Hop til indhold

Artikler

 • Administrator
  Lad det være sagt med det samme: 
  I Danmark er det ikke lige så let at have en hund, som det er mange andre steder i verden. 
  I Danmark er det fx ganske få beværtninger af den ene eller den anden art, der tillader, at man tager sin hund med på besøg. 
  Og vi ser relativt få hunde i gadebilledet, så få, at de fleste af os ser vel kun hunde, når vi ser TV eller hygger os med slot spil, hvor hunde jo netop er et populært tema (og det er ikke svært at finde ud af hvorfor – de er jo vores bedste ven!)
  Men hvorfor tillader vi egentlig ikke hunden – vores bedste ven – at komme med flere steder hen? Der er studier, der viser, at hunde fx er gode for arbejdsmiljøet, at de kan reducere stress, en psykologisk lidelse, som svæver over mange danskere som end ond, mørk sky. Og der er da også flere og flere progressive start ups eller virksomheder, der tillader deres medarbejdere at tage hunden med på arbejde, hvilket må siges at være en positiv udvikling. 
  Men ak. Imens vi venter på, at det, som vi hundeelskere ved – nemlig at hunden er gode for os og bør følge os og være velkomne hvor vi er – bliver almindeligt velkendt og tages til efterretning og ageret på, ja så må vi undertiden tager steder hen, hvor vi og vores hunde kan udfolde os, som vi ønsker.
  Her handler det om Berlin og et par gode tips til ture i byen eller det omkringliggende, herligt grønne Brandenburg. I Berlin og Brandenburg har man nemlig et helt andet forhold til vores yndlings følgesvend. Her tillader man hunde på restauranter, kaffebarer og mange, mange andre steder. Har du styr på det praktiske, er spørgsmålet blot:
  Hvor skal vi tage hen?
  Der er flere muligheder. 
  Tiergarten
  I Berlin er det et hav af forskellige parker, man kan besøge, og hvor mange med fordel kan tage sin hund med. Der er naturligvis Tiergarten i Charlottenburg, som er den største park i Berlin – og den er stor! – og her kan man gå lange ture med sin hund i pragtfulde, grønne omgivelser. Insider tip: Besøg Siegessäule, sejrsmonumentet, der blev opført efter tyskernes sejre og bl.a. Danmark i 1864 – men et besøg kræver sin mælk, for der er mange trappetrin, man skal op ad.
  Mindre kendte Volkspark Rehberge
  Volkspark Rehberge ligger i up-and-coming Wedding, og er endnu lidt af en usleben diamant. Rehberge er også en relativt stor park, og her vil du med sikkerhed møde mange andre, der er ude at lufte deres hunde. Vil du til Rehberge, kan du tage både S- og U-Bahn fra fx Alexanderplatz, så der er gode transportmuligheder.
  Berlin og omegn
  Grünewald
  Grünewald er et mekka for hunde! Der er let adgang til Grünewald fra flere steder i Berlin. Der er zoner, der er dedikeret til hunde, og flere søer, hvor de kan svømme og rigtig udfolde sig. Bliver du træt af at vandre i de lækre naturlige omgivelser, kan du besøge en af flere biergartens – og det bedste er du kan tage din hund med!
  Döbertizer Heide
  Eller Döberitzer hede er en hede, der ligger lidt fra Berlins bygrænse er et gammelt militærterræn, som nu er blevet et rekreationelt vildnis rigt på flora og fauna, planter og dyr. Döbertizer Heide er blevet et populært sted at vandre, og du har mulighed for at vandre mange kilometer der, og der er en populær rute på 22 km.

 • Administrator
  Hunde er skønne og fantastiske, men indimellem trækker de deres ejere ud i nogle lidt uheldige situationer. Her kommer tre pinlige historier fra (ellers) glade hundeejere.
  Hunden gik ind i nabokrigen
  Jeg havde i længere tid været i en ubehagelig strid med min nabo. Vi kunne hverken enes om det ene eller det andet, og det blev mere og mere irriterende og – for at sige det rent ud – barnligt. Det hele kulminerede, da min kære hund valgte at forrette sin nødtørft lige midt på naboens græsplæne. Jeg opdagede intet, før min nabo rasende kom vandrende ind i min have, bedst som jeg havde de nye svigerforældre på besøg til kaffe og kage. I hånden havde han en skovl med hundelorten på, og han var mildest talt ikke begejstret. Jeg fik i mere end én betydning et møgfald i svigerforældrenes påhør, og de havde nær fået kagen galt i halsen.
