Hop til indhold

Byhund

Members
  • Antal indlæg

    1
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Byhund

  1. Hej PivPiv - tak for svar. 

    Hun kan tit distreheres - men vi er bange for bare at komme til at kære hende endnu mere op med leg.  Nogengange er det også midt i rolig eller lidt vildere lej hun begynder (når hun lige får  øje på den viftende halespids bag sig) 

    Vi håber også at det bare er en dårlig vane :) 

  2. Hejsa

    Jeg har netop fået den dejligste Golden Retriever (jagtlinjen) hjem - hun er nu omkring 3 måneder gammel og trives egentlig rigtig fint! 

    Vi nyder træning og korte gå/snuseture, spiser for det meste fint osv. Hun er ude 30 min om morgenen med leg og eller træning samt kortere gåture, 1 time om eftermiddagen og 30 min-1 time om aftenen  (udover alle tisseturerne). 

    Men hun jager sin hale! Har læst mig til at det kan betyde at hun er enten under eller overstimmulleret. Men hun gør det både lige efter en snuse/luftetur (potentielt overstimuleret), lige når vi kommer hjem fra arbejde (potentielt understimuleret), når hun er sulten, når hun vil ud fordi hun skal tisse/pølse, og alt derimellem. Jeg kan simpelthen ikke finde et system. 

    Hun er alene 5 timer i hverdagene, men vi har trænet det langsomt, og er ikke ked af det. Desuden jager hun uanset om vi har været hjemme(fx. i de lange helligdagsweekender) eller om vi har været på arbejde...

    Er der nogen der har gode tips og tricks? Vi vil helst ikke komme til at bifalde adfæren ved fx. altid at lege med hende får at få hende til at stoppe....

     

    Vh

×
×
  • Tilføj...