Hop til indhold

kejser

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

kejser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. kejser

    Pedigree

    Her er der et godt link til en uvildig redegørelse af myter og valg af hundefoder: http://odsherreds-dyrehospital.dk/nyt/korn-frit-foder-til-hunde/
  2. kejser

    Pedigree

    Der er intet galt med korn i hundemad. Hunde kan godt fordøje korn, det andet er en myte. I kornfri produkter er der blot tilsat anden stivelse, så som kartofler, bønner eller hvad man nu skal bruge af stivelse for at lave tørkost. Hvad der i din verden er junk, er ikke junk i virkeligheden, og har ingenting med fedt og burgere at gøre. Der hvor man skal holde øje, er netop om det passer til din hund. Og så for gud skyld ikke ammestuehistorier om hvad man tror er skadeligt.
  3. kejser

    Pedigree

    Hvor er der bekymrende mange, der skriver, at Pedigree er det samme som McDonalds! Fordi man har læst det i et andet forum og gentager hvad man har fået at vide, uden at undersøge det, gør det det ikke rigtigt. Prøv at undersøge nogle ernæringsmæssige fakta inden I svarer på noget I tydeligt reelt ikke har undersøgt. Hvis man ikke overfodrer sin hund, er der intet galt med Pedigree i forhold til hvad en hund har brug for. Der er klare regler for hvad der må være i hundefoder og der er på ingen måde noget af det man sælger i Danmark der kan sammenlignes med junkfood. Det er forholdsvis nemt at søge informationer om fuldfoder hvis man ønsker at vide mere om det. Her er et link fra en DR artikel, og der findes mange undersøgelser ude på nettet hvor man kan se hvad der reelt er i hundemaden. https://www.dr.dk/nyheder/penge/hundedyrt-foder Bare husk, at der er mange der gerne vil sælge dig meget dyrt foder i en anden indpakning, og nyder godt af alle de her floskler der huserer på Internettet.
×
×
  • Tilføj...