  Hvalpen fandt det forkerte legetøj
  Jeg havde bogklubben på besøg, og vi sad og gennemgik dagens romanstykke. På dette tidspunkt havde jeg lige fået ny hund – en skøn lille hvalp. Midt i analysen kom min kære hund stolt løbende ind i stuen med et stykke legetøj i munden. Det var dog ikke hans eget hundelegetøj, men derimod min dildo, som han havde fundet i soveværelset. Jeg blev ildrød i hovedet, for de andre kunne ikke undgå at bemærke det. Heldigvis grinede de bare af det, og jeg tænkte, at nu kunne vi vende tilbage til vores roman og glemme alt om det. Samtalen blev dog hurtigt drejet over på rollespil, bondage og sexlegetøj i stedet, og jeg har måttet høre for episoden lige siden.
  Lufteturen endte med en tur i mudderet
  Det var en kold og våd efterårsdag, men min firbenede ven skulle naturligvis ikke snydes for en gåtur i parken. Jeg trak i regnjakke og gummistøvler og begav mig afsted med snoren og hunden i hånden. Som regel får min kære hund lov til at løbe frit i parken, og det skulle hun selvfølgelig også have lov til på denne dag. Hun blev imidlertid lidt for ivrig, da hun så de andre hunde løbe omkring. Jeg nåede derfor ikke at få snoren af hende, før hun havde løbet et par omgange omkring mig. Snoren var viklet omkring mine ben, og da min hund satte i løb efter en af de mange legekammerater, væltede jeg lige så lang, jeg var. Ikke nok med at jeg lå udstrakt på jorden i parken, havde jeg naturligvis også været så ”heldig” at lande lige midt i en kæmpe mudderpøl. Gåturen blev afsluttet temmelig brat den dag.

 • Administrator
  At få en firbenet ven ind i familien er fantastisk. Hele familien kan samles om den nye hund, der uden tvivl bringer masser af smil og glæde ind i boligen. Men det at få en hund er ikke lutter lagkage. Det er hårdt arbejde og kræver disciplin – ellers får man en uopdragen hund, som er irriterende og eventuelt ødelægger ting. 
  Dette er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt, og derfor er det vigtigt at være konsekvent i sin hundeopdragelse. Træning, øvelser, stimulering, mad, leg osv. er altid et must, når det kommer til en balanceret hund. Dog kan enhver form for træning og opdragelsesmetode ikke være nok – især ikke, hvis der er tale om en lille hvalp. Her får du tre tips til, hvordan du kan indrette dit hjem mest hensigtsmæssigt, hvis du er hundeejer. 
  Indret et lille område til hundens mad
  Hunden skal have ro, når den spiser. Du kan med fordel indrette et lille spiseområde, hvor hunden har sin mad- og vandskål stående – altid. Herved ved hunden præcis, hvor den skal søge hen, når den bliver sulten eller tørstig. Har du problemer med, at hunden spiser for hurtigt, kan du med fordel købe en madskål med indbygget maskine. Dette gør det sværere for hunden at få spist og dermed overspise.  
  Det kan ikke undgås, at mad og vand ryger ved siden af skålene. Derfor kan du med fordel placere et underlag under skålene. På denne måde skåner du dit gulv får vandet og den overskydende mad samt gør rengøringen lettere. Nu kan du nemlig blot tage underlaget op og gøre det rent, frem for hele tiden at skulle tørre vand op fra gulvet.
  Hav en praktisk håndvask og bord til pelspleje
  Det er forskelligt fra hunderace til hunderace, hvor meget pelspleje der kræves. Langhårede hunde kræver at blive børstet, mens ikke-fældende hunde ligeledes skal klippes fra tid til anden. Her er det godt at have et sted i hjemmet, hvor hunden kan placeres på et bord. Herefter er det nemmere at børste og klippe hunden – og det skåner ligeledes din ryg, hvis bordet er i den korrekte højde. 
