Gæst Malene Nielsen Skrevet Marts 8, 2008 Rapporter Share Skrevet Marts 8, 2008 Hvordan med kyllingehjerter - jeg har tidligere bare kogt dem, men er ikke helt 'tilfreds' med konsistensen, når jeg har dem med i lommen til træning. Har I andre erfaringer med at bage dem evt. efter kogning - hvordan bliver resultatet, kan man slippe af med den 'våde' fornemmelse i lommen Hvor længe i ovnen og ved hvilken temperatur? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Freudika Besvaret Marts 8, 2008 Rapporter Share Besvaret Marts 8, 2008 Jeg laver kun svinehjerter - men de får en tur i ovnen ved ca. 100 grader ... længe ... en time eller halvanden ... så er det små tørre gnallinger Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Stjernetosse Besvaret Marts 8, 2008 Rapporter Share Besvaret Marts 8, 2008 Jeg har ikke selv prøvet at tørre dem, men tror sagtens du kan gøre det. Ligesom hvis man laver leverhapser. Når det er til træning tror jeg jeg ville tørre dem så lidt som muligt. Altså bare til de lige er tørre på overfladen men stadig bløde indeni Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Marts 8, 2008 Rapporter Share Besvaret Marts 8, 2008 Min hensigt er nu heller ikke at bage dem til ukendelighed, men bare så overfladen ikke er 'snasket' Freudika - Skærer du ikke hjerterne ud i forholdsvis store mundrette bidder inden du tørrer dem... det er vel ikke hele svinehjerter, der bliver til små gnallinger Medmindre det selvfølgelig er minigrise der leverer hjerterne Nå jeg prøver ad og ser med en lille portion - tør ikke bage 2 kilo og det så viser sig at de bliver uspiselige Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Stjernetosse Besvaret Marts 8, 2008 Rapporter Share Besvaret Marts 8, 2008 De skal nok blive gode Men skriv lige hvordan og hvorledes du laver dem, og ikke mindst hvordan de bliver modtaget Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Freudika Besvaret Marts 8, 2008 Rapporter Share Besvaret Marts 8, 2008 Min hensigt er nu heller ikke at bage dem til ukendelighed, men bare så overfladen ikke er 'snasket' Freudika - Skærer du ikke hjerterne ud i forholdsvis store mundrette bidder inden du tørrer dem... det er vel ikke hele svinehjerter, der bliver til små gnallinger Medmindre det selvfølgelig er minigrise der leverer hjerterne Nå jeg prøver ad og ser med en lille portion - tør ikke bage 2 kilo og det så viser sig at de bliver uspiselige hehe - det bliver skåret i små tern inden de kommer i ovnen ... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst anne-marie Besvaret Marts 9, 2008 Rapporter Share Besvaret Marts 9, 2008 Der er opskrifter i tråden for opskrifter Det er godt at koge først, det gør jeg i hvert fald De skal skæres i stykker lidt større end du ønsker dem, bredes ud på bagepapir, så de ikke ligger tæt, der skal være afstand imellem dem. 110-120 gr varmluft i 1-1.5 time, de skal være hårde Hvis du vil bruge dem samme dag, kan du bare give dem mindre tid Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Marts 22, 2008 Rapporter Share Besvaret Marts 22, 2008 Havde næsten glemt tråden Kyllingehjerterne blev perfekte - de kunne få Joey til at gøre selv de sværeste øvelser, såsom græsspisning, hulgravning + et par enkelte sit, dæk og stå øvelser - så de kan klart anbefales. Jeg kogte kyllingehjerterne i 25 minutter, skar dem ud og derefter fik de 30 min. i ovnen på 125 grader + jeg lod dem stå ca 15 min på eftervarmen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.