Hop til indhold

Lars Røssell

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Lars Røssell

  1. Du har fuldstændig ret. Der står fjerkræmel, dsv. tørrede og malede rester fra fjerkræproduktionen, æggepulver og alt sammen fra burhøns. Velbekomme.
  2. "Jeg bruger Arion med lam og tror ikke på at der er en masse kylling fra burhøns i." Det har du fuldstændig ret i. Det ser ordentligt ud! Og lam er jo de eneste dyr som KUN kan vokse i frihed, så de har det altid godt, de små bæster:-)
  3. Som sagt står der ofte f.eks. 20% protein, heraf 15% lam. 15% af 20% er lig 3%. Resten skal selvfølgelig også være specificeret, men er det ikke altid. Og du kan være HELT sikker på at producenten bruger den billigste proteinkilde medmindre han specifikt angiver hvorfra proteinet kommer. Det noksom bekendte Royal Canin angiver f.eks. ikke deres proteinkilde. Men de har jo også en dårlig medarbejderkultur, så ...
  4. DYREVENNER ... ? Man skulle tro at folk der har hund kunne lide dyr. Men de støtter næsten alle sammen burhøns. Ja: burhøns. Proteinet fra selv det dyreste hundefoder stammer fra burhøns. Står der lam på posen? Så er der også lam i. Protein med 17% lam betyder at 83% af proteinet stammer fra burhøns, som er den billigste kilde til animalsk protein. Den eneste måde at undgå burhøns er at købe økologisk hundefoder.
×
×
  • Tilføj...