  Har du en mindre hunderace, er det også fordelagtigt at udvælge en håndvask i hjemmet, som må bruges til beskidte poter. Især hunde med længere hår samler masser af skidt ind i pelsen på benene. Her kan du nemt løfte hunden op i håndvasken og vaske poterne rene igen. Er hunden af større størrelse, er det godt med masser af plads i brusekabinen. 
  Sørg for at have en håndstøvsuger eller robotstøvsuger
  Hunde fælder – og de fælder rigtig meget. Derfor er der nu et andet krav til støvsugningen af boligen. Støvsugeren hives ofte frem for at fjerne alle hundehårene igen. Af denne grund er det en god idé at købe en håndstøvsuger eller støvsuger uden ledning. Disse typer af støvsugere er nemlig nemme at finde frem, når de værste mængder hundehår skal fjernes.
  Du kan også med fordel anskaffe dig en robotstøvsuger. Dette vil gøre det til en leg at holde gulvene rene for hundehår og skidt, som hunden slæber med ind udefra. Har du brug for flere tips til indretning, kan du her få flere bolig nyheder.

 • Administrator
  Mange spørger sig selv, om det måske ville kunne have en gavnlig effekt for netop dem at prøve kræfter med cannabisolie som medicin – enten til dem selv eller til deres hund. Der ér da også rigtig mange områder, hvor det har vist sig at have stor effekt, og derfor er det ikke utænkeligt, at du eller din hund kan få glæde af cannabisolie. 
  Man skal dog ikke bare kaste sig ud i det, før man ved lidt om det på forhånd. Cannabisolier er nemlig en kraftig størrelse, og man skal derfor vide, hvad olien egentlig gør, og hvornår den kan hjælpe. Det er samtidig vigtigt at vide, hvordan olien skal bruges, så den får den størst ønskede effekt. 
  Tilsyneladende uforklarlige smerter 
  Generelt ubehag i kroppen er naturligvis som regel forårsaget af noget, for smerter opstår ikke bare ud af det blå. Det kan imidlertid ind imellem være svært at finde roden til problemet, og det gælder i særdeleshed, hvis det er ens kæledyr, der har ondt. Ser din hund ud til at være i smerte, kan det være svært at vide, hvad du skal stille op. Hvis ikke der umiddelbart er nogen fysisk forklaring, vælger nogle hundeejere at ty til cannabisolie. 
  Cannabisolie virker mod fysisk smerte på den måde, at det får kroppen – hvad enten man er dyr eller menneske – til at fokusere mindre på smerten. Når det sker, har man mulighed for at hele bedre, og det er altså derfor, at det kan være så effektivt til behandling af både dyr og mennesker.  
  Smerter et bestemt sted 
  Det kan også være noget mere lokalt, man vælger at bruge cannabisolien mod. Det kan eksempelvis være, hvis man selv eller ens firbenede ven har ondt i en bestemt muskelgruppe.   
  Mange har haft succes med at bruge CDB-produkter med cannabisolie til behandling af kæledyr. Inden du bruger cannabisolie til behandling af din hund, gør du imidlertid klogt i at konsultere en dyrlæge, som kan rådgive dig. 
  Psykiske udfordringer
  Psykiske problemer findes desværre i mange afskygninger, og de rammer både dyr og mennesker. I forbindelse med diverse psykiske udfordringer har man set gode resultater med at benytte cannabisolie. Er din hund eksempelvis meget stresset eller bange, kan det derfor være en overvejelse værd at gå denne vej. 
  Det skyldes, at cannabis i vid udstrækning har en afslappende effekt, og dermed giver det din hund mulighed for at slappe af. Lige så vel som det kan være svært at finde roden til psykiske problemer hos mennesker, kan det naturligvis også være det hos dyr. Derfor kan det være et forsøg værd at prøve kræfter med cannabisolie, hvis din hund virker til at have psykiske udfordringer. 

 • Administrator
  Alle har behov for omsorg og kærlighed fra tid til anden. Og hvis man ikke har en samlever eller kæreste i sit liv, kan det være utrolig svært at få stillet sit behov i hverdagen. Men heldigvis er der en løsning på dilemmaet – og den går ud på, at man kan alliere sig med en hund. For med en hund har man en, der venter spændt på dig hver dag, når du kommer hjem, og du kan være forsikret om, at din nye hund altid er glad og imødekommende, når du har behov for det.
