Hop til indhold

Blueberry

Members
 • Antal indlæg

  9.017
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  22

Blueberry last won the day on April 8

Blueberry had the most liked content!

Community omdømme

11.659.916 Excellent

Om Blueberry

 • Rang
  Monster monster poster
 • Fødselsdag November 3

Personal Information

 • Lokation
  Østjylland
 • Køn
  Kvinde
 1. Vild hund

  Hans alder kan sagtens have noget med det at gøre, men hvorfor skælder I ham overhovedet ud? Altså hvad vil I have ham til eller opnå med det. Jeg kan sagtens forstå frustrationen over at han ikke lystrer, men hvis ikke I har lært ham de ting I vil have ham til bliver han jo i stedet bare forvirret og reagerer måske med at prøve og mildne jer. Lidt ligesom hvis man siger "nej" til en hund der ikke har lært hvad det betyder. Han gør det jo ikke for at genere jer og hvis han har hormoner kørende rundt i hovedet og kroppen er det heller ikke altid let altid at skulle opføre sig eksemplarisk. Han er jo også en jagthund så hvis ikke I vil have at han jager må I undgå situationer der kan trigge hans instinkt.
 2. Køre bil med hvalpen

  Min yngste er Beagle og har let ved at køre sig selv op når hun er spændt Min ældste er halv Beagle. Min ældste har altid været vant til at bruge sele der klikkes i den almindelige selelås. Det har fungeret fint. Selen er lang nok til at han kan sidde, ligge og bevæge sig for at skifte stilling.
 3. Køre bil med hvalpen

  Med taske mener jeg noget i stil med dem på billederne. Bare sørg for at hunden kan spændes ordentligt og sikkert fast så den ikke kan hoppe ud og forstyrre jeres kørsel.
 4. Køre bil med hvalpen

  Min ældste hund elsker at køre bil og er meget opmærksom på hvad der sker og følger med ud af vinduerne. Min yngste er noget mere urolig, men hun har heller ikke været vant til at køre så meget i bil som min ældste. Det gør ingen forskel om de sidder i bur eller på bagsædet med mig fx. Min yngste piber og har svært ved at slappe af, men jeg tror mere det handler om at hun er spændt og usikker på hvad der skal ske, fremfor at hun ikke bryder sig om det, for når vi er fremme eller kører hjem igen er der intet. Hvilken race/størrelse er hunden og hvor gammel er han? Hvis det er muligt så vil jeg også anbefale jer at en af jer sidder på bagsædet ved ham. I behøver ikke gøre så meget andet end bare at være der og give tryghed på den måde. I kan godt rose og give lidt godbidder i starten når I skal lære ham at køre i bil, men hvis han er stresset kan det også godt give kvalme og det er ikke rart at have det oveni at være utryg. I kan sagtens træne tryghed med lækre godbidder, fx hvor I bare sidder i bilen uden motoren er i gang, så han lærer at det ikke er farligt at være i bilen. Hvis han er meget madglad kan I også lære ham at få noget ekstra lækkert bagefter når "køreturen" er ovre. Pas på med ikke at ynke ham hvis han piber, og I skal selvfølgelig heller ikke blive sure på ham. Hvis han sidder på bagsædet er det ikke sikkert at det handler om andet end at han føler sig alene og er utryg ved at sidde der alene, men det at han hyler og piber kan ligeså vel handle om at han er utålmodig/spændt. I skal selvfølgelig hjælpe ham hvis han har tendens til at køre sig selv op og blive helt stresset, men det kan sagtens gøres med nusning og rolige ord. Hvor gammel er han? Og afhængig af hans størrelse kan I måske anskaffe jer en åben taske så han kan sidde med på forsædet hvis ikke I er med alle tre. Et velkendt tæppe eller en kurv med blød kant kan bruges på bagsædet, men jeg vil ikke anbefale det på forsædet pga. sikkerheden.
 5. Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Er han kommet hjem eller er han stadig indlagt?
 6. Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  God bedring med ham.
 7. Bør jeg aflive?

  Hvor er det dejligt at læse at I tager ansvar for situationen! Al mulig held og lykke med træningen, jeg håber det vil lykkes for jer at det løst
 8. Bør jeg aflive?

  Jeg kan sagtens forstå det kan virke som en "skuffelse" og en for stor mundfuld at få en hund, der måske ikke altid lige har en hensigtsmæssig opførsel. Jeg ville have svært ved at aflive uden at have analyseret alt omkring de opståede situationer og i det mindste at prøve om det var en adfærd man kunne få stoppet. Det kommer til at kræve tid, energi og tålmodighed, så det må I gøre op med jer selv inden, hvor mange kræfter I vil bruge på det og være klar over at I måske aldrig kommer i mål. Det vil ikke være fair at sende ham videre til endnu et nyt hjem sådan som han har det nu, så føler I ikke at I kan magte opgaven så ville jeg også vælge aflivning.
 9. Biologisk hundeur tikker..

  Det var noget af en ventetid Men tillykke med hende!
 10. Hund jeg ikke føler jeg kan finde overskuddet til

  Velbekomme! Hold os endelig opdateret
 11. Hund jeg ikke føler jeg kan finde overskuddet til

  Jeg bor ikke i nærheden af København, så jeg kender ikke nogen, men du kan evt. oprette en ny, separat tråd hvor du beder om anbefalinger Jeg har for år tilbage haft besøg af en adfærdsbehandler(til nogle andre ting end det du står med) men det var altså rigtig godt. Hun kom hjem til mig, observerede og kom så med gode råd. Da hun tog af sted havde hun noget at forholde sig til og så sendte hun mig efterfølgende form for træningsplan og gode råd. Havde der været problemer der skulle løses efterfølgende så fulgte hun selvfølgelig op og gav yderligere råd. Og jeg var altid velkommen til at kontakte hende. Prisen var omkring 1500 kr, inkl. kørsel, for træning af to hunde og ovenstående. Du skal nok ikke regne med at det er meget billigere, men du skal ikke undervurdere hvor godt pengene er givet ud! Når du kontakter en adfærdsbehandler og fortæller om de ting du oplever som problematiske, og om det er noget vedkommende kan hjælpe med og hvordan, så kan du jo spørge til prisen(hvis ikke den fremgår af nogle steder) Bare for at få en idé om i hvilket prisniveau det er, om det er 500 kr eller 2500 kr. Så længe det bare er et tilbud og et overslag, så forpligter du dig ikke til noget.
 12. Gulvbelægning der holder!!!

  Heldigt du lige kun finde en 8 år gammel tråd at give det gode råd videre i så
 13. Charlie

  @Beaglepack Hvordan har I det? Og har Oscar og Darwin fundet ud af deres nye plads/den nye situation?
 14. Hund jeg ikke føler jeg kan finde overskuddet til

  Hvad med en adfærdsbehandler der kommer hjem til dig og kan rådgive dig? Al mulig held og lykke i hvert fald!
×