensigtsmæssigt, at Cooper bliver hos pigernes mor, også når pigerne er hos dig. Det er ikke retfærdigt overfor hunden at flytte den rundt hver uge, og det er forståeligt, at den ikke kan finde ro når den bliver smidt et nyt sted hen, hvor der oven i købet også er en anden hund, der bor der fast.
 14. 3 points
  Tænkte jeg lige ville vise lidt billeder af top seje Cooper som rejsehund ;-D Før vi flyttede stressede han ret hurtigt over at bo nye steder, fordi han hele tiden fokuserede på at han skulle med os hjem igen. Nu tager han det totalt afslappet, spiser sin mad uden problemer og sover afslappet, han er så god til at være med rundt. Vi bor tæt på Kroatien, Østrig og Italien så Cooper er altid med på weekendture. Han finder sjovt nok altid vand uanset hvor vi er en rigtig lille rejsevuf i sine voksen år
 15. 3 points
  For det første, så hænger "god lang tur" og "ca. 30 min.", altså ikke rigtig sammen... For det andet, så er der da ikke noget at sige til at han bider i både dig og møblerne, det virker jo glimrende, han får dig til at lette bagdelen og aktivere ham hver gang.. Så sørg for at han rent faktisk ER aktiveret, inden du sætter dig til noget andet, dvs. mere end 30 minutters tissetur, selve gå-delen af sådan en tur, behøver ikke at vare mere end ca. 30 min. men brug også noget tid fx. lidt træning, lær ham lidt sjove tricks og nyttige lydighedsøvelser, brug noget tid på fodersøg, brug i det hele taget gerne hele hans daglige foder ration til at aktivere ham med bla. fodersøg, træning og/eller diverse aktivitetsspil, ingen af mine hunde får tørfoder i en madskål, der skal arbejdes for føden. Og når han så ellers er aktiveret ordenligt, så ignorere ham i den udstrækning det overhovedet er muligt -selvfølgelig skal han ikke have lov at æde spisebordet i mens du bare ignorere det, men lad vær med at begynde at aktivere ham hver gang han har gang i noget han ikke må, tilbyd ham evt. en tyggeting at ganske i i stedet for at gnaske i spisebordet, men giv ham ellers så lidt opmærksomhed for hans narrestreger som muligt. Hvis han ikke hurtigt indser, at det er bide i møbler og lign. ikke kaster nogen form for aktivtet af sig, kan det i en overgang være en mulighed at holde ham i en kort snor ved siden af dig, ind til han lære at falde til ro af sig selv.
 16. 3 points
  Jo, den står under "engelsk cocker spaniel" - af ukendte årsager. Det samme gør FT. Til trådstarter. Raceprofiler er riiiimeligt nemme at finde, måske skulle man have lavet lidt forarbejde inden man lavede siden live? Internetbrugere nu om dage ikke megen tålmodighed. Når de første 4 racelinks jeg kigger på er tomme, så er oddsene for at jeg forlader siden og aldrig kommer igen pænt store. Jeg går ligeledes ud fra at jeres race test, trækker data fra raceprofilerne? Så den kan nødvendigvis ikke finde en eneste race til mig da så mange af profilerne er tomme...
 17. 3 points
  "Danmarks foretrukne handelsportal for hunde og katte" og der er to hunde til salg Nej jeg kan heller ikke tage den særlig seriøst
 18. 3 points
  Ved nærmere eftertanke så synes jeg faktisk, at flere af de racer du nævner, som værende gode til at bo i lejlighed slet ikke er det. F.eks. pomeranian og chi er racer, der er kendt for at gø af alting og ingenting, hvilket ikke er så smart når man bor i lejlighed... Så, nej I har ikke ramt plet - jeg synes I skal re-tænke jeres artikel!
