Hop til indhold

Blueberry

Members
 • Antal indlæg

  8.436
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Blueberry last won the day on September 6

Blueberry had the most liked content!

Community omdømme

11.659.074 Excellent

Om Blueberry

 • Rang
  Monster monster poster
 • Fødselsdag November 3

Personal Information

 • Lokation
  Østjylland
 • Køn
  Kvinde
 1. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Hvilke møgfald? Og der er vel heller ikke meget debat over evt at være 100% enig.. Man kan sagtens udveksle meninger og holdninger uden at man behøver køre op i en spids. Men det er klart at har man besluttet sig på forhånd så er svaret også givet på forhånd.
 2. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Er du ikke selv lidt respektløs/nedladende i dine svar, når du ikke anerkender andre brugeres erfaringer? Og så kan jeg da fortælle at jeg ingen erfaring havde med hunde, før jeg fik min ældste. Jovist, jeg havde nusset nogle stykker, men jeg tænker ikke at nusning af hunde går direkte ind under betegnelsen "erfaring med hunde". --- @Dyrevennen Jeg tror du er nødt til at fortælle lidt mere om jer selv og jeres bevæggrunde for at ville have en (vagt)hund, men jeg er sikker på folk så nok skal være behjælpelige
 3. En sur hundelufter

  I føler jer simpelthen provokeret af at en anden hundeejer tager sine forholdsregler, for at undgå dårlige/trælse episoder, for ikke bare hendes hund, hende selv, hendes børn, men også jeres hund? At hunden går ind i jeres indkørsel er selvfølgelig ikke i orden, men det er vel bare at bede hende holde hunden på fortovet, ligesom hun har bedt jer holde jeres hunde på egen matrikel.
 4. Fantastisk hund! - lige indtil....

  Hvordan har I trænet det at hun skal koble den "tshhh" lyd og hiven sammen med hvad I vil have hende til?
 5. Fantastisk hund! - lige indtil....

  Man kan ikke kastrere en hunhund ... Hvor længe har det stået på og hvordan takler i det når det sker? Er det det samme I gør eller er det forskelligt?
 6. Gæt en blanding

  En Dansk/svensk Kooikerhondje Gårdhund
 7. Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Nå, det gjorde det så ikke nu..
 8. Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Ved ikke lige hvor jeg skal skrive det ellers, men siden kører mega langsomt hos mig p.t. og hver gang jeg poster et indlæg bliver det sendt to gange.
 9. Min hund er agressiv og bider!

  Dobbeltpost.
 10. Min hund er agressiv og bider!

  I første omgang må I prøve at undgå de situationer som I ved bliver et problem. Hvis det fx er i spise situationer må I holde dem adskilt så den ene eller de begge ikke bliver stresset over at den anden er der. Er det kun overfor mad og legetøj at han "vogter"/angriber? Og hvad går forud? Er han fx opkørt/stresset? Og forstår og respekterer hunhunden hans signaler, når han fx siger fra?
 11. Grønt væske fra penis

  Dobbeltpost.
 12. Grønt væske fra penis

  https://www.netdyredoktor.dk/hund/sygdomsleksikon/f/forhudsbetaendelse/
 13. Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Det her er nok det bedste bud på "stupid" jeg kan finde: Den er bare ikke helt "aggressiv" nok. Edit: Nevermind, den er her
 14. Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Jeg har bare søgt på Google og gemt dem Evt. via photobucket og så kopieret dem herind, eller bare uploadet dem direkte herinde. Du kan også højreklikke på billedet og trykke "kopier billede" og så indsætte det her i et indlæg. Jeg har dog ikke kunnet finde "stupid" i en lille/ordentlig udgave og "mums".
 15. Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Flere..
×