Hop til indhold

CrazyDogLady

Members
  • Antal indlæg

    12.445
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    15

Indlæg skrevet af CrazyDogLady

  1. Jeg ville guide, med lys stemme og måske lidt opmuntrende klap i hænderne. Det kommer lidt an på hvor dybt hun sover. 

    Men når I er ude for at besørge, skal du være kedelig. Forstået på den måde, at du kan gå stille rundt. Hive en enkel ukrudt op. Eller bare stå. 

    Først idet hun sætter sig og tisser, siger I ‘tis, super!’ Men ikke så glad/gearet at hun afbrydes. Det kan tage noget tid før hun løser koden, men hav tålmod. 

    Efter endt tissetår kan I trisse tilbage til sofaen og evt få en kiks for at følge fint med. 

     

    Opdater gerne!

  2. Jeg tænker det er en ret ‘normal’ problemstilling i er havnet i. Sommerhvalp skal jo netop også lære at gå til døren når den er lukket. Vær gerne er skridt foran hende om aftenen, væk hende evt og tag hende med ud, på ca tidspunktet for hvornår hun normalt gør. 

    Brug også den samme dør, da det kan skabe unødig forvirring. 

  3. Jeg tænker jeg ville forsøge med st lade ham blive hjemme. Så ville jeg selv lade besøget være kortere hvis det giver for lang alenetid for ham. 

    Det giver kroppen en mulighed for at få ro på, når det ikke trickes hele tiden. 

     

    Når du har gæster, vil jeg finde en lækker tyggeting der tager lidt længere tid. Hvis han ikke er så madglad, ville jeg se hvordan han reagere ved at få snoren på. Det giver tit hunde ro, da de derfor er begrænset i området de kan patruljere. 

    • Like 1
  4. Umiddelbart tænker jeg, skal han med dig rundt til venner og familie? Det lyder ikk til han synes det er fedt (mere). 

     

    Kort sagt, så hver gang han tvinges i en situation hvor han gør konstant, tager det vildt lang tid før denne stress er ude af kroppen. Hvis han kommer i situationen ofte, når stressniveauet ikke nok ned i kroppen. Dette konstante påvirkning er ikke sund. 

  5. 1 time siden, Juli927j skrev:

    Hej jeg har en hvalp på lidt over 8 uger, som ligepludselig er begyndt at pive meget, tage poten op og halte meget når hun går. Er der noget jeg kan gøre, eller skal jeg tage til dyrelægen med hende? (hun er lige begyndt på det)

    Øh, JA skattepige, afsti-afsted!

  6. Gode overvejelser. 

    Hvad har du tænkt med træning? Er det kun hvalpetræning du vil gå til eller tænker du også at det kunne være sjovt senere? Det har nemlig en del at sige. 

    Træning af alene hjemme kan være en udfordring, jeg har dog ikke selv erfaring med en hund der har problematikker heri. 

     

    Jeg har selv haft en Löwchen, men da han var 6 da vi overtog ham og han havde en KÆMPE bagage med, kan det være svært at drage paralleller. 

    • Like 1
  7. Jeg har endnu ikke mødt en hvalp, der ikke overgiver sig til ro i snoren. Men man skal holde ved og sørge for at blive siddende, UDEN kontakt i kort snor. Første gang tog det min hvalp 5 kvarter at finde ro. Dagen efter var det 3 kvarter og efterfølgende har det intet problem været. Hvis hun på nogen måde har været urolig, overtræt eller opkørt, har hun altid fået snor på og jeg har sat mig. Bum, 10 min senere en storsnorkende hvalp. 

  8. Jeg ville tage snor på, kort, og så sætte mig i lænestolen med benene op og min yndlingsfilm på. Hvalpen vil undersøge det meget afgrænsede område, prøve at bide lidt i snoren, klynke lidt, måske gø..., men liiiige pludselig falder der ro over det bette skind. 

    Det er altså bare SÅ vigtigt at hvalpe får den søvn de har behov for. Man siger 16-18 timer i døgnet og det er faktisk rigtigt meget! 

    Tvangsputning kalder vi det, om vi så skal sidde mussestille i 2 timer, så gør vi det. Det er ofte nok st gentage nogle dage i træk, hvor man derefter kan liste snoren af hvalpe og selv lette rumpetten og få sat den vask over. 

     

    God fornøjelse!

     

    p. S. Jeg vil anbefale dig at læse op på søvn samt socialisering af hvalp. Vinduet for socialisering er enormt lille og der er meget man skal nå at opleve som hvalp, for ikke at blive angst som voksen. 

  9. Vi har lige været igennem en mildere omgang diarré. Det ‘nyeste’ råd jeg fik, som hjalp, var en pose ærter koges i en time, pureres og gives i mindre portioner. Jeg havde også ris kogt i kyllingebouillon og torskerogn. 

    Vi er i dag på første dag med egen foder i fuld ration og der virker til st passe frøkenen godt 👍🏻

  10. Og så er jeres erfaringer på labrador. En forholdvis selvstændig individ, der godt kan lide at være i nærheden af sine mennesker. 

    En bichon er en helt anden type, hvor ‘i nærheden’ på ingen måde er godt nok. Det skal helst være ovenpå/i skødet/tæt med tæt på. 

  11. Er det ikke bare hans måde at udtrykke et behov for opmærksomhed? Tænker i selv må have forstærket det, siden han fortsætter. 

    Jeg ville acceptere det er sådan han er. Når man ved at det ikke er pga aggressivitet, men legesyge så er det helt ok i min optik. 

    Ellers er muligheden at I TOTAL ignorere når han knurre. Altså han får ikke noget ud af det og vil stoppe, på et tidspunkt med at tilbyde adfærden. 

  12. På 7/7/2020 den 09:44 , Hofferne skrev:

    Sorry to say - men bare ordet "pack-leader" gir mig myrekryb!!! Jeg ville aldrig - som i ALDRIG NOGENSINDE - overlade min hund til en fremmed, for at få den kastet ind i en flok på 10 andre hunde.

    I øvrigt har jeg hund for selv at gå tur med den, træne med den osv. så den har ikke brug for en pack-leader 🥴

    Halleluja!

    • Like 1
×
×
  • Tilføj...