 19. 2 points
  Siri renee richter jungersen (tror jeg hele navnet er) har lagt MANGE gode film på youtube. Der trænes med positivitet og ros samt masser af ro. Går I til hvalpetræning? Der kan I garanteret også få vist nogle gode øvelser. Barnet skal ikke lege voldsomme lege og kaste lege (pind/bold) med hunden, det vil bare friste hunden mere til at ville lege og dermed bide og være en bandit. Træn hund i ro, ro ro ro ro og mange små øvelser, så hovedet kan blive træt, men også sådan at der kommer mest muligt ro på hvalpen.
 20. 2 points
  Jeres familie passer på en Beagle - det er en super social og børnevenlig hund - en rigtig familiehund. Der er ligesom med andre racer selvfølgelig noget I skal læse op på og gøre jer klar på med hensyn til beaglen - og det er at - den ikke skal forventes at kunne gå løs - da det er en støver. En beagle er en samarbejdende race. Udover det er den glad for mad - men det tror jeg de fleste hunde er. Den kræver ikke særlig meget motion - men skal naturligvis ud og snuse rundt -læse avisen som man siger. Det vigtigste i en beagles liv er at have sin familie tæt på. Jeg har selv beagler - har haft 3 sammen - men den ældste er nu gået over regnbuen og jeg har så to tilbage. Alle mine beagler er hanhunde - jeg foretrækker hanhunde da de ofte er lettere at træne og ikke helt så skarpe som tæver kan være. Ellers vil jeg anbefale en corgi som er en hyrdehund og dermed kan være mere beskyttende - men en god familiehund der ikke er så stor i det og dermed lidt mindre en en beagle. Hvis du vil spørge mere om beaglen - kan du fange mig på www.beaglepack.dk
 21. 2 points
  Jeg tænker I skal se lidt bort fra jeres ønske-kilo, hvis I samtidig gerne vil have en robust hund, som I ønsker. SbT’en er der rigtigt meget hund i forhold til størrelsen. Fantastisk med børn. Ellers er der den engelske mastiff, som bestemt er en rolig, men stor hund, og bullmastiffen. Jeg fik min første hund som 19 årig, en grand danois. Mange havde en holdning omkring hende, men jeg fandt ud af at det 8 ud af 10 gange var min måde at imødekomme skulende blikke, der var afgørende for folks opfattelse af 65 kg Nala 😊
 22. 2 points
  Træning ude er vigtigt, det giver nogle gode forstyrrelser og jeg vil mene at man virkelig skal være dygtig for at kunne undvære hold træning og siden at du nævner bold kast, så vil jeg mene at der er brug for et trænings sted. I det mindste bare som vejledning og et sted hvor man får friske øjne på det man laver . Samt man har de andre hunde som "forstyrende elementer", det er guld værd. Og så forbyd bold leg, det er der sjældent noget godt i, det stresser og det kører hunden op fremfor at trætte på den gode måde. Lange gåture er altid godt, men hjernetræning er det bedste, det trætter så dejligt. Så gåture ja selvfølgelig, men hjernegymnastik/træning er mindst lige så vigtig.
 23. 2 points
  De fleste hunde fælder, sådan er det bare, og det må man tage med hvis man vil have en hund Måske I skulle se bort fra hvilken hund der ser pæn ud, og hellere lægge vægt på hvad den har behov for, i forhold til hvad I kan/vil tilbyde den. Motion er én ting, træning er noget andet, og mange hunde har brug for begge dele for at være glade, tilfredse hunde.... Umiddelbart vil jeg mene at alle hunde kan bo/leve på 90m2, det komme bare an på hvor meget man lufter og træner dem udenfor hjemmet og haven. En border collie er nok ikke hvad jeg ville anbefale jer - det er en meget aktiv hund, som bestemt ikke vil trives med nogle gåture et par gange om dagen. Den skal arbejde med sit hoved for at trives og være stille og rolig når den er indendøre.
 24. 2 points
  Ej hvor en ringe reklame
 25. 2 points
  Jeg ville tage til dyrlæge igen. Der må jo være noget galt. Og hvis denne dyrlæge siger det samme, selvom I har fortalt om kogt ben, så ville jeg finde en anden dyrlæge.
