Gæst RSB Skrevet Oktober 18, 2009 Rapporter Share Skrevet Oktober 18, 2009 Jeg har gang i den helt store omgang bagning af tun-godbidder efter en opskrift, som jeg fandt på nettet. :klap:Tænkte, at det var både billigere og sundere, eller i hvert fald ved man, hvad man selv har puttet i :banan: Er spændt på resultatet og på Sophus' dom, når de er færdige, og skal nok bringe opskriften, hvis de er en succes Men er der ellers nogen, der har nogle gode opskrifter? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Mine hunde bliver fodret med råt kød og ben, og så er det jo klart at de ikke skal have godbidder der minder om tørfoder, og de gider dem heller ikke ret tit:-D Så jeg gør det at jeg skærer kylling eller kalkun i tern og tørre dem i ovnen ved 50 grader og varmluft, en lille times tid, dem er de ret vilde med og dem vil de næsten gøre alt for:mrgreen: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amanda1996 Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Vi har prøvet at lave de her Det er en artikel fra et blad Hundene var super glade for dem Du kan nemt lave dine hundekiks, som dermed også er sunde godbidder, hvis din hund er blevet lidt for tyk. Skær rugbrødsskiver i passende tern, læg dem i bradepanden og sæt dem i ovnen ved 250 grader i 20 minutter. Når de er afkølede, kan du med god samvittighed forkæle din hund, og du kan tro, de elsker disse godbidder. Desuden kan du få brugt hele dit rugbrød, hvis ikke familien kan nå at spise det. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Maria84 Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 De her minder lidt om dem Mulline skrev om. Lever skåret i tern af ca 2*2 cm (de bliver noget mindre når de er færdige). Ind i oven på 110 grader i 3-4 timer. Jeg lavede en portion igår og på trods af, at jeg har lavet dem mange gange før så er Anton stadig helt vilde med dem Nå ja, leveren er nemmest at håndtere hvis den er halvfrossen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
MissMilladk Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Nå ja, leveren er nemmest at håndtere hvis den er halvfrossen. Jeg lavede levergodbidder i går og brugte en saks til at klippe leveren i stykker. Jeg har ikke prøvet at bruge en kniv, så jeg skal så ikke kunne sige, om det ville være sværere, men der var i hvert tilfælde ingen problemer med at bruge saksen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Maria84 Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Jeg lavede levergodbidder i går og brugte en saks til at klippe leveren i stykker. Jeg har ikke prøvet at bruge en kniv, så jeg skal så ikke kunne sige, om det ville være sværere, men der var i hvert tilfælde ingen problemer med at bruge saksen. Jeg har så kun prøvet at bruge en kniv til det Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
MissMilladk Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Vi har prøvet at lave de her Det er en artikel fra et blad Hundene var super glade for dem Du kan nemt lave dine hundekiks, som dermed også er sunde godbidder, hvis din hund er blevet lidt for tyk. Skær rugbrødsskiver i passende tern, læg dem i bradepanden og sæt dem i ovnen ved 250 grader i 20 minutter. Når de er afkølede, kan du med god samvittighed forkæle din hund, og du kan tro, de elsker disse godbidder. Desuden kan du få brugt hele dit rugbrød, hvis ikke familien kan nå at spise det. Jeg bruger bare "alm." rugbrød, altså uden at det er tørret i ovnen først. Men er det en fordel at komme det i ovnen, andet end at holdbarheden måske forlænges? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Lonny Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Jeg bruger bare "alm." rugbrød, altså uden at det er tørret i ovnen først. Men er det en fordel at komme det i ovnen, andet end at holdbarheden måske forlænges? Jeg ved at når jeg har ristet rugbrød til mig selv, så er det lidt lige som om det bliver mere sødt, så måske derfor Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Jeg ved at når jeg har ristet rugbrød til mig selv, så er det lidt lige som om det bliver mere sødt, så måske derfor Elsker ristet rugbrød ....... jeg troede sgi jeg var den eneste der ristede rugbrød:mrgreen: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst RSB Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Har lige været ude med Sophus og de nybagte tun-guffer. Og de er godkendt omend de ikke er på højde med stegt kylling eller oksefars, som han