Hop til indhold

T1234

Members
 • Antal indlæg

  6
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om T1234

 • Rang
  Nybegynder
 1. T1234

  Hjælp

  Jeg går på et familiehold, hvor der både er unghunde og voksne hunde. Når han vækker mig er han ikke meget urolig. Han sætter bare forpoterne op på mig og jeg skubber ham hurtigt ned uden at sige noget (og jeg har aldrig givet ham opmærksomhed, men jeg bliver nødt til at skubbe ham ned, ellers bliver han stående) og bagefter går han lidt frem og tilbage og lægger sig også lidt ned igen, hvilket er godt, men han bliver stadig ved med at ville op tidligt. Når jeg træner ro, er det så bare at han skal ligge/sidde stille?
 2. T1234

  Hjælp

  Mange tak for svar. Jeg har en labrador og ja, jeg går til hundetræning, men der bliver ikke fokuseret så meget på øvelser til ro.
 3. T1234

  Hjælp

  Tak for svar Han vågner af at andre i huset vågner, selvom dørene op til den ende af huset er lukket, og det er nogle gange meget tidligere end han selv ville vågne.
 4. T1234

  Hjælp

  Hej Jeg har en labrador på 7 måneder, som er renlig og som på ingen måder forstyrrer gennem natten. Dog vækker han mig alt for tidligt, og jeg kan ikke længere holde til det, og det påvirker mit humør. Jeg har lige siden jeg fik ham ikke fået ordentlig søvn, da han i starten naturligvis skulle op mange gange om natten, men nu får jeg egentlig en mængde søvn, som ville være nok for nogle mennesker, men når jeg i forvejen ikke har fået søvn de sidste 5 måneder og prøver at “hele” fra det og komme ovenpå igen er det ikke nok. Han er en meget selvstændig hund og ligger ikke inde på mit v
 5. Tak Tak for hjælpen, han er allerede blevet bedre til mange ting. Hvordan træner man ro? fordi det er også et problem - hvis han ikke sover, går han rundt og bider i alt han kan og ødelægger ting, også selvom man måske lige har gået en tur og aktiveret ham. Det er som om han ikke bare kan ligge stille, hvis han ikke kan sove. Og det er lidt stressende at han hele tiden skal være i gang/underholdes.
 6. Hej Jeg har en labradorhvalp der nu er 3 måneder gammel, fik ham da han var 8 uger. Jeg går hele tiden og er lidt bekymret for om han bliver opdragen, altså at han ikke bliver svær at have med at gøre som voksen, fordi jeg har fra starten vist at jeg skal gøre noget (ift. træning), men jeg ved bare ikke helt hvad og hvordan man lige gør de forskellige ting og det er bare som om tiden går og lige pludselig er han voksen (ved nemlig at man skal træne en hvalp meget fra 8 - 16 uger). Det skal siges at vi går til hundetræning to gange om ugen og jeg træner også lidt hver dag, når vi bare er herh
×
×
 • Tilføj...