  En hund er altid glad
  En af fordelene ved at dele sit liv med en hund er uden tvivl, at en hund oser af glæde og kærlighed. Aldrig vil man opleve, at en hund er sur eller ked af det, når man kommer hjem – og selv hvis man kommer for sent i forhold til det sædvanelige, møder man ikke en hund, der er hverken skuffet eller irriteret. 
  Det er da heller ikke for sjov, at man historisk har valgt at kalde hunden ”menneskets bedste ven”. Nogle gange skulle man nemlig tro, at hunden var specialdesignet til at elske mennesket, og fra tid til anden kan man passende spørge sig selv, om ikke hunden også indeholder mere kærlighed og glæde end alternativet, værende en partner, kæreste eller mand.
  Hunden er julens hyggefætter
  I en juletid, hvor man af den ene eller anden årsag ikke har nogen at tilbringe de kolde aftener med, er hunden altid din loyale følgesvend. Den er der, når du har behov for den, og den kan samtidig passe sig selv, når man måske ikke lige har tid. Og der er perfekt, hvis man er i den situation, at man på grund af arbejde eller andet ikke altid har tid til at bruge tid sammen med en partner eller kæreste, som nogle gange kan være lidt mere krævende i denne henseende. 
  Generelt kan det siges, at man faktisk ikke kan skuffe en hund i juletiden – hvilket på ingen måde er gældende i forhold til en partner. Og det kan være superfrustrerende, hvis man ikke selv har tid eller overskud til at skulle tage stilling til et skuffet familiemedlem eller kæreste, og på den måde er det måske også bedre for alle parter, hvis man alene skulle forholde sig til en hund af den ene eller den anden slags. Så kan man, hvis man bor alene, også trygt sætte sig i sofaen med et spil på en af de mange online casinoer med casino spil, uden at man skal efterstræbe at bruge hvert sekund, hvor man har fri, på enten kæreste, mand eller anden familie.
  Kom godt igennem julen med en glad og logrende hund ved din side. Så kan du glæde dig over at have en at komme hjem til, og du skal samtidig ikke være frustreret over, at du muligvis ikke altid har tid til at sidde hjemme ved hunden hele tiden, da denne ikke på samme måde bærer nag, når du ikke overholder dine aftaler.

 • Administrator
  Mangler du sjove ting at lave med din dejlige hund, og vil du gerne finde på noget, som også giver dig en sjov følelse i kroppen? Selvom det er dejligt at gå ture, så skal der også sommetider variation til, så man kan blive ved at finde motivationen. Det giver denne blog dig et par idéer til.
  Det kunne eksempelvis være at tage hunden med ud og spille fodbold, da det i høj grad er en aktivitet, de typisk elsker. Her får de mulighed for at løbe og jagte bolden, og det lyser ud af dem, hvor meget de nyder det. Det giver selvfølgelig også dig en god følelse i kroppen, og du bliver måske nærmest som et barn igen.
  Netop fodbold er en klassisk aktivitet med hunden, mange måske glemmer det. Tag en bold med, når du går tur, og hvis du finder en græsplæne, som kan tåle lidt leg, kan du slippe hunden løs og lege med bolden. Er man flere afsted på tur, er det næsten også altid et hit. 
  Ned til vandet
  Det kan også være vildt sjovt at tage hunden med ned til vandet, hvilket da også er noget, mange hundeejere er glade for. For nogle er det dog ikke så naturligt, fordi det måske ikke lige ligger på vejen, og det er lidt besværligt, når hunden efterfølgende er våd og måske endda også lufter lidt i nogle timer efter en svømmetur.
  Der er dog bare rigtig mange andre fordele ved det. Eksempelvis lærer hunden rigtig meget af at svømme rundt i vandet, og det er noget, de fleste hunde elsker. Faktisk er det for mange en favoritaktivitet, som ikke rigtigt kan sidestilles med andre ting.