vil gøre hvad som helst for :hmm:Men i hvert fald samme reaktion, som med de tørrede økologiske godbidder, som jeg plejer at købe i dyre domme. Her er opskriften: Tun kiks 1 dåse ca. 185 g. tun i vand, 2 kopper majs (ca. 1 dåse) løse/optøet, 2 kopper mel, ¾ kop vand og væden fra tunen, 2/3 kop olie, ½ tsk. Salt. Hæld væden fra tunen (gemmes), rør majs, mel og salt sammen. Tilsæt tunen og vandet samt olien til en dej. Rul ud i ca. ½ cm. tykkelse, skæres ud i passende stykker og bages ved 180 grader i ca. 15-25 min. Lad den køle af og opbevar den i krukker/bøtter med låg Det skal så siges, at jeg udskiftede halvdelen af melet med havregryn og at dejen var for klistret til at rulle ud, så jeg satte små toppe på pladen med teskeer. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst silas Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 grosserguiden.dk har en 1 side med mange lækre hundeguffer, måske noget falder i din smag :bigsmile: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Buddha Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Mine hunde bliver fodret med råt kød og ben, og så er det jo klart at de ikke skal have godbidder der minder om tørfoder, og de gider dem heller ikke ret tit:-D Så jeg gør det at jeg skærer kylling eller kalkun i tern og tørre dem i ovnen ved 50 grader og varmluft, en lille times tid, dem er de ret vilde med og dem vil de næsten gøre alt for:mrgreen: Mmh, det lyder også som noget en hund kan lide. Tror du man kan tørre dem fra halvfrossen tilstand, eller skal det være frisk indkøbt kød? Vil jeg helt klart lave til Buddha på tirsdag! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret Oktober 18, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 18, 2009 Mmh, det lyder også som noget en hund kan lide. Tror du man kan tørre dem fra halvfrossen tilstand, eller skal det være frisk indkøbt kød? Vil jeg helt klart lave til Buddha på tirsdag! Du kan sagtens lave dem fra halvfrossen stand, så skal du blot give dem lidt længere i ovnen:5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
bellas mor Besvaret Oktober 19, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 19, 2009 lever koget jeg og derefter klipper jeg i tern og tørre, det er sagen,:5up: har prøbet med hjemmelavet små fiskedeller, det er nu blevet udt,Bella nægter at ta dem ved ikke lige hvorfor,:hmm: har også købt pølser på tilbud skærer dem i små skiver og tørrer dem(sommetider) ja det er de nemme godbider,:slem: jeg fryser dem og tager op som jeg skal bruge. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Buddha Besvaret Oktober 20, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 20, 2009 har også købt pølser på tilbud skærer dem i små skiver og tørrer dem(sommetider) ja det er de nemme godbider,:slem: jeg fryser dem og tager op som jeg skal bruge. Gør du det på samme måde med pølserne så? Ovn på 50 grader i en times tid? Og når du så tør dem op, er de så ligeså populære som hvis de var frisklavede? Hele det der ovn tørrings begreb er helt nyt for mig Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Buddha Besvaret Oktober 23, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 23, 2009 Ok, lige sidste spørgsmål fra tågehornet her Ser det her rigtigt ud? Har tørret frisk kylling i næsten 2 timer ved 50 grader (vores ovn er nogen gange lidt langsom, så tænkte hellere for meget end for lidt).. Og hvordan opbevarer i dem? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret Oktober 23, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 23, 2009 Ok, lige sidste spørgsmål fra tågehornet her Ser det her rigtigt ud? Har tørret frisk kylling i næsten 2 timer ved 50 grader (vores ovn er nogen gange lidt langsom, så tænkte hellere for meget end for lidt).. Og hvordan opbevarer i dem? De ser fine ud, hvis de er tørre uden på, men stadig bløde indeni:-D Jeg opbevarer dem ved stuetemp. når de er tørrede, plejer der ikke gro noget på dem her hos os, desuden holder de ikke så længe:mrgreen:de bliver spist. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Breton-Jet Besvaret Oktober 23, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 23, 2009 Elsker ristet rugbrød ....... jeg troede sgi jeg var den eneste der ristede rugbrød:mrgreen: Det er du ikke!:blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Buddha Besvaret Oktober 23, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 23, 2009 De ser fine ud, hvis de er tørre uden på, men stadig bløde indeni:-D Jeg opbevarer dem ved stuetemp. når de er tørrede, plejer der ikke gro noget på dem her hos os, desuden holder de ikke så længe:mrgreen:de bliver spist. Super! Tusind tak for hjælpen - det kommer vist også til at kræve en del bonus godbidder for at overtale Buddha til at han ikke skal lege med alle de andre hunde det næste stykke tid :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret Oktober 23, 2009 Rapporter Share Besvaret Oktober 23, 2009 Super! Tusind tak for hjælpen - det kommer vist også til at kræve en del bonus godbidder for at overtale Buddha til at han ikke skal lege med alle de andre hunde det næste stykke tid :mums: Måske bliver det ikke så slemt, når der er så lækre godbidder i stedet for :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst RSB Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 De her minder lidt om dem Mulline skrev om. Lever skåret i tern af ca 2*2 cm (de bliver noget mindre når de er færdige). Ind i oven på 110 grader i 3-4 timer. Jeg lavede en portion igår og på trods af, at jeg har lavet dem mange gange før så er Anton stadig helt vilde med dem Nå ja, leveren er nemmest at håndtere hvis den er halvfrossen. Så fik jeg prøvet tricket med lever :5up: Det var en succes :klap:Det bliver ikke sidste gang. :banan: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst bellapigen Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Denne her opskrift er en sikker vinder hos min hund. Hun holder vagt ved ovnen i alt den tid gufferne er inde Hundekiks med leverpostej Ca. 40 store • ½ dl boullion (1 boullion terning + kogende vand) • 200 g grahamsmel (økologisk) • 1 dl kogende vand • 100 g havregryn (økologisk) • 2 æg • 150 g hvedemel (økologisk) • ½ tsk. hjortetaksalt • leverpostej Bland bouillon og grahamsmel i en skål, tilsæt kogende vand. Lad det trække et par minutter. Havregryn og æg røres i. Det æltes godt sammen. Rør derefter mel og hjortetaksalt i. Rul dejen ud (den er ret hård) Drys meget mel på bordet. Smør leverpostej på i et tyndt lag. Rul dejen sammen til en roulade, og skær det ud i skiver på ca 1 til 1 1/2 cm i tykkelsen. Bag ved 175 g i 40 – 50 minutter. De skal være hårde. God fornøjelse med bagningen :banan: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
bellas mor Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Gør du det på samme måde med pølserne så? Ovn på 50 grader i en times tid? Og når du så tør dem op, er de så ligeså populære som hvis de var frisklavede? Hele det der ovn tørrings begreb er helt nyt for mig UNDSKYLD har hvis overset dit spørsmål:confused: ja jeg tører pølseskiverne, men har nu prøvet at købe pølser på tilbud, skærer dem i tynde skiver (tern) og fryser dem, og tager op som jeg skal bruge, og de bløde godbider lader til at være lige så velkommen som dem jeg tører, Så ja det er da nemt, og dejligt at ha noget at vælge imellem, så det ikke er de samme der er med til hundetræning hver gang, men ikke så dejlig at gå med løs i lommen, jeg har en bestemt bæltetaske til mine godbider. har lige hørt om en der slagter gris ,Hvor ALT (affald) som sener m.m. bliver tøret og brugt til godbider, så dette er måske en ide for hvem der har adgang til dette (lækkerier):5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst RSB Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Denne her opskrift er en sikker vinder hos min hund. Hun holder vagt ved ovnen i alt den tid gufferne er inde Hundekiks med leverpostej Ca. 40 store • ½ dl boullion (1 boullion terning + kogende vand) • 200 g grahamsmel (økologisk) • 1 dl kogende vand • 100 g havregryn (økologisk) • 2 æg • 150 g hvedemel (økologisk) • ½ tsk. hjortetaksalt • leverpostej Bland bouillon og grahamsmel i en skål, tilsæt kogende vand. Lad det trække et par minutter. Havregryn og æg røres i. Det æltes godt sammen. Rør derefter mel og hjortetaksalt i. Rul dejen ud (den er ret hård) Drys meget mel på bordet. Smør leverpostej på i et tyndt lag. Rul dejen sammen til en roulade, og skær det ud i skiver på ca 1 til 1 1/2 cm i tykkelsen. Bag ved 175 g i 40 – 50 minutter. De skal være hårde. God fornøjelse med bagningen :banan: Tak - glæder mig :klap:Tror du man kan bruge bagepulver i stedet for?:hmm: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst bellapigen Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Det har jeg aldrig prøvet, men det er da et forsøg værd ) Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.