Hop til indhold

Voksen hund og ny hvalp


Packard
 Share

Recommended Posts

Hej

Vi har en dejlig Cocker spaniel tæve på 8 år. Meget frisk og legesyg og har ingen fysiske skavanker. Hun er og har altid været meget bestemmende og vi mener at hun er en rigtig alfa hun. Hun har aldrig været alene, men da vores ældste hund blev aflivet pga sygdom var hun dog alene i 3 uger. Vi kom med den nye Cocker spaniel hvalp også en tæve og der blev snust og knurret lidt fra den voksne hund som hedder Emma. Hvalpen på 8 uger hedder Fie. 

Der er gået 6 dage nu og vi syntes nu selv at de klare det fint. Fie er meget glad for Emma og Emma virker som om at Fie er ok. Emma knurre dog af hende og snapper nogle gange, feks når Fie nærmer sig hende bagfra, eller hvis Emma har et stykke legetøj dvs sådan nogle situationer som vi har læst er en form for opdragelse og rangorden som er helt normalt. De leger meget nu, dvs løber skiftevis efter hinanden i haven og med bagdelen i vejret mens forbenene ligger ned i mens de gør lidt. Emma dasker Fie lidt med forpoterne og som om Emma nærmest klør hende med fortænderne som vi aldrig har set før. Men Fie siger ikke noget så vi går ud fra at hun ikke lider overlast. Dog skal Fie passe på når Emma ikke gider hende da Emma så knurre eller snapper ud efter hende. Men de er begge meget nysgerrige og Emma snuser meget til Fie og går hen til hende. De begge to er lige gode om at starte en leg hvor de løber efter hinanden. 
Spørgsmålet er om det godt det jeg har beskrevet? Altså Emma kan godt have en kort lunte og især når hun er træt så hyn knurre og snapper dog stadig af hende i forskellige situationer.
Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...