  Lær din hund at slappe af
  Det er vigtigt, at hunden lærer at slappe af, for det er ikke altid en naturlig ting for dyret. Faktisk har mange hunde svært ved at falde til ro, med mindre de har været ude og gå den obligatoriske lange tur i løbet af dagen. Men måske har det ikke altid lige været muligt at gå en rigtig lang tur, og derfor er det vigtigt, at man sætter nogle rammer for hunden.
  Eksempelvis kan det virke godt at have hunden med sig hen foran fjernsynet. Man kan selvfølgelig placere den, hvor man vil, afhængigt af hvor meget den sviner, og her kan man prøve at få den til at falde til ro. Når man lærer hinanden godt at kende, vil der ofte opstå en accept og kemi mellem hund og ejer, som bare gør det til en behagelig oplevelse at slappe af sammen.
  Din hund ved i øvrigt godt, at i senere eller dagen efter skal ud og bruge energi, og derfor vil den kunne hvile i, at I nu slapper af sammen.
  Det er en rigtig god øvelse mellem hund og ejer, fordi det giver en anderledes form for nærvær. Selvom I elsker at være vilde sammen, er det også fint bare at kunne sidde foran pejsen.

 • Journalisten
  Hvis man er hundeejer eller generelt set bare glad for hunde, så vil man typisk også have med en del pakker at gøre. Det kan enten være, at man skal modtage pakker, for gaver med legetøj eller mad, man som har købt til hunden, men det kan også være, at man selv skal sælge til andre, og derfor er det vigtigt, at man kender til de billigste steder at få fragtet sine pakker.
  Der er nemlig stor forskel på prisen i at sende pakker, og hvis du vælger det forkerte sted, så kan en pakke let komme til at koste dig 20-30 kroner ekstra i fragt, og hvis det er kunden der skal betale det, så er det ikke sikkert, at får solgt ligeså meget af dit hundeudstyr.
  Så hvad enten det er Bring, Postnord, GLS eller et andet fragtfirma, så bør du sætte dig ned og få kigget på, hvor du egentlig kan få den billigste fragt på din pakke transport.
  Hvor kan man sammenligne priser?
  For at finde den billigste og hurtigste metode på den mest overskuelige måde, bør du sammenligne de forskellige priser. Heldigvis for dig, har Pakke.dk løsningen klar, da de tilbyder den service, som du leder efter. Det fungerer meget simpelt på den måde, at ud blot indtaster de forskellige informationer, og derefter regner hjemmesiden selv ud, hvad det kommer til at koste dig, og hvor længe pakken er undervejs.
  Du skal først og fremmest vælge hvorfra og hvortil, at du gerne vil sende din pakke. Derefter skal du vælge størrelsen. Det kan være en lille normal pakke, det kan være en større pakke som en flyttekasse, eller det kan være en palle (og container, hvis du pludselig skulle få brug for det).
  Priserne er ganske fair, og de bliver stillet op, så du kan se den billigste løsning først. Hvis du skal sende en helt normal størrelse pakke med en maksimumvægt på 4 kg. Så vil det være Bring, der kan tilbyde dig den billigste pakketransport.
  Her vil en pakke fra Jylland til Sjælland cirka koste dig 45 kroner, og det vil tage mellem 1-2 arbejdsdage før pakken er leveret. Med held vil pakken altså være fremme næste dag, og ellers vil den maksimum være fremme efter to hverdage.
  Leder du efter en hurtigere løsning, hvor pakken er garanteret at være fremme næste dage, så skal du enten tage et kig hos GLS eller hos Postnord. Her er priserne hos begge to 80 kroner.
  Priserne varierer dog, og de priser du læser her, kan være enten billigere eller dyrere, når du kigger på dine priser. Løsningen med at sammenligne priserne gør dog, at du altid vil kunne finde de billigste priser, og det hjælper dig økonomisk, hvis du jævnligt skal sende pakker.
   

 • Administrator
  Er du kommet dertil i livet, hvor du gerne vil have vovse, villa og Volvo, skal du nok overveje, hvordan du forbereder dig på bedst mulig vis. For hvis det er første gang, du skal have hund, er der en del, du skal være opmærksom på i forbindelse hermed. 