 26. 2 points
  Nå ja, og jeg havde nok ikke accepteret at blive "smidt væk" fra træningspladsen, hvis min hund gøede. Så havde jeg bedt om at træneren kunne afhjælpe det problem. Ikke på vilkår jeg ville betale for at "stå på parkeringspladsen" i 53 min.
 27. 2 points
  Et pip, som nogen måske kan bruge ift at gå pænt hen til det, hunden gerne vil hen til. Jeg har aldrig ladet B trække mig hen til noget som helst. Han har aldrig haft succes med det. Hvis jeg skulle fra den ene ende af træningspladsen til den anden, og jeg vidste, at han ville blive for begejstret, så det ville tage for lang tid ved at træne gå pænt hele vejen, så tog jeg ham op i favnen og bar ham. Så var vi i den rigtige ende og kunne begynde træning. Han er uden undtagelse den af alle de hunde, jeg har haft, der har gået pænest, men jeg var også VIRKELIG konsekvent med at træk aldrig var = gevinsten. At "spørge om lov" med kontakt var = gevinsten. Jeg har gjort lidt af det samme med C. Ikke båret hende, for det panikker hun totalt over (og jeg fik hende først da hun var voksen, derfor har grundlaget for arbejdet ikke været det samme) Men holdt fast i, at hun ikke kommer hen til det, hun gerne vil hen til, hvis hun trækker. Uanset hvad.
 28. 2 points
  1) Ca.500 g hakket magert kød - jeg bruger tit kylling - men okse eller lam kan også bruges 2-3 revne gulerødder - æbler eller hvad jeg lige har af grønt 2 store hele æg ( også skallerne) det hele blandes i foodprocessoren - fordeles i et ildfast fad (ved dobbeltprtion i bradepanden) fladt ud over det hele. Steges i ovnen ved 150-175 grader til det er en fast masse. Tages ud og skæres i små tern og lægges tilbage i fadet og ind i ovnen indtil siderne er tørre men ternene stadig er bløde og saftige. Det er supernemt og alle hunde synes de er fantastiske 😉 En sidegevinst er, at man ved hvad man fylder i sin hund og undgår fedt og fyldstoffer osv. 2) Alternativ er at skære kyllingebryst i små tern og tørre i ovnen indtil de ikke fedter men stadig er saftige og lækre 3) Frisk fisk (tit torsk) hakkes og blandes med et helt æg (inkl. Skal) og samme procedure som 1. Prøv det... det er helt sikkert besværet værd 🐾👍🐶
 29. 2 points
  Jeg kender hunde, som bliver fodret med supermarkedets det billigste. Min egen hund fik det også, før jeg overtog ham. Symptomerne, der går igen er tør hud (og kløe deraf) og tør, kedelig pels, som også er helt fedtet samt konstant tynd mave. For min egen hunds vedkommende stoppede det ret hurtigt efter han kom på mere fornuftigt foder. Og det samme gør sig iøvrigt gældende for de hunde, jeg kender, som får et godt foder. Pelsen er blank og dejlig at røre ved, de har godt med energi og maven er helt i orden. Så kan man sige, hvad man vil, men jeg synes, det taler sit eget helt tydelige sprog. Og jeg kommer ikke til at fodre med pedigree eller lignende fodertyper. Det kan godt være, at foderet lever op til minimumskravene. Og selvfølgelig kan hunde overleve på det. Jeg kan også leve af færdigretter fra Rema. Men det bliver det skisme da ikke sundt af. Og det handler for mig heller ikke kun om, hvad man kan overleve på. Det handler om at få noget, som gør noget godt for kroppen. Det er iøvrigt en selvfølge i min verden, at hunde ikke skal have foder, der primært består af korn.
 30. 2 points
  Hvis man har for travlt til at lufte sin hund, så burde man måske ikke have hund. Men det var da en god mulighed for dig at få to gange reklamer med ind Hilsen pivpiv firmaløs.dk
 31. 2 points
  Jeg har en på hold lige pt. LIgner en golden retriever, er en slædehund inde i hovedet. Hvis det du kan lide ved din mors hund er dens sind - hvilket jeg går ud fra, da du jo skal leve med dyret - så udseeende er jo relativt ligegyldigt i det lange løb - så ville jeg nok købe mig en golden retriever istedet.
