Hop til indhold

Golden2016

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

Indlæg skrevet af Golden2016

  1. Hej 

    Jeg har givet min Golden Retriever dette slankefoder: PET BALANCE MEDICA Reduktion. https://www.fressnapf.de/p/petbalance-medica-hund-reduktionsdiaet Købt i Maxi Zoo.

    Jeg er selv tilfreds med det - i starten gav det lidt vægttab - men nu er vægten stabil - da jeg også giver lidt godbidder m.m.

     Men jeg har nu givet det i længere tid, og vil gerne forsætte med det. Min hund er 4 år.

    Hvad er jeres erfaringer med dette slankefoder eller generelt med slankefoder? Kommer hunden til at mangle ernærings-stoffer, hvis jeg forsætter med det? Går hundene rundt og er konstant sultne, når er på slankefoder? 
    Har I andre erfaringer med gode slankeprodukter?

     

     

  2. bravecto.png?????
     

    Bravecto og voldsomme bivirkninger (epilepsi, kramper osv.)?

    Min Golden Retriver på 1 1/2 år startede på Bravecto-medicin mod flåter i sommers.

    For nogle uger siden havde hun sit første korte epileptiske anfald. Jeg snakkede med dyrlægen, som sagde, at vi skulle se tiden an. Det er også fair nok. For  hvis hun skal på epilepsi-medicin, skal hun have det resten af sit hundeliv :-(

    Men i mellemtiden er jeg blevet opmærksom på, at der er en stor debat i USA og Tyskland og andre lande om Bravectos mange negative bivirkninger. F.eks. gruppe her i USA med mere end 40.000 medlemmerhttps://www.facebook.com/groups/411371212394679/  Den tilsvarende tyske gruppe: https://www.facebook.com/groups/bravecto/ har knap 15000 medlemmer.

    I disse grupper er der mange der har erfaringer med at Bravecto bl.a. kan give kramper og epileptiske anfald. Jeg ved godt at der er mange følelser på spil i FB-grupper - men medlemstallene er høje - og de kæmper jo frivilligt imod en medicinal-gigant med mange milliarder til PR,  lobby-folk, dyrlæge-salgskampagner osv.

    Min dyrlægeklinik afviser benhårdt, at der er nogle sammenhænge. Samtidig har de pillerne stående på første hylde, og som de sælger til ca. 300 kr. pr. stk. O.o Hvor meget avance får dyrlægen mon på det?

    Lægemiddelstyrelsen i DK har i august advaret en smule mere mod Bravecto (vist pga. nogle nye sager om det i  EU-lande): https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/2017/bravecto-kan-i-sjaeldne-tilfaelde-give-kramper-hos-hunde/

    Men jeg er frustreret over, at min dyrlægeklinik i den grad afviser  at undersøge sammenhænge.

    Så vidt jeg har hørt, så er Bravecto et pesticid, men hvis Bravecto er så ufarligt, som danske dyrlæger hævder, hvorfor giver man det så ikke til mennesker? Det ville da være skønt at slippe for flåter i sommer-sæsonen. :hmm:

    Jeg vil gerne indberette min hunds epileptiske anfald til lægemiddelstyrelsen i DK efter to Bravecto-dosis - kan jeg det udenom min dyrlæge? 

    Mvh.
    den bekymrede hundeejer

     



     

     


     

     

     

    • Like 1
×
×
  • Tilføj...