  I denne guide i samarbejde med Lånet, har vi samlet tre tips til, hvordan du er bedst muligt forberedt som kommende hundeejer. Læs med videre, hvis du gerne vil blive klogere på, hvad det kræver at have en hund i hjemmet, og hvilke remedier man bare ikke kan undvære, hvis man pludselig står i en situation, hvor man er ansvarlig for en hund.
  Husk hundesnoren
  En ting, man ikke kommer udenom som hundeejer, er, at man skal lufte denne jævnligt. Og i den forbindelse får man brug for en hundesnor. Ellers kan det blive lidt af en oplevelse at lufte den lille nysgerrige hund, som gerne vil snuse til alt på sin vej, og som ikke er bange for at forlade dig som hundelufter, hvis den pludselig ser noget andet, der er mere spændende. Men i forbindelse med valg af hundesnor er der flere typer, du kan vælge imellem. 
  Nogle kan indstilles til flere længder, og andre har en fast længde, hvor hunden ikke kan gå længere end et par meter fra den, som holder snoren. Valget er dit, men der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge typer. Overvej derfor selv, hvilken model der passer dig bedst.
  Har du bil, skal du have en transportkasse
  Har du en bil, kan det være en fordel, hvis du også overvejer at anskaffe dig en transportkasse, hvori hunden kan opholde sig under kørsel. Det er nemmere på den måde, og så undgår man også, at hunden smider hår overalt på bilens sæder og interiør. 
  Hundekassen gør også, at hunden slapper mere af under kørsel, hvorfor man på samme tid sørger for, at den får en så behagelig tur, som overhovedet muligt. Det er behageligt for dig som fører, og det er også langt mere behageligt for hunden.
  Valg af foder er ikke helt uvæsentlig
  Vi kender fra os selv som mennesker, at man reagerer anderledes, alt efter hvilken mad man får. Og på samme måde reagerer hunde også forskelligt i forhold til, hvilket tørfoder de spiser. Hver hund reagerer på sin egen måde, og man er nødt til at teste sig frem, hvis man ikke på forhånd kan finde ud af, hvad man skal vælge at give sin hund. En god ting er dog altid at undersøge de anbefalinger, der er at finde på nettet. Her kan man finde utallige udtalelser om, hvilket foder der er allerbedst til forskellige hunderacer, og man kan tilmed finde udtalelser om, hvordan hunden reagerer på det pågældende foder. Og så kan man jo give et kvalificeret gæt på, hvad for noget foder man nok skal starte med at teste på sin egen hund. 
  Har du ovenstående tre ting in mente, når du anskaffer dig en hund, er du godt på vej. God fornøjelse. Har du ikke lige budget til også at skulle investere i disse remedier, kan du undersøge mulighederne med et lån fra Lånet.dk. Det er nemt og bekvemt, og så er du helt klar til at blive hundeejer.

 • Administrator
  Hunden har efterhånden været kendt som menneskets bedste ven igennem mange år. Hundens trofaste sind, ubetingede kærlighed og sociale gemyt skaber glæde og velvære i mange mennesker hjem verden over. Men hvordan gik det egentlig til at denne varmblodede ulv blev så fortrolig med mennesket? 
  Vores tætte forhold til hunde siges at gå over 30.000 år tilbage i tiden, og nogle påstår at det fremfor at være mennesket som adopterede ulven, snarere var ulven, som adopterede mennesket. Ulvene var nemlig glimrende jægere og havde på den måde ikke brug for nogen til at forsørge dem. Dog har de formentlig sneget sig til at nyde godt af diverse rester fra menneskers mad, og på den måde kunnet slippe for at jage lige så meget selv, og således fik de ulve, som levede tæt op ad mennesker lige så langsomt opbygget en følelse af alliance med menneskearten.
  Nu til dags er hunderacer blandet på kryds og tværs, og den tamme hund er så vigtig for mennesket at de typisk både er forsikret, har en adgang til læge og sågar af til til har deres deres egen Instagram-account og flere følgere end de fleste dødelige. 
  Det kan godt være at det af og til er svært at få pengene til at slå til i hverdagen, men når det kommer til ens firbenede bedste ven, burde intet være et spørgsmål om penge. Derfor er det både godt for ejerens samvittighed og hundens velbefindende, hvis man forsikrer sin hund. Heldigvis kan man så en Lovpligtig hundeansvarsforsikring til 0 kr som dækker 24 timer i døgnet under alt fra jagt til træning og opvisning.
