Hop til indhold

Blueberry

Members
 • Antal indlæg

  8.600
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  8

Blueberry last won the day on December 2

Blueberry had the most liked content!

Community omdømme

11.659.349 Excellent

Om Blueberry

 • Rang
  Monster monster poster
 • Fødselsdag November 3

Personal Information

 • Lokation
  Østjylland
 • Køn
  Kvinde
 1. Ændret adfærd

  Begge mine hunde skraber også efter sig nogle gange, og de skulle ikke have Rottweiler i sig Det er mit indtryk at det er normal hundeadfærd, ikke kun bedømt ud fra mine egne hunde.
 2. Ændret adfærd

  Det er ikke utænkeligt at han føler sig usikker og/eller stresset over den megen aktivitet osv. der ofte foregår i hundeskove. Er du nervøs eller bange når du er i hundeskoven med ham? Måske kan han fornemme det og føler han skal "beskytte" dig. Jeg ville nok holde mig fra at komme i hundeskoven med ham det næste stykke tid, for at se om det hjælper. Min erfaring med hundeskove er at de kan være et glimrende supplement, hvis ens hund gerne vil være sammen med andre hunde. Men hvis ens hund foretrækker at passe sig selv på turene eller selv bestemme hvornår og hvem der skal hilses på, så er det et virkelig dårligt sted at gå ture.
 3. Træt og sover længe

  Ja. Nu skriver du ikke om hun fejler noget, hvor gammel hun er eller hvad der går forude, men jeg tror da det er ganske almindeligt at hunde også kan have brug for at "koble af og lade op" også. Især når det også er så koldt som det er for tiden, men også hvis det regner eller er 25-30 grader varmt
 4. Hunde hygge :-)

  Hvor henne I verden bor I? Og hvilken race er Luna? Bare for en idé om størrelsen
 5. Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Det er da egentlig meget heldigt og rart at vide, hvis nu man skulle få lyst til at lave ballade
 6. Hjertemislyd på senior

  Jeg står faktisk i samme situation p.t. Hvad skulle formålet med røntgen være? At hun evt. skal have medicin? Og hvordan er fremtidsudsigterne så fald? Jeg kan godt forstå at du ikke vil trække hende igennem en masse undersøgelser, eller begynde at eksperimentere med en masse ting, når hun har den alder hun har og ellers virker frisk, glad og smertefri. Mikkel er lidt yngre end Greta, til gengæld har jeg længe vist at han havde noget med hjertet, da det blev konstateret for 3-4 år siden ved en hjertescanning(der blev lavet efter at der var fundet en mislyd) Derfor kom det ikke som så stort et chok, da vi var til det årlige sundhedstjek i sidste måned og vores dyrlæge kunne høre at mislyden var noget forværret, så han skal have røntgenfotograferet sit hjerte. Jeg har egentlig ikke tænkt det som noget "negativt", men at det kan være en fordel at kende omfanget hvis han engang i fremtiden skal have noget medicin, i narkose eller hvad ved jeg. Mikkel er desuden også stadig frisk og rørig, hans alder taget i betragtning. Dog uden at det er på hvalpe- eller unghundeniveau Og han får ikke noget medicin fast.
 7. Forsikring

  Jeg har mine to forsikret ved Agria. Valget stod primært mellem dem og Dyrekassen. Så vidt jeg husker var grunden til at det blev Agria at min ældste hund, der dengang ikke var sygeforsikret, kunne blive forsikret på trods af hans alder. Og så gav det bare mere mening at min yngste også blev forsikret der, da det så var samlet og der var nogle fordele som bl.a mængderabat og nogle måneder hvor hun var gratis forsikret. Bortset fra ovenstående så valgte jeg også sygeforsikringen ud fra hvordan mine hunde ville være dækket, deres race og de typiske raceproblemer taget i betragtning. Jeg kan ikke huske hvad jeg giver, da jeg også betaler ekstra for nogle ting som medicindækning og måske også genoptræning, men det er jeg faktisk i tvivl om stadig er en slags tillægsforsikringer Derudover er mine hunde vist heller ikke helt ens dækket. Det skyldes bl.a alder og sygedomshistorie.
 8. Hævet pistol hos hanhund

  Jeg har ikke oplevet det samme, men kan det være fordi han har fået en udløsning? Fx hvis han har humpet et tæppe, en bamse eller lignende. Hvad var dyrlægens bud?
 9. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Hvilke møgfald? Og der er vel heller ikke meget debat over evt at være 100% enig.. Man kan sagtens udveksle meninger og holdninger uden at man behøver køre op i en spids. Men det er klart at har man besluttet sig på forhånd så er svaret også givet på forhånd.
 10. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Er du ikke selv lidt respektløs/nedladende i dine svar, når du ikke anerkender andre brugeres erfaringer? Og så kan jeg da fortælle at jeg ingen erfaring havde med hunde, før jeg fik min ældste. Jovist, jeg havde nusset nogle stykker, men jeg tænker ikke at nusning af hunde går direkte ind under betegnelsen "erfaring med hunde". --- @Dyrevennen Jeg tror du er nødt til at fortælle lidt mere om jer selv og jeres bevæggrunde for at ville have en (vagt)hund, men jeg er sikker på folk så nok skal være behjælpelige
 11. En sur hundelufter

  I føler jer simpelthen provokeret af at en anden hundeejer tager sine forholdsregler, for at undgå dårlige/trælse episoder, for ikke bare hendes hund, hende selv, hendes børn, men også jeres hund? At hunden går ind i jeres indkørsel er selvfølgelig ikke i orden, men det er vel bare at bede hende holde hunden på fortovet, ligesom hun har bedt jer holde jeres hunde på egen matrikel.
 12. Fantastisk hund! - lige indtil....

  Hvordan har I trænet det at hun skal koble den "tshhh" lyd og hiven sammen med hvad I vil have hende til?
 13. Fantastisk hund! - lige indtil....

  Man kan ikke kastrere en hunhund ... Hvor længe har det stået på og hvordan takler i det når det sker? Er det det samme I gør eller er det forskelligt?
 14. Gæt en blanding

  En Dansk/svensk Kooikerhondje Gårdhund
 15. Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Nå, det gjorde det så ikke nu..
×