 32. 2 points
  Hej, Sidste indlæg fra mig Du spurgte om råd og det fik du i en pæn tone. Folk kom med konstruktive råd og selvom vi ikke er enige med dig, så spurgte du jo om vores mening ;-). Fortsat held og lykke med hvalpen. V.H. Sille
 33. 2 points
  30 min er lang tid for sådan en lille fis. Fem minutter og så en pause og sås fem minutter og pause igen. Men træning kan sagtens være "stik ikke af med spanden imens jeg luger ukrudt" Grunden til at jeg ikke ville lade hende være alene er fordi hvalpe er pokkers kreative og det betyder de nogle gange kan få sig selv i fedtefadet og så kan der være langt ud selvom man kan se dem hvis de er ved at drukne sig selv i en vandkande man ikke troede de kunne få hovedet ned i, finder en god pind men ved ikke rosen den river og gør fortræd, klatrer op på havebordet man tænkte at der kan hvalpen ikke komme op, får sat sig selv i spænd i en åndsvag busk og hvad ved jeg. Hvalpe er fantastiske og unikke, så nyd det.
 34. 2 points
  Hvorfor ikke være derude sammen med hende og lave nogle aktiviteter med hende, så hun får brugt sit krudt sammen med jer?
 35. 2 points
  Endnu en kedelig voksen bemærkning Prøv at lukke ned for de lyserøde drømme - som jeg sagtens kan forstå at du har - og tænk på alt det praktiske, der følger med at have en hund. En hund er meget andet end en hygge-nusse ting. Den skal f.eks. luftes flere gange om dagen. Da du bor i lejlighed betyder det, at du HVER GANG skal i tøjet og ud, uanset om det regner eller sner, eller du lige er igang med noget. Du skal også stå op mindst 1/2 time tidligere om morgenen for at lufte den, inden du skal afsted i skole. Og du kan ikke lave aftaler efter skole, for du skal hjem til hunden, som har været alene hjemme og den skal igen-igen luftes. Sidste ting inden du går i seng er ud med vovse, så den kan tisse af for natten. Vær ærlig overfor dig selv - hvor længe tror du at du gider det? Du har læst, at en mops ikke behøver så meget motion, hvilket sagtens kan være rigtigt. Men alle hunde har behov for stimulering for at trives - det er ikke nok at ligge på skødet og være klappe-kæle hund. En anden ting er, at du flytter frem og tilbage mellem din mor og far - det kan du finde ud af, men det kan en hund ikke. Den vil blive forvirret over hele tiden at skifte opholdssted. Og hvad siger din far til det her? Du skriver ikke noget om, hvorvidt han vil hjælpe dig med at have hund. Måske du kan finde nogen i dit nærområde der har en mops (eller anden sød hund) som du kan få lov at "låne" (gå tur med, passe osv.) ind imellem? På den måde får du din kærlighed til mopsen prøvet af, og du får set/lært hvor meget det koster af både penge, men også hvor meget arbejde der er med at have en hund.
 36. 2 points
  Toby har nu fået en fantastisk ny familie. Tak til Hundeforum-forum for at skabe kontakten. Tråden kan lukkes.
