Hop til indhold

Eva

Members
  • Antal indlæg

    133
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Eva

  1. Hvor er I dygtige, begge to :klap:

     

    Jeg var lige ved at gå i panik, da jeg her til eftermiddag stødte på naboen, som fortalte, at Basso havde været ulykkelig, da jeg gik morgentur med de store ved 8.30-tiden. Det gik dog ret hurtigt op for mig, at vi slet ikke var stået op på dét tidspunkt. Naboen havde såmænd bare hørt Ingle og Basso lege i sengen :sjov:

  2. ...

    jeg har som så mange andre forelsket mig i Whippet og er bare ked af at læse at de slet ikke kan trives med en lalleglad labrador :(

     

    Det er altså ikke en "naturlov"! Basso fungerer fint med mine to store skrumler - Gustav, som er en blanding af labrador og springer spaniel, og Ingle, som er en ruhåret vizsla, og selvom deres foretrukne legemønstre er ret forskellige, har de det tilsyneladende ret sjovt sammen :banan:

     

    Bassos bedste veninde på hvalpeholdet er forresten en labrador på 6 måneder :lun:

  3. Ha ha, nej kan godt se hvorfor du har svært ved at forstå min lille springer ;-) Dog fik hun ingen point for elegancen i måden hun kom ned på. Jeg nåede ikke derhen, før hun placerede poten ude i den fri luft, og dermed mistede balancen og skred ned:sjov:

     

    Dejligt at høre du er tilfreds med hende:-D Jeg synes nemlig også at hun er dejlig harmonisk, og så stopper mine evner til at vurdere en whippet yderligere :mrgreen:. Hun er stadig noget løs i det, men kan begynde at ane noget muskulatur, så det skal nok blive bedre.

     

    Godt af høre Ayla ikke er den eneste, der har haft lidt udfordringer med at hoppe op. Hun fandt ud af hun kunne hoppe op i sengen forleden, og ihh hvor var hun stolt. Det er jo ikke fordi de ikke kan, de skal bare lige finde ud af hvordan:mrgreen:

     

    Basso må være særligt fremmelig, for han har for længst fundet ud af at hoppe ned fra både seng og sofa :klap: Til gengæld kan han ikke finde ud af at hoppe op i andet end blomsterkrukkerne. Dét er han til gengæld dygtig til :sjov:

  4. Sikke dog noget møg, @Hofferne :(

     

    Vi har lige nu et B-hold hold uden fast træner i Helsingør, men ellers står det ikke så skidt til længere. Jeg er ikke klar til at selvtræne, så jeg bliver på "mit" klikkerhold med Ingle, hvor der er masser af plads, men hvor træningen ikke er målrettet konkurrencer. Før eller siden bliver jeg nok nødt til at skifte, hvis jeg vil begynde at gå til konkurrencer "for alvor", men det bliver ikke før Basso er gammel nok til at overtage Ingles plads på klikkerholdet, som jeg har været rigtigt glad for.

  5. Åårh det er fuldstændig som at se Figo (og beskrivelsen ligeså!) :lun:

    Idag var vi ude og gå med vejens nyeste beboer - en alaskan malamute på tre måneder der hader at gå tur i snor. Men hey kan man følges med seje Figo så fik man fart på ;-)

     

    Jeg nævnte det vist for længe siden, da du skrev om dine udfordringer med Figo, men noget siger mig, at de to slyngler minder temmeligt meget om hinanden :blink:

     

    Det er jo altid skønt at have en sød og rar hund, men det er intet mindre end fantastisk at se en rigtig "knald-i-låget-model", der opfører sig som det blideste væsen i verden :hjerte:

     

    P.S. Gustav er forresten stadig en bulderbasse af format, og selvom han nærmer sig de 5 år og skal have heftige doser smertestillende hver dag, får han stadig hvalpeflip :klap:

  6. Min Gustav har, ligesom Figo, voldt mange kvaler. Som unghund var han en omtrent en utålelig stressebombe, som jeg nærmest ikke nænnede at udsætte andre mennesker for. Selvkontrol er stadig en by i Rusland, og han har frygteligt svært ved at styre sin begejstring, men han er verdens bedste hund :lun:

     

    Han er helt fantastisk med hvalpe; han nusser og pusler, han opdrager og han er en fantastisk legeonkel, som gør alt for, at de små har de godt :hjerte:

     

    Her får Basso lov at vinde en slåskamp:

     

    IMG_6747.jpg

     

    Da Ingle var lille, kunne han ikke nå legetøjet i legetøjskassen, men dét klare "storebror":

     

    IMG_0066.jpg

     

    Når jeg er syg, passer Gustav godt på mig; han lægger sig på mig om morgenen, så jeg ikke kan komme ud af sengen, og han kommer jævnligt tøffende for lige at snuse og tjekke, at jeg er ok :hjerte:

     

     

    Ingle har ikke helt samme "omsorgsgen", og han var ret træt af Basso i begyndelsen, men efterhånden er han ved at tø op, og de to har det herligt sammen. Især er Ingle meget sød til at aflede og lege med Basso på dage, hvor Gustav har ondt og ikke rigtigt orker at lege :lun:

     

    Basso, ja han er bare en lille forkælet hvalp, som tror, at hele verden er til for ham, men mon ikke han bliver voksen på et tidspunkt? :blink:

  7. Jah, du må se at flytte til Jylland :-) Jeg har nu stadig planer om, at tage Bianchi med en tur til Sjælland i november, skal bare have fundet ud af med Vibeke, hvornår det passer hende. Basso skal da ikke snydes for søskendeleg ;-)

     

    Basso glæder sig allerede til at vise Bianchi alle de gode steder :banan:

     

    Og jeg har en fremragende undskyldning for at tage en fridag, så advar mig endelig i god tid :blink:

  8. Hvor, er jo altså nemt: NORDJYLLAND!!!!! :mrgreen:

     

    OG @Eva pasningsmuligheder!!!!!!! TO søskende tæt på og kun knap 2 timers kørsel væk fra Kirsten, moar, halvsøster og søster. her i det westlige Nordjylland er der billige boliger og helt fantastiske skove og strande..... Lokke lokke lokke lokke

     

    Ingles opdrætter bor faktisk også i Nordjylland, så det lyder jo helt perfekt, men kan I slå denne her udsigt 500 meter fra hoveddøren?

     

    IMG_7550.jpg

     

    Og helt seriøst: Hvordan er jobmulighederne for en halvstuderet og halvgammel civiløkonom på de kanter?

  9. Så er det da bare med at søge jobs:mrgreen: Jeg vil gerne bidrage med at være sponsor af okseører til alle vapserne.

    Jah, jeg tænkte det nok, men synes ikke jeg kunne finde nogen der duede i en mindre størrelse, det jeg gerne ville have haft fås kun i S2, så må nemlig i gang med gaffatape osv;-) Men shit det går stærkt nu med at de vokser.

     

    Jeg er egentlig ret glad for at bo, hvor jeg bor, men jeg vil faktisk gerne tilbage til Jylland, så jeg burde jo egentlig kaste mig ud i jobsøgningen. Jeg ved bare ikke præcis hvor i Jylland, og logistikken med hensyn til hussalg og jobskifte med 3 hunde i "baggagen" virker ret uoverskuelig :vedikke:

  10. Jamen du er så simpelthen bare nødt til at flytte til Nordjylland.... Længere er den ikke:klap:Jamen Basso er jo også skrumlet i kulldet, så det undrer mig jo ikke. Min Ayla er vist lige lidt større end hans, men tror ikke der er meget der skiller dem ad. Og nu har jeg bestilt jumper i XS2 og i S1, så burde hun da for pokker være dækket ind her indtil foråret. Jeg købte det samme regndækken som dig i S1, men hun kommer til at svømme i det.

     

    Jamen, jeg kunne sagtens bo i Nordjylland - jeg mangler bare lige et job, så jeg kan betale hundemaden :mrgreen:

     

    Regndækkenet i S1 er temmeligt stort, så der går nok lige et par dage, før Ayla kan passe det uden brug af gaffatape :blink:

×
×
  • Tilføj...