stellz Skrevet April 8, 2008 Rapporter Share Skrevet April 8, 2008 Ved ikke om opskriften er herinde, men det var en jeg fandt på rabatten. vores Akira elsker dem, og det er en potion der gir mange. og synes den er nem at lave, men det tager stortset en hel dag at bage dem, da de skal have lang tid i ovnen. så man skal ha god tid og tålmodighed.. det sidste hvilket jeg ikke har. hehe 1 dl. boullion. jeg bruger okse ( ½ terning til en dl vand) 3 dl rugkerner (knækkede) 3 dl vand 4 æg 3 dl mel 6 dl havregryn. det hele blandes sammen. bruger 2 teskeer til at sætte dem på pladen i pebernødde str. ca. 50 min i ovn på 180 grader. så er de rigtig dejlige sprøde Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
linda-hvid Besvaret April 8, 2008 Rapporter Share Besvaret April 8, 2008 Mums det lyder lækkert. Kan man ikke bages en hel ovn fuld af gangen på varmluft? Bliver de hårde lige som kiks? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
stellz Besvaret April 8, 2008 Forfatter Rapporter Share Besvaret April 8, 2008 det tror jeg godt man kan. jeg laver den på min fridag, så har god tid.. ja det gør de.. det er derfor de skal ha så lang tid i ovnen.. synes "dejen" er nemmest at arbejde med, hvis den lige har stået et stykke tid, så er den mere sej i det.. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
linda-hvid Besvaret April 8, 2008 Rapporter Share Besvaret April 8, 2008 det tror jeg godt man kan. jeg laver den på min fridag, så har god tid.. ja det gør de.. det er derfor de skal ha så lang tid i ovnen.. synes "dejen" er nemmest at arbejde med, hvis den lige har stået et stykke tid, så er den mere sej i det.. Mums det skal vi prøve når jeg har en fridag igen. Du får lidt god karma af mig for den fine opskrift Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mollie-vuffer Besvaret April 26, 2008 Rapporter Share Besvaret April 26, 2008 jeg vil gå ud og se om jeg har alle ingredienserne. Og så skal jeg bage til mine tøser. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Vivi Besvaret April 26, 2008 Rapporter Share Besvaret April 26, 2008 jeg tror ikke Toffi må få boullionterning, der er nok noget fidelifut-tilsætningsstoffer i, i hvert fald er det temmelig salt... Men så kunne jeg jo i stedet koge lidt hjerter eller lam og på den måde få en tilsætningsfri fond at bruge i stedet for boullion :hmm: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst anne-marie Besvaret April 26, 2008 Rapporter Share Besvaret April 26, 2008 jeg tror ikke Toffi må få boullionterning, der er nok noget fidelifut-tilsætningsstoffer i, i hvert fald er det temmelig salt...Men så kunne jeg jo i stedet koge lidt hjerter eller lam og på den måde få en tilsætningsfri fond at bruge i stedet for boullion :hmm: Ja, man kan lave en suppe istedet af små stykker grønt og indmad Det er meget bedre, selv økoboullion er meget salt Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mollie-vuffer Besvaret April 26, 2008 Rapporter Share Besvaret April 26, 2008 nu har jeg lavet hundekiks. Og de er godtkendt. Hold da fast, dem kan de godt lide. Når de ikke får særlig mange hundekiks, så går det nok med at det er bouliion Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
stellz Besvaret Maj 18, 2008 Forfatter Rapporter Share Besvaret Maj 18, 2008 Godt de kunne lide dem.. herhjemme holder de længe, for vi gir en del forskelligt, så hun ikke kører træt i den enkelte godbid. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.