 37. 2 points
  Jeg synes som sagt du skal stoppe al træningen i et stykke tid, osse det der med kurven og dørene. Bare lade ham følge dig, for på den måde at få stressniveauet helt ned og trygheden op. Vores problemer har været lidt anderledes, f.eks kunne vi slet ikke få halsbånd eller sele på hende uden hun gik i panik (så er det svært at få gået tur). Dyrlægen mente at hun havde haft en dårlig oplevelse da hun fik chippen og hun derfor gik i panik når man rodede med noget i nakken/ryggen på hende. Det måtte vi løse ved at hun permanent havde halsbånd på i nogle uger, (hun hadede det og kløede sig konstant, men det valgte vi at ignorere) så man lige kunne snige hægten til snoren på og så gå tur. Og så kom det så meget på afstand for hende, at der ikke er nogen problemer i dag. Jeg mener bare, at når først de er helt paniske og ukontaktbare, så gælder det om at undgå at de kommer helt derud, for det er altså noget de husker til næste gang. Hvis din hvalp ikke er så stor (ved ikke hvad race det er), kan du så ikke bare bære den med, så meget som muligt, de steder du skal. Måske købe en babysele til at have den i på maven, evt. må den omsys lidt. Kender da én som ordnede sin hest med sin baby i sele på maven, det tænkte jeg at man osse kunne med en hvalp (var lige ved selv at købe sådan en sele, men fik det aldrig gjort). Jeg tror det er nødvendigt at tænke alternativt i dit tilfælde. Ved selvfølgelig godt at du nogen gange er nødt til at efterlade ham, det er jo ikke alle steder man må have hund med. Men du kan vel godt have ham med i offentlige transportmidler, så tag ham med så meget som muligt. Lyder som om, det med genboen med hunden, er den hidtil bedste løsning når du skal gå, så hende må du forsøge at trække på. Vores er osse opmærksomhedssøgende når vi spiser, så begynder den at bide i gulvtæppet, selvom den godt ved det er forbudt og den ellers ikke gør det. Det har jeg løst ved at give den en tygge pind at gnave i, når vi starter med at spise. Vi havde osse engang en hvalp som jeg måtte sidde med på skødet når vi spiste, ellers gøede den uafbrudt, så den sad jeg med i nogle uger (husker ikke hvor længe, det er mange år siden), så kunne jeg gradvist sætte den ned. Først et stykke tid inde i måltidet, så efterhånden næsten med det samme. Jeg arbejder lidt på den måde, at jeg undgår problemsituationerne helt i starten, og så LANGSOMT trapper op til normalt, når jeg kan se at hvalpen er rolig. Og de er da alle sammen endt med at være normale hunde. Det hjælper osse, bare det at de bliver ældre, så bliver de osse mere selvstændige. Jeg bærer mine hvalpe meget rundt når de er små, tror tætheden til kroppen giver tryghed for en usikker hvalp. Har du prøvet at køre ham helt træt? Altså med en rolig ikke stressende aktivitet f.eks. en meget lang tur i roligt tempo (2-3 timer, giv den dækken på, hvis ikke pelsen er varm nok). Jeg ved godt at små hvalpe ikke skal gå langt. men bare som et forsøg, for at se hvordan han er, når han er rigtigt træt. Så får du måske lidt mere ide om, hvad der er stress og hvad der er opmærksomhedssøgen/kedsomhed.
 38. 2 points
  Kan ikke sige noget, som ikke allerede er sagt men som de andre, så synes jeg da du skal se at komme afsted til noget træning. Det er ALDRIG for sent, og alle hunde elsker at lave noget sammen med deres ejer. Mht. det at passere andre hunde, så ville jeg med sådan en vildbasse vælge at træde til siden og så bruge "sit"-kommandoen, og så lave kontaktøvelser mens den anden hund går forbi. Det ville jeg ganske enkelt fordi det er nemme at styre en hund der sidder ned... Og da det er en lab du har, så tænker jeg at en lomme fuld af lækre godbidder kan aflede opmærksomheden fra den anden hund.
 39. 2 points
  Hej JeanetteH og pivpiv. Jeg er da glad for at min hukommelse ikke er helt gal. Jeg må lige sige pivpiv, at der hvor jeg går mest tur med hunden, er på et sti system, som bliver flittigt brugt af hunde luftere, motionister, og cyklister, så selvom min hund jo naturligvis skal have lov til at snuse, er der jo den øvrige trafik, som der skal tages hensyn til, så at have ham på plads mellem snuseriet er blevet en naturlig ting, men tro mig, er der noget, som han patu vil snuse til, kan jeg sige nok så meget på plads, og hive i ham, er som at hive i et gammelt træ, med meter dybe rødder.