  Det er forskelligt fra hund til hund hvilken forsikring der er nødvendig, men der er ingen tvivl om at en 24 timers forsikring til en start er en god idé for alle vovser. Derudover kan man tilføje med både hundesygeforsikring og hundelivsforsikring til ganske overkommelige priser.
  Det giver en tryghed og en sikkerhed i hjemmet at vide, at man er forsikret hvis der skulle ske noget, og lige disse ting burde man aldrig gå på kompromis med. Når man tænker på al den glæde en hund spreder i hjemmet, er der ikke noget at sige til, at mange folk prioriterer at hunden skal have så gode vilkår som muligt. Det at have en hund som følgesvend giver nemlig ikke bare glæde men også tryghed for mennesket, og hvorfor ikke give det samme tilbage til din bedste ven?

 • Journalisten
  Har du længe gået og drømt om en firbenet ven uden at have haft mulighed for at spare? At anskaffe sig en hund kræver ikke kun tid, men også penge – især hvis du går og drømmer om en unik racehund med en imponerende lang stamtavle.
  Det er ikke nogen hemmelighed at hunden er menneskets bedste ven, og kan føre en masse gåde stunder og glæde til familien i mange år i fremtiden. Hvis du derfor ikke ønsker at vente, kan et kviklån muligvis være vejen frem. Lån penge ved hjælp af fair-laan.dk, hvor du kan sammenligne nogle af landets førende online lånetilbud.
  Hvad koster hunden?
  Hunde kan variere meget i pris, men ønsker du en unik race med stamtavle fra Dansk Kennelklub, må du forvente at komme af med noget mere. Hvalpe er også dyrere end ældre hunde. Når det så er sagt, er pengene som regel give godt ud når du vælger en raceren hund, da du i så fald kan være sikker på at hunden kommer fra sunde linjer – og det alene kan være med til at reducere på antallet af dyrlægebesøg i fremtiden.
  Der er også visse racer der er mere eftertragtede end andre og det afspejles også i priserne. Engelske bulldogs bliver som regel født ved kejsersnit og kan derfor komme til at koste langt over 20.000 kr., hvorimod renracede labradorer og spaniels måske kun koster et par tusinde. Det er derfor dit ansvar at sørge for at undersøge, hvor meget du kan forvente at komme af med.
  Skal du have en hvalp fra udstillingslinjer, kan du også forvente, at dette vil påvirke prisen. Hvis du derimod blot leder efter din nye bedste ven til sjov og leg, er der ingen grund til at betale dyrt for en lang stamtavle.
  Har du råd til at holde hund?
  Til trods for at langt de fleste danskere med styr på økonomien har mulighed for at optage et billigt lån på nettet, er det vigtigt at du på forhånd sikrer dig, at du reelt har råd til at holde hund.
  Det er nemlig ikke kun selve købet der kommer til at koste. Herudover skal du også sørge for at investere i en hundeseng, snor og halsbånd samt legetøj. Månedlige udgifter inkluderer som regel foder, dyrlægebesøg og forsikringer. Nogle hunderacer er også dyrere at holde end andre, da de kan kræve specialfoder eller hyppigere dyrlægebesøg.
  Sørg derfor for at udarbejde et budget, der giver et overblik over husstandens nuværende økonomiske situation. På den måde kan du nemt og hurtigt vurdere, om der reelt er råd til en hund.
  Lån til din drømmevovse
  I dag er der mange danskere der har fået øjnene op for de utallige fordele ved et online kviklån. Når du låner penge på nettet, kan du bruge dem præcis som det passer dig uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Derudover er markedet for online lån i dag så stort, at du kan finde låneudbydere der kan tilbyde dig både store og små lån alt afhængig af dine behov.
  Har du styr på økonomien og er du ikke registreret i RKI, kan et kviklån med sandsynlighed være et godt alternativ for dig, der ønsker at realisere din drøm om en hund.  Det bedste er, at langt de fleste udbydere giver dig svar på din ansøgning mere eller mindre med det samme. Det betyder, at du ikke behøver at gå og vente i evigheder på at du kan tage ud og hente din nye bedste ven!×
×
 • Tilføj...