 40. 2 points
  Tråden er 2011, så tænker at tæppet nok enten er renset på nuværende tidspunkt eller røget ud
 41. 2 points
  Ja er fra marts 09, så der er ikke længe til den runde fødselsdag. Tiden flyver! Ct scanningen i dag viste fragmenter i begge albuer, så han skal ind på fredag og have fjernet fragmenterne i begge albuer. Håber og regner med det bedste. Cooper så deprimeret over den lille bitte mængde motion han får. Jeg har altid sagt at hvis han kommer ud for noget, og det har en betydning for at han ikke længere kan leve et aktivt liv, ja så bliver han aflivet. Er kun blevet endnu mere sikker på det. Han vil gerne træne og lave andre ting, men hans gnist er bare slukket fordi han ikke får brugt sin krop. Stakkels hund! Video af ham i sidste uge. 93309B01-F037-43FE-8751-04B8D2C88984.MOV
 42. 2 points
  Nu er det jo sådan, at man faktisk bør opdrage sin hund uanset om den skal med på arbejde eller skal blive alene hjemme! Der er altså rigtig mange hunde der er alene hjemme hver dag, mens familien er på arbejde, skole osv. inkl. min egen - og jeg mener absolut ikke at han er forsømt eller at det er synd for ham. Til gengæld ville jeg ALDRIG overlade ham til en tilfældig hundepasser fundet på en hjemmeside!
 43. 2 points
  Jeg har den - faktisk er det nummer to af slagsen - jeg elsker den jakke! Jeg nærmest bor i den hele vinteren, og ja den er varm, man behøver ikke en masse trøjer osv. under. Et tip er at vaske den med imprægnering når man vasker den. Den første jakke havde jeg i 6-7 år, den var slidt, men ikke i stykker, men den begyndte at tage vand ind i sømmene. Så sidste vinter købte jeg en ny Ang. størrelser så tænker jeg den er "normal" - eneste negative jeg har er, at den kan godt virke lidt tung, men det vænner man sig til...
 44. 2 points
  Hamp olie er en fedende olie som jeg ikke ville give til mine hunde. Hvis man vil bruge den type olie vil jeg anbefale at købe almindelig hamp olie evt. via helsekost butikker - da andelen af cannabis sativa er forholdsvis lille og dermed ikke udgør en større virkning, på sigt. Der findes andre og bedre planteolier til hunde, i så fald. Jeg ved ikke hvorfor du spørger - men har en slet mistanke om at det er endnu en skjult reklame. https://da.wikipedia.org/wiki/Hamp_(art)
 45. 2 points
  Hvorfor ville du kræve at ejer gik hjemme det meste af dagen hvis hunden bor i lejlighed? Altså nogle hunde er i bur når de er alene, så det er ikke pladsen der afgør om man kan have hunden Vores hunde har da ikke hele huset når de er alene, de har mindre plads end en lille lejlighed. Hunde der bor i et kæmpe hus bliver nødvendigvis ikke aktiveret lige så meget som dem der bor i lejlighed, så det er meget skarpt at sætte sig til dommer om hvor der kan bo hund eller ej.
 46. 2 points
  Måske I også skulle få jeres rigtige CVR-nummer på siden? Med tanke på I gerne vil have betalende medlemmer på siden?
 47. 2 points
  Franneren i et stille eftertænksom øjeblik... og i krig med de brændestakke vi skaber i øjeblikket
 48. 2 points
  Synes godt nok tiden flyver.. Charles fylder 10 denne måned, Sally er 9 et halvt, og Dexter er lige fyldt 6 år. Personligt synes jeg det snart er tid til en lillebror, men Martin er ikke 100% enig endnu... der arbejdes på det 😀
 49. 2 points
  Quila ❤️ Ja nu skal jeg da ihvertfald ikke brokke mig over, at jeg ikke kan øve fart-billeder. Damn hun har krudt i måsen ❤️
 50. 2 points
  Oluf på morgentur Oluf på aftentur Oluf leger med bold


×
×
 • Tilføj...